b-w-w 23.02.07, 12:05 Moj 3-latek dostał skierowanie do ortopedy.... poszukujemy takiego ktory ma podejscie do dzieci - w Krakowie oczywiscie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gika_gkc Re: Ortopeda z NFZ 23.02.07, 12:37 na Majora jest wojewódzki ośrodek rehabilitacji dla dzieci ja tam chodzę ze swoim dwulatkiem jest kilku ortopedów dziecięcych i masa rehabilitantów wszystko państwowo Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Ortopeda z NFZ 23.02.07, 12:57 dziekuje i bardzo prosze o telefon... a jak z terminami?? Odpowiedz Link Zgłoś
gika_gkc Re: Ortopeda z NFZ 23.02.07, 20:04 ja nie czekałam nigdy dłużej niż miesiąc wcześniej można się dostać na terminy poranne telefonu nie mam nigdzie zapisanego - ośrodek jest obok mojego domu ale możesz zadzwonić do info medycznego 129439 i tam Ci na pewno powiedzą zresztą, możesz tam się dowiedzieć też gdzie przyjmują inni ortopedzi i zrobisz sobie szersze rozeznanie w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Ortopeda z NFZ 26.02.07, 11:17 dziekuje....jestesmy tam zapisani na 26 marca...najblizszy termin....ale poczekamy ) Odpowiedz Link Zgłoś