lidma 01.03.07, 15:20 ginekolog, między innymi przyjmuje na Czystej- czy możecie mi coś o nim napisać- oczywiście pytam dziewczyny które do niego chodziły, pracuje tez chyba na Kopernika i ma kontakt z Kliniką na Królowej Jadwigi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omamamia1 Re: Dr Golański............ 01.03.07, 16:29 To chyba jeden z przystojniejszych lekarzy w Krakowie...a tak serio to miałam przyjemność robić u niego usg w szpitalu Rydygiera(był wtedy asystentem mojego lekarza prowadzącego).Przyjmuje też w Rynku Podgórskim.Jeszcze młódy lekarz stażem i wiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
xxagaxx Re: Dr Golański............ 01.03.07, 16:34 z Kopernikiem nie ma nic wspólnego pracował do października w szpitalu Rydygiera teraz Rynek Podgórski (spółdzielnia lekarska) i nowo otwarty gabinet na Czystej oraz współpracuje ze Spesem - tzn. jak się umówisz to przyjedzie do porodu kiedyś byłam jego pacjentką, przeprowadził mi w szpitalu zabieg ale w sumie sama nie wiem, czy polecać czy nie... w sumie sympatyczny i rozmowny facet, ale nie zawsze na temat, rzeczowo i czasem zapomina o pewnych ważnych sprawach ostatnio strasznie dumny - jak paw - ze swojego nowego gabinetu - nachwalić sam siebie nie może ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: Dr Golański............ 01.03.07, 17:31 właśnie siostra ma mieć u niego zabieg a ma wiele wątpliwości i dlatego pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: Dr Golański............ 01.03.07, 23:11 Ja jedynie mogę powiedzieć że niezły przystojniak z niego )) Ciepło wspominam obchody w Rydygierze Odpowiedz Link Zgłoś
xxagaxx Re: Dr Golański............ 02.03.07, 17:08 jedynym ginekologiem, do którego nie mam żadnych wątpliwości i zastrzeżeń - jest dla mnie naprawdę wyjątkowym lekarzem to ginekolog doktor Homa ma jedyną wadę - wyjątkowo długie terminy wizyt w gabinecie prywatnym Odpowiedz Link Zgłoś
nelles Re: Dr Golański............ 04.03.07, 00:13 Ja chodziłam do niego na usg w Rynku Podgórskim i zastępczo jak mojego lekarza czasami nie było (przy dwóch ciążach). I też sama nie wiem, z jednej strony miły, rozmowny. Niby wszsytko tłumaczy dokładnie ale nie zawsze składnie. Zawsze mu się udało wtrącić miedzy słowami coś niby przypadkiem: A to, że on z kolegą prowadzi patologię w Rydygierze (niby jak, albo prowadzi kolega albo on). A to że ma w domu (czemu akurat w domu?) w komputerze program Prognosis. I jak zrobię dwa dodatkowe usg w 28 i 32 tyg. to mi w tym programie (za jeszcze dodatkowe 20 zł) porówna dane czy się dziecko dobrze rozwija itd. A sprawdziłam i ten program sama sobie też mogłabym z internetu ściągnąć. Przy obydwóch ciążach czymś mnie na usg przestraszał a mój lekarz po obejrzeniu wyników mnie uspokajał, że jest wszytsko ok. Miałam wrażenie, że specjalnie mnie chce przestarszyć żebym do niego na patologię przyszła. Nie mam do gościa nic konkretnego ale nie lubię takich pokrętnych rozgrywek. żadnego poważnego zabiegu u niego nie miałam więc co do takiej jego fachowości nie mogę się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia8304 Superr przyjmowal mi porod 05.03.07, 19:19 Czesc wedlug mnie jest to super lekarz w sierpniu rodzilam w szpitalu rydgiera on byl przy mnie> Na koncowce mi duzo pomogl. Goraca go polecam. Podobno jesli chcesz zeby byl przy porodzie specjalnie np na telefon przyjechal to bierze od 700- 1000. Ja mialam cala ciaze prowadzona w szpitalu wiec mi bylo obojetne na kogo trafie i wlasnie z nim rodzilam ale naprawdze polecam. Przyjmuje tez na rynku podgorskim tez tam bylam u niego na usg supper. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś