panna_dziewanna 28.03.07, 21:15 Dr Glonek przyjmuje niedaleko mnie, a mam zamiar wybrać się do homeopaty i ciekawa jestem Waszych doświadczeń. Czy pani doktor dobiera lek konstytucyjny, czy leczy homeopatycznie tylko doraźnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omamamia1 Re: czy kto chodzi do dr Glonek - homeopaty? 29.03.07, 11:05 Hej,Glonek współpracuje z firmą Sanum,tu masz link www.sanum.com.pl/component/option,com_wrapper/Itemid,40/ Odpowiedz Link Zgłoś
panna_dziewanna Re: czy kto chodzi do dr Glonek - homeopaty? 29.03.07, 23:30 To wiem już od dawna. Ale to o niczym nie świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: czy kto chodzi do dr Glonek - homeopaty? 30.03.07, 08:40 u nas też było marne przybieranie,w ciagu roku spadł z 50 na prawie 10 centyl bez przyczyny(wszyskie badanie były idealne i apetyt byczy) dopiero wyszła candida i sprawa sie wyjaśniła.To badanie robisz z kału(ważne żeby próbka trafiła od razu do labolatorium,nie trzymaj jej w lodówce)Hodowanie candidy powinno trwac nie krócej niz 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
mgosha Re: czy kto chodzi do dr Glonek - homeopaty? 30.03.07, 21:29 My chodzimy z naszymi chłopakami do dr Glonek, ale jako do pediatry, nie homeopaty. Homeopatyki, przynajmniej w naszym przypadku, zaleca jako dodatkowe leki, obok tych tradycyjnych. Nie dobiera ich jakoś specjalnie, po prostu mówi jak je dawkować i tyle. Ale może leczy też tylko homeopatią, dobierając leki jakoś indywidualnie. Tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_dziewanna dzięki bardzo mgosha 03.04.07, 22:00 Umówiliśmy się do dr Nowotny. Odpowiedz Link Zgłoś
wiotok Re: czy kto chodzi do dr Glonek - homeopaty? 05.05.07, 21:17 ja chodze do dr Glonek - do pediatry w Scanmedzie na Armii Krajowej (nawet nie wiedzialam ze jest homeopata)_ faktycznie zawsze dobiera leczenie homeopatyczne - kilka infekcji przeszlismy i nawet nie wspomniala o antybiotykach, mysle ze mozna jej zaufac polecam Odpowiedz Link Zgłoś