Dodaj do ulubionych

Park Jordana-dziś

25.05.03, 09:34
czescsmile
no wlasnie,czy dzis ktos wybieram sie z maluszkami do parku Jordana?a moze
wiecie czy fontanna w parku tzn.ten brodzik na koncu parku dziala?
iza
Obserwuj wątek
    • majah76 Re: Park Jordana-dziś 25.05.03, 13:27
      To tam jest brodzik? Właściwie nigdy nie miałam okazji być w tym parku. Ja
      wybieram się jutro z Olą.Iza, jeśli byłaś dzisiaj, to napisz jak jest z tą
      fontanną (Ola kocha fontanny, czasem mówi ne nie "fantazje" wink))
      Ewentualnie możemy się jutro umówić na ten park, jeśli chcesz.Chyba, że
      pracujesz...

Pzdr. Majka, mama Oli
      • iberka Re: Park Jordana-dziś 25.05.03, 13:54
        czescsmile
        tak tak,na koncu tzn.nie od wejscia przy bloniah jest mala fontanna a przy niej
        taki spory plytki brodzik,gdzie jeszcze ja biegalam jak bylam mala dziewczynka:-
        ).to zawsze dziala jka sa upaly wiec sadze,ze juz plynie woda a dzieciaczki
        maja ubawsmile.my poki co w domku,bo na dworze nie da sie wytrzymac,wybierzemy
        sie pozniej.a jutro niestey,tzn.ja w tygodniu pracuje od 8 do 18 czasmi dluzej
        i mam pod opieka 2 maluszkow w tym mojego kubeczka zatem jestesmy na spacerku
        tylko na widok'u.no ale moze nastepny weekend?chyba,ze majeczka kazdy weekend
        spedza z tata.
        pozdrawiamy
        iza i Kubełek
        • majah76 Re: Park Jordana-dziś 26.05.03, 00:00
          Ja wybiorę sie jutro do tego parku. Już dawno chcialam, tylko tak nie
          wychodziło. Pojedziemy z Olą same, może ktoś sie przyłączy? Tylko ja będę
          wiedzieć o ktorej jutro dopiero...
          Ola spedza każdą niedzielę z tatą (chyba że jemu "coś wyskoczy"), czasem sobotę
          z nami razem (mama, tata, Ola)... Ale to rzadko wypala. W next sobotę
          przyjeżdza moja mama. W ogóle tydzień trochę zakręcony mam... Ale już po 2
          czerwca mogę się umawiać. Myślę też o Kopcu Kosciuszki.

Iza, masz fajną pracę, mozesz byc jednocześnie ze swoim Kubeczkiem smile)) Ja też
          o tym myślałam, ale nie miałam odwagi...

Majka i Ola (śpi jak aniołek...na razie)
          • iberka Re: Park Jordana-dziś 26.05.03, 11:20
            czescsmile
            ale gafe strzelilamsmile caly czas adzilam,ze dzidzia to majkasmile a to Ola:-
            ),przepraszam.
            a praca moja...tak,bardzo fajna,bardzo ja lubie i ciesze sie,ze dzieki temu
            Kubeczek uniknala zlobka.my juz rano bylismy na spacerku a teraz oboje spia,bo
            sie wymeczyli na dworzesmile.w Jordanku jest sporo cienia,bardzo milo i
            przyjemnie.w sumie niedaleko ale ja z dwojka nie odwaze sie dojechacsmile
            pozdrawiam i zycze milego dnia
            iza
            • majah76 Re: Park Jordana-dziś 27.05.03, 02:18
              I fajniutko było.Ola zachwycona (ciuchcia, rowerek wodny)... Potem już nawet
              nie miala siły na zabawę w piachu.Pojedziemy tam na pewno znowu, w przyszlym
              tygodniu. Z dwójką dzieci też bym sie nie odważyła... Pozdrawiam!
              Majka
              Ps. smile))) nawet nie zauważylam, przeczytałam i nic! OK.wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka