iberka 25.05.03, 09:34 czesc no wlasnie,czy dzis ktos wybieram sie z maluszkami do parku Jordana?a moze wiecie czy fontanna w parku tzn.ten brodzik na koncu parku dziala? iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majah76 Re: Park Jordana-dziś 25.05.03, 13:27 To tam jest brodzik? Właściwie nigdy nie miałam okazji być w tym parku. Ja wybieram się jutro z Olą.Iza, jeśli byłaś dzisiaj, to napisz jak jest z tą fontanną (Ola kocha fontanny, czasem mówi ne nie "fantazje" )) Ewentualnie możemy się jutro umówić na ten park, jeśli chcesz.Chyba, że pracujesz... Pzdr. Majka, mama Oli Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Park Jordana-dziś 25.05.03, 13:54 czesc tak tak,na koncu tzn.nie od wejscia przy bloniah jest mala fontanna a przy niej taki spory plytki brodzik,gdzie jeszcze ja biegalam jak bylam mala dziewczynka:- ).to zawsze dziala jka sa upaly wiec sadze,ze juz plynie woda a dzieciaczki maja ubaw.my poki co w domku,bo na dworze nie da sie wytrzymac,wybierzemy sie pozniej.a jutro niestey,tzn.ja w tygodniu pracuje od 8 do 18 czasmi dluzej i mam pod opieka 2 maluszkow w tym mojego kubeczka zatem jestesmy na spacerku tylko na widok'u.no ale moze nastepny weekend?chyba,ze majeczka kazdy weekend spedza z tata. pozdrawiamy iza i Kubełek Odpowiedz Link Zgłoś
majah76 Re: Park Jordana-dziś 26.05.03, 00:00 Ja wybiorę sie jutro do tego parku. Już dawno chcialam, tylko tak nie wychodziło. Pojedziemy z Olą same, może ktoś sie przyłączy? Tylko ja będę wiedzieć o ktorej jutro dopiero... Ola spedza każdą niedzielę z tatą (chyba że jemu "coś wyskoczy"), czasem sobotę z nami razem (mama, tata, Ola)... Ale to rzadko wypala. W next sobotę przyjeżdza moja mama. W ogóle tydzień trochę zakręcony mam... Ale już po 2 czerwca mogę się umawiać. Myślę też o Kopcu Kosciuszki. Iza, masz fajną pracę, mozesz byc jednocześnie ze swoim Kubeczkiem )) Ja też o tym myślałam, ale nie miałam odwagi... Majka i Ola (śpi jak aniołek...na razie) Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Park Jordana-dziś 26.05.03, 11:20 czesc ale gafe strzelilam caly czas adzilam,ze dzidzia to majka a to Ola:- ),przepraszam. a praca moja...tak,bardzo fajna,bardzo ja lubie i ciesze sie,ze dzieki temu Kubeczek uniknala zlobka.my juz rano bylismy na spacerku a teraz oboje spia,bo sie wymeczyli na dworze.w Jordanku jest sporo cienia,bardzo milo i przyjemnie.w sumie niedaleko ale ja z dwojka nie odwaze sie dojechac pozdrawiam i zycze milego dnia iza Odpowiedz Link Zgłoś
majah76 Re: Park Jordana-dziś 27.05.03, 02:18 I fajniutko było.Ola zachwycona (ciuchcia, rowerek wodny)... Potem już nawet nie miala siły na zabawę w piachu.Pojedziemy tam na pewno znowu, w przyszlym tygodniu. Z dwójką dzieci też bym sie nie odważyła... Pozdrawiam! Majka Ps. ))) nawet nie zauważylam, przeczytałam i nic! OK. Odpowiedz Link Zgłoś