wandalina 24.08.07, 14:33 Przedszkolaki ida do przedszkoli uczniowie do szkól, a co robia mniejsze dzieic. Moze, jesli ktos ma jakies informajce, napisze gdzie sa zajecia dla dzieci do 3 roku zycia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyldak Re: Zajecia dla maluchów 24.08.07, 21:29 Dla 2,5 latków sa w Kangurze Polcam www.kangur.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaja10001 Re: Zajecia dla maluchów 24.08.07, 22:31 otwieramy na Ruczaju miejsce dla maluchow do swobodnbej zabawy i nauki www.kids.mova.pl - Odpowiedz Link Zgłoś
lulla1 ogródek dla matki i dziecka 25.08.07, 10:40 fajne miejsce gdzie jeździłam przez 2 lata www.homohomini.org/ogrodek/KOgrodek.html za symboliczną złotówkę. Dodatkowo organizowany jest genialny angielski dla maluszków /moja chodziła odkąd skończyła 18mc/ 6zł za lekcję a w drugim ogródku są zajęcia chyba też dla młodszych, pozatym lepienie z gliny, zabawy plastyczne i wykłady dla rodziców. w zeszłych latach były zajęcia 1wszej pomoc dla małego dziecka, spotkania z psychologiem, ortopedą - przy okazji obejrzał nóżki mojego dziecka. Byłam baardzo zadowolona. Warto zaglądnąć i samemu ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialinka1 Re: ogródek dla matki i dziecka 25.08.07, 19:53 www.usmiech.krakow.pl chodzilismy z zeszłym roku dla na rewelacja, zatem polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pyrtek3 Re: Zajecia dla maluchów 25.08.07, 21:55 Witam,ja zapisałam dziecko na zajęcia do hop-bęc na ulicy słomianej,na osiedlu podwawelskim. Odpowiedz Link Zgłoś