ledak 12.11.07, 20:57 Bardzo proszę o opinię rodziców, którzy poszają dzieci do żłobka na os. II Pułku Lotników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matti2006 Re: Kraków Żłobek II Pułku Lotniczego 12.11.07, 21:39 Witaj Mój syn chodzi tam od maja 2007 roku. Co Cię konkretnie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
malutkifilipek Re: Kraków Żłobek II Pułku Lotniczego 13.11.07, 09:53 Hej,ja również chciałabym znać opinię- zwłaszcza na temat grupy "wesołe misie".Wczoraj złożyłam podanie o przyjęcie od kwietnia 2008,ale wiem,że moje szanse w zasadzie są równe zeru.Jestem 60 na liście rezerwowej;-(aż niewiarygodne.Pierwsze wrażenie było super.Wiem,że mojemu dziecku byłoby tam bardzo dobrze.Jak już wyszłam to ryczeć mi się chciało i plułam sobie w brodę,że tak późno przyszłam,ech...((Już nie wiem gdzie szukać.Może ktoś się orientuje w temacie wolnych miejsc w innych żłobkach w Hucie? Odpowiedz Link Zgłoś
ell12 Re: Kraków Żłobek II Pułku Lotniczego 14.11.07, 21:26 Ja też myślałam o tym żłobku na przyszłość - czyli jak chce od września 2008 to już będę na liście rezerwowej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
malutkifilipek Re: Kraków Żłobek II Pułku Lotniczego 15.11.07, 10:45 Przypuszczam,że tak.Pani kierownik poinformowała mnie,że w tej chwili ze względu na ograniczoną ilość osób zapisują się już kobiety w ciązy.Radzę asekuracyjnie zapisać dzieciaczka do kilku innych żłobków. Odpowiedz Link Zgłoś
ledak Re: Kraków Żłobek II Pułku Lotniczego 14.11.07, 11:22 Matti jestem ciekawa jaka jest opieka - ile jest pań opiekujących się w jednej grupie. Ponadto jak wygląda sprawa żywienia. Czy Twoje dziecko dobrze czuje się po żłobkowych posiłkach? Moja znajoma opowiadała mi, że jej dziecko (chodziło do innego żłobka) miało duże problemy żołądkowe - biegunki, bóle brzuszka, wzdęcia. Ile jest dzieci w grupie? Mam zamiar posłać swoje dziecko, we wrześniu przyszłego roku - wtedy będzie miało rok. Odpowiedz Link Zgłoś
matti2006 Re: Kraków Żłobek II Pułku Lotniczego 14.11.07, 21:40 Witaj Mój syn chodzi tam od maja 2007.Udało nam się wskoczyć na wolne miejsce zupełnie przez przypadek. Jest w grupie 1 "słoneczka". Jest alergikiem więc szczególną wagę przykładam do jedzenia - raczej nie mam uwag ale należy przypominać o alergi .Pań w grupie jest chyba cztery ale nie cały czas.Od 6 jest jedna, później dochodzi następna i następna. Ta co przyszła na 6 wychodzi o 14 i każda następna godzinę później. Uważam że system jest OK.Dzieci w grupie jest około 20-25 ale chyba nigdy nie było full. Niestety choroby są nie do uniknięcia. Oceniam ten żłobek bardzo dobrze, przede wszystkim z uwagi na czystość, wyposażenie (widziałam żłobek na os.Centrum A i ja byłam zdegustowana ... taka trochę komuna)Pani kierownik złoty człowiek. Uważam że każdy ma lepszy i gorszy dzień dlatego gdy będzie się podchodziło do żłobka normalnie - czyli moje dziecko to nie pępek świata-to napewno się niezawiedziesz i to bez względu który żłobek wybierzesz.Gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zlobekminimini17i Re: Kraków Żłobek II Pułku Lotniczego 13.01.15, 08:09 Zapraszamy do zapisów na rok 2015/ 2016 do Żłobka Mini Mini . Żłobek nasz znajduje się na Osiedlu City Towers Czyżyny w nowych blokach wybudowanych przez firmę Atal. Bardzo łatwo do nas dojechać , gdyż wystarczy przyjechać pod Galerię Czyżyny od strony sklepu Leroy Merlin . Do naszej palcówki od tego sklepu jest zaledwie kilka metrów. Nie ma problemu z zaparkowaniem samochodu. Bardzo dobry dojazd mają rodzice mieszkające w Nowej Hucie , Mistrzejowicach, Czyżynach, Bieńczycach oraz Wzgórzach Krzesławickich . Zapraszamy też rodziców dojeżdżających do Krakowa z takich miejscowości jak Proszowice, Wawrzeńczyce, Igołomia . Zapraszamy na naszą stronę www.zlobekminimini.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zlobekminimini17i Re: Kraków Żłobek II Pułku Lotniczego 26.04.16, 20:52 Kochani rodzice z wielką radości informujemy że od 01 września 2016 otwieramy żłobek wraz z przedszkolem na ul. Mistrzejowickiej 2 w Krakowie . Dziękujemy serdecznie że przez cały czas obdarzacie nas zaufaniem oddając w nasze ręce wasze pociechy . To właśnie dzięki wam możemy się rozwijać otwierając kolejne placówki . Nowy obiekt to budynek wolnostojący wraz z działką na której powstanie plac zabaw . Na parterze będzie żłobek a na piętrze kameralne przedszkole . Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu pod nr tel 794 394 894 . Pozostałe informacje , zdjęcia budynku już niebawem znajdą się na naszej stronie i na fb . www.zlobekminimini.pl.Zapisy już rozpoczęte. Odpowiedz Link Zgłoś