Dodaj do ulubionych

Dobra kosmetyczka - Kraków - okolice Rynku???

20.03.08, 22:56
Proszę o namiary wraz z cennikiemwink
Mam ogromne problemy ze skórą twarzy po zimie. Jest tak wysuszona, że aż boli, dodatkowo się łuszczy.
Dodatkowo niedawno rzuciłam palenie, może i z tą szarą cerą da się coś zrobićsad
Obserwuj wątek
    • weronka77 Marionnaud;-) 21.03.08, 09:58
      na Szpitalnej.Bo wyboru wiele zabiegów renomowanych firm: Decleor,
      Darphin, Guerlain, Orlane, Phytomerwink Ja jestem uzależnionawink
    • myszota Re: Dobra kosmetyczka - Kraków - okolice Rynku??? 21.03.08, 12:55
      Instytut kosmetyczny Bozeny Kiełbik Pijarska 5/7 012 422 01 18 .
      Profesjonalizm pod kazdym wzgledem .
      • madzialinka1 Re: Dobra kosmetyczka - Kraków - okolice Rynku??? 21.03.08, 14:16
        www.dermed.pl na Tomasza
        kosmetyka łącznie z dermatologiem (który oceni co się stało z cerą)
        • weronka77 Re: Dobra kosmetyczka - Kraków - okolice Rynku??? 21.03.08, 17:12
          tam to bardziej specjalistyczne porady i zabiego na kosmetykach
          Brabor i Matis główniewinkWłaśnie stamtąd wracamwink)
    • mopek1 Re: Dobra kosmetyczka - Kraków - okolice Rynku??? 21.03.08, 18:17
      Pani Magdalena Czopek, jest właścicielką gabinetu "Ego" na
      wielopolu. Jest najmądrzejszym kosmetologiem jakiego poznałam! Poza
      tym ten gabinet ma cudowną atmosferę!
      A panią Magdę ostatnio często widać w tv w reklamie Capivitu (taka
      ruda pani smile
    • ananowakowska Re: Dobra kosmetyczka - Kraków - okolice Rynku??? 03.09.14, 14:53
      Polecam Ci mikrodermabrazje w salonie Black Pearl, zapewniam ze z efektu bedziesz zadowolona, sama uwielbiam ten zabieg.
      • basia.malin Re: Dobra kosmetyczka - Kraków - okolice Rynku??? 11.10.14, 15:13
        Potwierdzam, dobry salon jak i sam zabieg, bylam kilka razy u nich na mikrodermabrazji i efekt super.
    • basia.malin Re: Dobra kosmetyczka - Kraków - okolice Rynku??? 11.10.14, 15:31
      Polecam Ci Black Pearl, salon jest na przeciwko Galerii Krakowskiej. Ich kosmetyczka na pewno doradzi Ci zabieg odpowiedni dla Twojej cery, maja ich sporo w ofercie, ostatnio wprowadzili zabiegi setowe Klapp, byłam na tym z kwasem hialuronowym i efekty są rewelacyjne.
      • kinga.misia Re: Dobra kosmetyczka - Kraków - okolice Rynku??? 04.12.14, 12:31
        Witajcie! Ja byłam na zabiegu setowym w ArtClinique na Kazimierzu. Zabieg i jego efekty są po prostu rewelacyjne. Skóra jest świetnie nawilżona i odżywiona. Wygląda pięknie. A dodatkowo przed świętami mają zniżkę na zabiegi firmy Klapp.
    • natalia_klu Re: Dobra kosmetyczka - Kraków - okolice Rynku??? 08.05.16, 10:34
      Black Pearl przy Królowej Jadwigi jest bardzo dobry i ma ciekawą oferte zabiegów. Cennik na ich stronie smile
    • beata_kru Re: Dobra kosmetyczka - Kraków - okolice Rynku??? 25.08.16, 17:55
      Black Pearl na ul Krolowej Jadwigi, ew jesli wolisz okolice Rynku to maja tez salon przy Szlaku. Cennik na stronie. Pozdrawiam smile
    • andzelikakrol11 Re: Dobra kosmetyczka - Kraków - okolice Rynku??? 06.02.17, 15:07
      Swietne zabiegi na twarz maja w Black Pearl na Szlaku, cennik znajdziesz na ich stronie, ale najpepiej bedzie zadzwonic bezposrednio do salonu.
    • podwodnekrolestwo Re: Dobra kosmetyczka - Kraków - okolice Rynku??? 28.02.17, 09:22
      Zdecydowanie polecam Mona Lisa na Stradomskiej 7
      www.kosmetyka-monalisa.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka