agaireszta 10.04.08, 11:19 Możecie mi polecic jakiegoś dobrego alergologa w Krakowie ? Najchętniej na NFZ , ale może byc i prywatnie Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_oments Re: Alergolog ? 10.04.08, 12:42 czy rejon Nowej Huty Ci odpowiada? jak tak, to podeśle namiary na prywatną lekarkę na NFZ byłam z dzieckiem w poradni przy Szpitalu Żeromskiego (ponoć bardzo dobry oddział) i jestem nastawiona bardzo negatywnie - być może dobrze leczone są tam ciężkie przypadki, nas po prostu olali więc nie polecam; Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: Alergolog ? 10.04.08, 19:15 oo byłabym bardzo chętna Akurat jesteśmy z Huty A możesz mi napisac szczególy ? Ile wizyta ? Jakie terminy itd Odpowiedz Link Zgłoś
elieka aga 10.04.08, 21:44 przeszukaj forum, sporo dziewzyn poleca dr Stępień (przyjmuje na Al.pokoju tel o ile dobrze pamiętam - bo dzis tam wydzwaniałam - 413- 00-99) oraz prywatnie w Czyżynach. Zresztą prywatnie też można się umówić na al.pokoju. z racji że na nfz długie terminy. ja zapisałam dziecko na czerwiec na nfz a teraz idę do niej na pierwsza wizytę też tam (czyli na al.pokoju) ale prywatnie - wizyta 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś