ju.st 18.04.08, 21:29 Hej. Którą z pań położnych, o których słyszałam i czytałam dużo dobrego Wy polecacie - p. Jarosz, Łaszczyk, Nikiel,Janicką czy Tokarską? Dzięki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_dominiki Re: DOBRA położna z Ujastka! 19.04.08, 19:56 Ja polecam p. Małgosię Janicką, zwłaszcza, że trafiłam na jej dyżur, z nikim się nie umawiałam i nikomu za nic nie płaciłam, a opiekę w czasie całego porodu miałam suuper!Polecam ją z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczek13 Re: DOBRA położna z Ujastka! 19.04.08, 20:28 Ja trafiłam na dyżur Pani Renaty Tokarskiej, nic nie płaciłam jestem bardzo zadowolona dzięki niej nie było tak strasznie, miła, uśmiechnięta, "fachowa pomoc" poszło w mire szybko i sprawnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
schparagi Re: DOBRA położna z Ujastka! 19.04.08, 22:42 Ja też polecam panią Renatę Tokarską. Umawiałam się z nią i płaciłam, ale było warto. Zresztą z tego, co widziałam, wszystkie położne z Ujastka są fachowe i bardzo miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: DOBRA położna z Ujastka! 20.04.08, 17:30 nie wiem jak sie nazywała bo ja miałam ciezkie bóle ale dzięki mojej [połoznej która nie pozwoliła mi sie rozczulać -a tak mi pomogła że poród trwał niecałe 4 minuty ze stołu zeszłam do sali na własnych nogach- trafiłam na jej dyzur- jest kobietą dośc duzą- kurpulentna wysoka typowa herbaba- krótkie ciemne włosy- młoda- nie mam pojęcia jam sie nazywała ale może ktoś tutaj ją skojarzy i podpowie Odpowiedz Link Zgłoś
zaczek13 Re: DOBRA położna z Ujastka! 20.04.08, 18:08 to właśnie Pani Renata prowadzi zajęcia w szkole rodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
makowapanienka2 Re: DOBRA położna z Ujastka! 21.04.08, 09:48 Mój poród odbierała tez właśnie ta położna. Ja zapamiętałam tylko że miała na imię Renata ale opis pasuje ))))))))))))))) i też mogę polecić bo był świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
m.1.p Re: DOBRA położna z Ujastka! 21.04.08, 22:40 A ja polecam panią Lidie Kuśnierz,jeśli bym miała kiedykolwiek rodzić to tylko z nią,anioł nie człowiek.Nie pozwala się poddawać,pomaga na każdym kroku,i ochrania krocze.Nie płaciłam ani złotówki,a było extra.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: DOBRA położna z Ujastka! 23.04.08, 01:54 m.1.p napisała: > A ja polecam panią Lidie Kuśnierz,jeśli bym miała kiedykolwiek > rodzić to tylko z nią,anioł nie człowiek.Nie pozwala się > poddawać,pomaga na każdym kroku,i ochrania krocze.Nie płaciłam ani > złotówki,a było extra.pozdrawiam moge sie pod tym podpisac tak samo - dzieki niej nie dosc ze przezylam to wlasciwie godzine po porodzie moglam isc do domu Odpowiedz Link Zgłoś
xb Re: DOBRA położna z Ujastka! 23.04.08, 09:48 ja równiez polecam panią Lidie Kuśnierz jest swietna położną z czystym sumieniem mge tez polecic panią Anie Nikiel odbierała mój pierwszy poród nie byłam z nia umówiona ale wszystko było super Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Jola Łaszczyk 23.04.08, 15:19 Nie opłacałam ,trafiłam po prostu na jej dyżur, polecam w 200 procentach. Za pierwszym razem parę lat wcześniej trafiłam na Annę Mierzwę i rónież polecam, chociaż nie wiem, czy jeszcze pracuje Odpowiedz Link Zgłoś