Dodaj do ulubionych

dr. Ewa Sowińska

06.10.03, 10:55
Proszę o opinie na temat pani doktor.
Obserwuj wątek
    • mamaolenka Re: dr. Ewa Sowińska 06.10.03, 16:15
      Ja osobiście jej nie znam, ale moja kolezanka bardzo ją polecała (specjalizuje
      się chyba w chorobach płuc). Ja bardzo dobrze znam jej męża, bo to mój gin.
      Pozdrawiam - Alex
    • doska76 Re: dr. Ewa Sowińska 28.10.03, 23:52
      u mnie pani doktor ma minusa, narazie jednego, bo byłam u niej dopiero raz smile
      Na zaczerwienienie niewiadomego pochodzenia odrazu zapisała maść sterydową, bez
      żadnych dodatkowych pytań, badań.

Może na chorobach płuc się zna, mam nadzieję, że nie będę musiała tego sprawdzać smile
      • orfii Re: dr. Ewa Sowińska 30.11.03, 18:55
        Wiesz, mojej córce nieodrazu przepisała maść sterydową ( najpierw Clemastin w
        syropie odczulający)- może w Waszym przypadku wystarczyło jej to, co
        zobaczyła.
        Uważam ,że jest to osoba konkretna, rzeczowa i myślę, że fachowa - jej rady
        zawsze okazywały się pomocne. Dla mnie również ważne jest to ,że nie jest to
        osoba , która odrazu podaje antybiotyki , ale sulfonamidy. Ostrożna w podawaniu
        leków w dużych stężeniach. Pozdrawiam Anka
        • aniesiam2 Re: dr. Ewa Sowińska 30.12.03, 15:53
          Prosze o kontakt do pani doktor, gdzie przyjmuje, jakas przychodnia czy tylko
          prywatnie?
          dzieki,
          Aniesia i 3 tygodniowa Nadia
    • agniech30 Re: dr. Ewa Sowińska 22.01.04, 17:37
      A moim zdaniem dr Sowińska podchodzi do małych pacjentów rutynowo, sztampowo,
      zeby nie powiedzieć olewająco. Ja osobiście przepisałam swoje dziewczynki (3,5
      roku i 10 mies) do dr.Kowalskiej, która przyjmuje w tej samej przychodni przy
      Niemcewicza. Zupełnie inne podejście - szczegółowe badanie wszystkiego (co jest
      istotne zwłaszcza u niemowlaka, który przecież nie powie, co go boli), brak
      pośpiechu, autentyczne zainteresowanie i pamiętanie, co działo się poprzednio.
      Dr. Sowińska zawsze się spieszy (przynajmniej ja zawsze trafiałam na takie
      momenty), więc osobiście jej nie polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka