mmda4o 22.10.08, 20:58 Potrzebuję pilnie namiary na dr Mruk.Podobno przyjmuje na Pomorskiej.Będę wdzięczna za nr telefonu,bądź dokładny adres albo dni przyjmowania pacjentów.Interesuje mnie wizyta prywatna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolkazz Re: dr Mruk-neurolog 22.10.08, 22:18 teraz przyjmuje na Kazimierza Wielkiego 118/4 - przenieśli się z Pomorskiej. Telefon 12 632-14-22. Jest na prawdę dobra Odpowiedz Link Zgłoś
pysiorek Re: dr Mruk-neurolog 23.10.08, 09:10 Też bardzo polecam tą Panią doktor. Chodziłam do niej z całą moją trójką. We wtorek byłam na ostatniej już wizycie z córunią, więcej konsultacji nie potrzeba. A czy naprawdę potrzebujesz wizyty prywatnej? Na Al. Pokoju przujmnuje na NFZ i wcale nie ma długich terminów oczekowania, jakieś 4-5 dni i masz termin. Więc chyba warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mmda4o Re: dr Mruk-neurolog 23.10.08, 11:36 Pytałam w imieniu koleżanki ,której pediatra straszy ją asymetrią ale równocześnie odciąga wypisanie skierowania do neurologa mówiąc,że jak jest coś i tu cytuję:"z głową to i tak już nic się nie da zrobić". I jak tu nie wziąć sprawy w swoje ręce.Zaczęła rehabilitację i tam dziwią się ,że nie była jeszcze u neurologa. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiorek Re: dr Mruk-neurolog 23.10.08, 11:58 No to wstrętny pediatra.Trzeba zmienić lekarza. W taki razie nie pozostaje wizyta prywatna, też można na wizytę płatną przyjść na al.Pokoju, cena chyba 60zł i nie ma terminów oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś