ula-lo 31.10.08, 22:35 Witam, będę wdzięczna za wszelkie opinie o przedszkolu nr 22 w Krakowie (ul. Przykopy). Z góry dziękuję . Chętnie nawiążę kontakt z rodzicami dzieci, które są obecnie w grupie maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margo_18 Re: Przedszkole nr 22, ul. Przykopy. 09.11.08, 20:55 Nie z własnego doświadczenia, ale z licznych opinii znajomych bliższych i dalszych, wiem, że jest warte polecenia. Mieszkam dosłownie "za siatką" więc ja swoje dziecię na pewno tam poślę. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Przedszkole nr 22, ul. Przykopy. 10.11.08, 11:14 Również z opinii zasłyszanych przedszkole polecane i chwalone. Bardzo ciężko jest się tam dostać. Mój obecny 7-latek dostał się gdy miał lat 4 ale niestety zapisano go do grupy 3 latków,bo tylko tam było miejsce. Nie było mowy o przeniesieniu, Pani dyrektor nie chciała o tym słyszeć więc zrezygnowaliśmy żeby młody nie cofał się. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
ula-lo Re: Przedszkole nr 22, ul. Przykopy. 11.11.08, 11:00 Iberka, gdzie zapisaliście synka? Tego samego się obawiam - że czterolatka zostanie przypisana do grupy trzylatków (a chodzi do przedszkola, tyle że 5-godzinnego, prywatnego, już prawie rok). Odpowiedz Link Zgłoś