marzek2 28.04.09, 08:05 Czy ktoś załatwiał coś takiego u dziecka i ma poleconego lekarza? Takiego który by umiał ocenić, czy coś trzeba z tym robić i czy trzeba "ciąć"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estocek Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 28.04.09, 08:31 Ja byłam z synkiem u dr Tadeusza Augustyna w Medicinie na Barskiej. U nas skończyło się na ściąganiu napletka bez zabiegu Tego lekarza polecali mi pediatrzy. Rzeczywiście wydaje się znać na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 28.04.09, 09:16 O dzięki Estocek, zawsze lepiej iść do kogoś poleconego. To będę tam dzwonić, bo sprawa wymaga już chyba oglądu fachowca Odpowiedz Link Zgłoś
anndelumester Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 28.04.09, 12:43 znajomi czas temu dziecku taki zabieg robili, spytam sie u kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 28.04.09, 13:30 Ann, będę bardzo wdzięczna za namiary Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 28.04.09, 13:43 Z najmłodszym załatwilismy sprawę napletka w poradni chirurgicznej w Prokocimiu u lekarza który akurat tam był. Znieczulił lignokaina i wszystko ładnie odkleił, oczyścił itd. Odpowiedz Link Zgłoś
anndelumester Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 01.05.09, 11:47 Marzek, po 3 maja wrócą do K. i bede miec namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
basiakrk Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 30.04.09, 22:50 a ja jestem bardzo zadowolona, że obyło się u nas bez tak drastycznych akcji... bo widziałam chłopca, który po takim naciągnięciu na siłę płakał przy każdym sikaniu, bolało go jak chodził i w og strasznie to przezywał; nas pediatra wysłała ze skierowaniem do chirurga dziecięcego do żeromskiego, tam lekarka oglądneła syna i zapisała mu maśc diprolene ( chyba można kupić ją bez recepty); smarować miałam przez tydzień albo dwa, już nie pamiętam; grunt, że już po kilku smarowaniach, byłam w stanie bez problemu przy kąpieli ściągnąć skórkę; smarowałam tak długo jak kazali, na kontroli babka powiedziała że ok; od tamtej pory tylko pilnujemy odciągania przy kąpieli i problem nie wrócił a minął już prawie rok Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 30.04.09, 23:34 dr skirpan w prokocimiu- bardzo polecam. "robił" synowi napletek, odklejał- ok 5 sekund, zadnej traumy, super. Odpowiedz Link Zgłoś
aga294 Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 01.05.09, 07:35 Stulejki nie da sie odkleic!!!!!!!!! stulejka wymaga zabieguOdkeic mozna przylepiony napletek to sa dwie rózne sprawy!!!!! Ja polecam dr Marka wOLSKIEGO BARDZO DOBRY SPECJALISTA Pracuje w skanmedzie zabiegi pod narkoza wykonuje na NFZ polecam moj synek mial zabieg i poleciłam go kilku moim znajomym ktorzy sa bardzo zadowolenie..zreszta jak dobrze sie poszuka w necie jest to jeden z najlepszych specjalistów w krakowie od tych spraw...a o doktorze skirpanie mam zdanie..KONOWAŁ!!!!!!!!moje dziecko mialo to nieszczescie byc operowane przez niego...efekt koncowy potrzebna kolejna operacja Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 01.05.09, 07:49 szczerze, nigdy nie napisalam, ze syn mial stulejke- mial przyklejony napletek. ale te sprawy podobne wiec napisalm. byl polecany przez 2 profesorow, z ktorymi wspolpracujemy, wiem, ze ma bardzo dobra opinie dlatego polecalam. polecalam tez moim kolezanka- wiem, ze wszyscy byli bardzo zadowoleni. i tyle, nie znam kazdego przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka234 Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 01.05.09, 14:04 Dr Skirpana to wrogowi bym nie poleciła Miałam to nieszczęscie ze operowal moją córke My bylismy z synkiem u dr w scanmedzie( nie pamietam nazwiska) polecany na tym forum- stwierdził ze z czasem i przy odpwowiedniej pielegnacji bedzie ok, teraz syn ma 4 lata i wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 01.05.09, 16:08 Chirurgia urologiczna chyba jest nienajgorsza w Żeromskim. Lekarz, który operował mojego syna tam pracował, nie wiem, czy pracuje jeszcze. Marek Górniak sie nazywał - polecam. Numer telefonu nawet mam, ale wątpię czy aktualny, więc nie będę mieszać Odpowiedz Link Zgłoś
aga294 dr. Wolnicki 01.05.09, 16:28 Przepraszam za wielki bład....WOLNICKI takie jest poprawne nazwisko lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
mama_dominiki Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 01.05.09, 16:54 www.marekgorniak.pl/ - tam więcej informacji nt. dr Górniaka, lekarza o badzo dobrej opinii wśród moich znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka234 Re: Stulejka - szukam chirurga urologa 01.05.09, 19:30 Witam! Przypomnialo mi się, to był dr Górniak właśnie Odpowiedz Link Zgłoś