Dodaj do ulubionych

Co on chce osiagnac

01.06.06, 13:42
Kapciowy Papieza Jana Pawelka II szara eminencja Dziwisz,kryjac agentow w
kosciele.
Obserwuj wątek
    • ubogacony_w_walce_o_wolnosc Re: Co on chce osiagnac 01.06.06, 13:44
      Kryje TW "wojtka". Logiczne. Przed beatyfikacją nie zobaczymy lojalki Wojtyły i
      tyle.
      • grom3 Re: Co on chce osiagnac 01.06.06, 13:47
        Wiem ze nastapil upadek moralny kleru Dziwisz upada juz z przyzwyczajenia.
    • indris Co on chce osiągnąć ? 01.06.06, 13:46
      Chyba jedną ważną rzecz: żeby w tym burdelocyrku "lustracyjnym" nie
      uczestniczyli księża na zasadzie "partyzantki".
      • ubogacony_w_walce_o_wolnosc Cześć Indris! 01.06.06, 13:48
        Jak tam wicepremier Lepper?

Coś jekby nasi chłopcy wciąż w Iraku?

Masz jakiś pomysł dlczego nic w tej sprawie nie robi?
        • grom3 Re: Cześć Indris! 01.06.06, 13:50
          Chlopcy musza bronic interesow Imperializmu Amerykanskiego,za sprzet z demobilu.
        • indris Mam pomysł... 01.06.06, 14:46
          ...że (w najlepszym przypadku) za cenę wejścia do rządu tę sprawę do końca roku
          odpuścił. Odpuszczał ją zresztą wyraźnie w kampaniach wyborczych
          (parlamentarnej i prezydenckiej). To samo można chyba powiedzieć o Giertychu,
          bo antywojenna retoryka LPR była równie silna jak Samoobrony. Na ile jego
          antywojenna retoryka była szczera (Giertycha też), pokaże się pod koniec roku,
          bo wtedy rząd znowu będzie musiał się zwrócić do prezydenta o ewentualne
          przedłużenie "mandatu". Mam nadzieję, że ani Lepper ani Giertych tego nie poprą.
          A poza tym wydaje mi się, że Lepper dostaje "zawrotu głowy od sukcesów". Jego
          pomysł odejścia od bezpośrednich wyborów burmistrzów jest wręcz zaprzeczeniem
          jego dotychczasowego populizmu, bo tu idzie wbrew opinii populusa (czyli ludu).
    • wujaszek_joe Re: Co on chce osiagnac 01.06.06, 14:03
      szacunek do ojca świętego z dalekiego kraju topnieje w oczach
      • grom3 Re: Co on chce osiagnac 01.06.06, 14:08
        Czy pchanie na sile Jana Pawelka II cos zmieni w brudnej polityce kosciola nie
        mysle,i tak Dziwisz jest tylko bylym kapciowym Papieza niczym szczegolnym sie
        nie wyroznia ktos powie alez to Kardynal moze i tak ale od siedmiu bolesci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka