Dodaj do ulubionych

..::: Jak zarobić w Internecie ::..

09.09.10, 23:37
Czy nie wychodząc z domu można zarobić?
Czy można zarobić w Internecie i jak to zrobić?
Jakie jest ryzyko i jak dużo można zarobić?
Na wszystkie te pytania i wiele innych uzyskasz odpowiedzi na moim blogu: zarabianienet24.blox.pl
Z następujących serwisów dowiesz się jak i gdzie to robić.
Polecam i zapraszam:
1. Jak zacząć zarabianie: jakzarobic.like.pl
2. Tylko pewne i sprawdzone sposoby zarabiania: najlepszeptc.like.pl
3. Zarabianie bez klikania: surfbary.like.pl
4. Więcej możliwości zarabiania - więcej gotówki: ptc.like.pl
5. 100% gwarancji wypłaty - SPRAWDŹ: neobux.like.pl

Tam też uzyskasz niezbędną pomoc.
ZAPRASZAM
Obserwuj wątek
    • neobux NeoBux - 100% wypłacalności :D 10.09.10, 14:58
      Pewny i wypłacalny system zarabiania w internecie.
      Dziennie możesz zarobić 4 centy i zajmie Ci to tylko 2 min.

Kliknij aby zarestrować sie: www.neobux.com/?r=victors32

Opis programu:
      - ilość reklam dziennie: 4
      - czas wyświetlania reklamy: 30s
      - twój klik: 0.01 $
      - klik poleconego: 0.005 $
      - minimum do wypłaty: 2.00 $
      - system płatności: PayPal
      Płatność błyskawiczna - po uzbieraniu minimalnej kwoty zlecasz wypłatę,
      która w ciągu kilku sekund jest przelewana na Twoje konto w elektronicznym systemie płatności.
      Jeśli nie wiesz co to jest elektroniczny system płatności: AlertPay, PayPal,
      kliknij aby dowiedzieć się więcej: systemyplatnicze.like.pl

Dokładny opis restracji i zarabiania w Neobux: neobux.like.pl
      • big-nick ..:: Zarabianie bez klikania - polski surfbar. 13.09.10, 18:53
        ..:: Pierwszy polski Surfbar ::..
        www.surfbar.pl/ref=290
        Witam, przedstawiam kolejny sposób na dorobienie kilkunastu złotych.
        Surfbar, bo o tym jest mowa różni się od PTC - czyli klikania w reklamy.
        W tym przypadku nic nie klikasz. Jak to działa?

1. Należy zarejestrować się na stronie: www.surfbar.pl/ref=290
        Program jest polski, więc nie opisuję procesu rejestracji.

2. Następnie pobierz i zainstaluj program Surfbar.
        Link do niego znajdziesz na stronie rejestracyjnej.

3. Po instalacji i uruchomieniu logujesz się do niego podając dane
        z rejestracji i już możesz zarabiać.

Przez cały czas kiedy program jest włączony, wyświetla reklamy.
        Za każdą minutę pracy otrzymujesz punkty, które po zakończeniu miesiąca
        są przeliczne na złotówki. Wypłata następuje po uzbieraniu 30 zł.

Opis panelu sterownia Surfbara
        Z prawej strony są trzy przyciski:
        - pozioma kreska [-]
        chwyć za nią myszką przytrzymując lewy przycisk myszki aby przesunąć baner.
        - iks [x]
        po kliknięciu zamyka program
        - dwie strzałki skierowane w dół
        kliknięcie otwiera panel ze statystykami.
        Są tam też dwa już znane Ci przyciski: kreska i iks- działają tak samo jak w Surfbarze.
        Oprócz tego jest ikona kalkulatora, której kliknięcie pozwala zlecić wypłatę,
        oraz ikona z "ludzikami" otwierająca panel zawierający Twój link dla poleconych.

Z każdego bezpośredniego poleconego (poziom 1) otrzymujesz 20% punktów które on wypracuje.
        Z poleconych Twoich poleconych (poziom 2) otrzymujesz 5% punktów przez nich wypracowanych.
        Nie ma limitu ilości poleconych.

Owocnego surfowania :D

Więcej surfbarów: surfbary.like.pl
        • big-nick ..:: Zarabianie bez klikania - NAJLEPSZY surfbar. 14.09.10, 18:56
          ..:: Najlepszy surfbar - najprostszy sposób zarabiania ::..
          pl.20dollars2surf.com/?ref=50469
          Witam, przedstawiam kolejny sposób na dorobienie,
          tym razem kilkunastu dolarów. :D

Tu może zarabiać każdy, nawet osoba bardzo początkująca w surfowaniu w Internecie.

1. Wejdź na stronę: pl.20dollars2surf.com/?ref=50469
          Stron jest w języku polskim, więc nie powinieneś mieć większych problemów z rejestracją,
          która jest darmowa. Przez cały czas uczestnictwa w programie nic nie płacisz.
          Możesz tylko zarobić.

2. Na otwartej stronie wpisz swój adres e-mail i kliknij przycisk Dołącz.
          Po kilku minutach otrzymasz e-mail z linkiem aktywacyjnym.
          Zachowaj go, może się przydać.

3. Następnie pobierz program do wyświetlania reklam.
          Jeśli nie zostaniesz przekierowany na stronę gdzie można to zrobić,
          kliknij w ten link: member.20dollars2surf.com/cashbar.php

4. Po instalacji i uruchomieniu otworzy się okno logowania do systemu.
          Wpisz tam:
          - nickname - nick, pseudonim
          - you are - płeć
          - year of brith - wybierz rok urodzin
          - your languahe - wybierz język
          - your country - wybierz kraj

Program zapamięta dane i więcej nie będziesz musiał ich podawać.

Przez cały czas kiedy jest uruchomiony i wyświetla reklamy Ty zarabiasz.
          Co 30 sekund otrzymujesz 1 punkt, które po zakończeniu miesiąca są przeliczane na gotówkę.
          Minimalna kwota wypłaty to 20$.

Ile można zarobić?
          Miesięczne z samego uruchomienia surfbara możesz zdobyć 10.000 pkt.
          Tak jest ustawiony limit, i osiągniesz go po ok 83 godzinach ciągłej pracy.
          Jednak możesz zdobyć więcej punktów.
          W zakładce Bonus za klik są dodatkowe reklamy.
          Dziennie od 2 do 10, każda to 5 lub 10 pkt.
          Sumując to wszystko miesięcznie sam możesz uzbierać 20.000 pkt.
          Obecny przelicznik: 1000pkt = 0.1070$
          Czyli z w/w danymi miesięczny zarobek to ok 2,14$

Określiłem ten surfbar najlepszym.
          W czym jest ta jego "najlepszość"?
          Otóż w systemie poleconych.
          Jest 10 poziomów.
          Z poleconego na każdym poziomie otrzymasz 10% punktów przez nich wypracowanych.
          Przeprowadźmy następującą symulację.
          Zakładamy, że masz 2 poleconych na 1 poziomie, a każdy z nich też ma 2 poleconych.
          Wszyscy polecenie są aktywni, i każdy z nich miesięcznie wypracuje 10.000pkt.

poziom 1 - poleconych 2 - 10% punktów = 2000
          poziom 2 - poleconych 4 - 10% punktów = 4000
          poziom 3 - poleconych 8 - 10% punktów = 8000
          poziom 4 - poleconych 16 - 10% punktów = 16000
          poziom 5 - poleconych 32 - 10% punktów = 32000
          poziom 6 - poleconych 64 - 10% punktów = 64000
          poziom 7 - poleconych 128 - 10% punktów = 128000
          poziom 8 - poleconych 256 - 10% punktów = 256000
          poziom 9 - poleconych 512 - 10% punktów = 512000
          poziom 10 - poleconych 1024 - 10% punktów = 1024000

Suma 10% punktów z poleconych ze wszystkich poziomów= 2046000 pkt.
          Przeliczenie na gotówkę przy bieżącym przeliczniku zostawiam Tobie.

Oprócz tego serwis oferuje koło fortuny i bingo w którym możesz wygrać nawet 1000$
          Codziennie otrzymujesz 2 szanse w kole fortuny i 1 w bingo.
          Powodzenia.

Dokładny opis programu: 20dollars.like.pl

Więcej surfbarów: surfbary.like.pl
          • mi84m Re: ..:: Zarabianie bez klikania - NAJLEPSZY sur 21.10.11, 23:04
            Zarabiam na 20dollars2surf i wiem jak ciężko jest na początku zdobyć poleconych, a bez nich nie da się wiele zarobić.
            Postanowiłam pomóc sobie i innym z tym problemem. Jeśli chciałbyś dostać ode mnie poleconych przeczytaj tekst pod linkiem (tam są szczegóły) pl.shvoong.com/internet-and-technologies/2209563-jak-zdoby%C4%87-poleconych-zarabianie-internecie/ i skontaktuj się ze mną.
          • alicja74_0 Re: ..:: Zarabianie bez klikania - NAJLEPSZY sur 08.01.12, 22:49
            zarabiamy przez wypełnianie ankiet wypłata w euro.Za tworzenie mini ankiet zbieramy punkty i za wypełnienie swojego profilu także dostajemy punkty ,które możemy wymienić na pieniądze.
            zapraszam do rejestracji przez link -
            www.myiyo.com/?ref=35477566
      • none-0 Re: NeoBux - 100% wypłacalności :D 15.09.10, 23:03
        Neobux jest najlepszy www.neobux.com/?rh=766963746F72733332
      • big-nick ..:: NOWOŚĆ - Błyskawiczna wypłata ::. 24.09.10, 19:54
        Nowy bux, płatność błyskawiczna.
        Dziennie 4 reklamy.
        Twój klik - 0.01$
        Klik poleconego 50%
        Minimum wypłaty: pierwsza wypłata 2$, każda następna o 1$ większa, aż osiągnie 10$.
        Kliknij aby zarejestrować się: www.Atlascash.net/?ref=thecos
        Rejestracja jak zwykle bezpłatna.
        • big-nick Wypłata 2 $ :D 04.10.10, 00:44
          Cóż nadszedł czas wypłaty :D w www.Atlascash.net/?ref=thecos
          Po zleceniu w ciągu kilku sekund kasa na koncie www.daceband.com/addons/albums/images/456021397.jpg
          Bez inwestowania i wpłacania. Zero ryzyka.
      • big-nick 5$ - Dowód wypłaty z NeoBux. 10.10.10, 17:52
        Cóż 5$ - kolejna wypłata z www.neobux.com/?r=victors32
        Oto dowód: www.daceband.com/view-image/92551/007_paymentproof_neobux
      • jm.gold 2$ - dowód wypłaty, 15.11.10, 11:25
        Witam i zapraszam.

www.klikerz.com/?ref=themon
        4 reklamy dziennie po 0.01$
        minimum wypłaty 2$.
        Oto dowód wypłaty: www.daceband.com/view-image/117058/paymentproof-klikerz
      • balbi124 Re: NeoBux - 100% wypłacalności :D 22.11.10, 05:24
        to nie jest żart mozna naprawde dobrze dorabiac do domowego budzetu...klikajac w ten link pl.20dollars2surf.com/?ref=93985 i zapisujac sie dołanczasz do siatki członków gdzie kazdy zarabia dla kazdego... kazdy twój nowy polecony daje ci mozliwosc zwiekszenia zarobków... szczerze w miesiacu na poczatek mozna zarabiac juz koło 20 $ na miesiac a wystrczy tylko ze masz włączonego kompa nie musisz nic robic.... nie wierzysz sprawdz to ja w ciagu 3 miesiecy zbudowałem taka siatke członków ze co miesiac zarabiam na tym 60$ polecam bo warto:)
      • big-nick OnBux - 100% wypłacalności 19.12.10, 19:27
        Pewny i wypłacalny system zarabiania w internecie.

Kliknij aby zarejestrować się: www.onbux.com/?rh=ffc150a160d37e92012c196b6af4160d

Opis programu:
        - system płatności: PayPal
        która w ciągu kilku sekund jest przelewana na Twoje konto w elektronicznym systemie płatności.

Tu znajdziesz dowody wypłat: makemoney.com.pl/forum/viewthread.php?thread_id=4
      • neobux Szybkie pieniądze 06.02.11, 23:36
        Proste zarabianie forum.gazeta.pl/forum/w,60491,121855563,121855563,Jak_zarobic_przez_internet.html
      • paczeiszczelam Re: PolsiBux - 100% wypłacalności :D 14.01.12, 19:46
        zapraszam na najlepszy polski bux i jeden z najlepszych w calym necie!!
        świeży, ma dopiero 2 miesiace, ale za to wypłacalny
        bardzo dobry admin z którym mozna wszystko omówić, płaci natychmiastowo na alertpay i paypal

www.polskibux.com/?ref=popychacz
        zarabiaj do 0,70PLN + ok. 0,20PLN za kazdego poleconego dziennie!!! - przy super urzytkowniku
        minimum do wypłaty to tylko 2PLN, nie zwlekaj i zarób proste i szybkie pieniądze
        www.polskibux.com/?ref=popychacz
    • big-nick Jeszcze jedna możliwość zarobienia :D. 12.09.10, 00:15
      Przedstawiam kolejny pewny i wypłacalny system zarabiania w internecie.
      Najważniesze, że niczym nie ryzykujesz, nic nie wpłacasz a możesz zarobić!

Kliknij aby zarestrować sie: tinyurl.com/2u2s2yd

Opis programu:
      - system płatności: PayPal, AlerPay, Neteller
      Jeśli nie wiesz co to jest elektroniczny system płatności: AlertPay, PayPal,
      kliknij aby dowiedzieć się więcej: systemyplatnicze.like.pl
    • bojan_tom Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 27.09.10, 18:18
      Jest wiele możliwości zarobku w Internecie, ale pieniądze zarabiają tylko Ci, co posiadają odpowiednią wiedzę, są systematyczni i cierpliwi i co najważniejsze chcą się rozwijać.

Jeżeli należysz do takich ludzi i potrzebujesz wiedzy jak zacząć i jak zarabiać wykorzystując Internet – zapisz się już teraz na darmowe szkolenie, które Cię tego nauczy – www.skutecznynetwork.pl
    • big-nick Kolejne 5 $ z groszami :) 17.10.10, 14:16
      Witam,
      oto potwierdzenie kolejnej wypłaty:
      www.daceband.com/view-image/93457/008_paymentproof_onbux
      Onbux płaci błyskawicznie, czyli gotówka jest na Twoim koncie
      w kilka sekund od zlecenia wypłaty.

Jeśli chcesz zarabiać w inernecie, zarejestruj się
      www.onbux.com/?rh=ffc150a160d37e92012c196b6af4160d
      • big-nick Prosty i pewny sposób zarabiania w internecie 29.10.10, 21:02
        Prosty i pewny sposób zarabiania w internecie
        www.onbux.com/?rh=ffc150a160d37e92012c196b6af4160d
        Sprawdź jakie to proste!
        • karolcia25071990 Re: Prosty i pewny sposób zarabiania w interneci 08.11.10, 17:19
          Witam, jeśli jesteś zainteresowany prostym zarabianiem pieniędzy przez internet to zarejestruj się: pl.20dollars2surf.com/?ref=183080 100% legalny 100% darmo 100% korzyści . Zapraszam! w razie pytań służę pomocą:)
          • avanz Bardzo dobry sposób na zarobienie duzej kasy!! 21.01.11, 22:29
            Witam!

Na tej stronie przedstawię jak zarobić troszkę pieniędzy w internecie do 1 sposobu nie trzeba mieć nawet 18 lat wystarczy 13 :) a więc nie przerażajcie się długością tekstu naprawdę warto...
            Oto pierwszy z nich jeżeli pomyślisz ze to kłamstwo nie do końca ja z tego dostałem 4 tysiące więc tez naprawdę dużo gdy to zobaczyłem byłem w szoku przez chyba 2 tygodnie. Naprawdę miłe uczucie.Wiec tego Wam Życzę!
            Jak Zarobić Kilka Tysięcy Złotych Inwestując tylko 5zł
            Ta strona zarobi dla Ciebie 15000 zł! Zamykając ją wyrzucasz 15000 zł. tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądz
            Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuje, że nie pożałujesz! Nie zmarnuj swojej szansy!
            Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać!
            To nie żaden żart! Wspólnie możemy zarobić dużą kaskę na „drobne" wydatki !!!
            Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc bo poświęciłam 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie!
            Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas : )
            Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie wyrzucisz tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym znajomym, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni. He he, teraz się z tego śmieją. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym i gdy zajrzeli na swoje konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000 zł z każdej okazji.

Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości!

To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo się rozgadałam. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądać stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić, klikać w bannery, lub SPAM-ować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to:

- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie),

- Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!

Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję ci mBank. Wejdź na www.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku.
            KROK 1
            Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz coś od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz! . Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą (tytułem):

Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej.

CHCĘ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ (A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM!

To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć :). Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.

Oto obecna lista:
            1.Nr konta: 07 1140 2004 0000 3202 7203 1110 //
            2.Nr.konta: 29 7999 9995 0410 0074 5904 0001 //
            3.Nr konta: 91 1050 1924 1000 0023 1800 9137 //
            4.Nr konta: 06 1140 2004 0000 3902 5573 6337 //
            5.Nr konta: 50 1020 5558 1111 1660 1560 0067 //
            PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz xxx ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą!

KROK 2
            Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego),później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDŹ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!

A tutaj troszkę matematyki :
            Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą stronę w inny sposób, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak długo będziesz wysyłać tą wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dla utrudnienia.

Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje. Wtenczas już będzie o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40).

Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200=25), więc dalsze 1 000 maili (25 x 40), podniosą Twój numer konta na 3 pozycje.

Z tych 1 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osób (12.5% z 1000=125), więc dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liście.

A z tych 5 000 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób, które się udziela (12.5% z 5000=625), więc kolejne 25 000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ!

I teraz, z 25 000 ludzi, możesz spodziewać się, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25 000=3 125). A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu! Więc dostaniesz: 15 625 złotych! (3125 x 5zł).

Więc, jak Twój numer znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas na to by zbierać pieniądze! Przez serie 30 dni, te pieniądze będą wysłane przez kilka tysięcy ludzi tak jak Ty to zrobiłeś!

Powodzenia, PROSZĘ, nawet jeśli się nie zdecydowałeś (as) jeszcze, nie wyrzucaj adresu tej strony. DOBRZE CI RADZĘ!

Mało, kto wierzy ze można tyle zarobić, ludzie są bardzo sceptycznie nastawieni do takich spraw, ale to jest naprawdę realne, a te 5 zł zaryzykować to
            • ewa-1c Re: Bardzo dobry sposób na zarobienie duzej kasy! 17.10.11, 02:46
              Witam,nie zabardzo się orientuję,ale wiadomość mam nie w całosci.
              Ewa
        • paolka1990 Re: Prosty i pewny sposób zarabiania w interneci 13.01.12, 20:02
          Surveys-Faq.com?ref=2608500
          Łatwo zarobić naprawde dużo. Polecam
    • big-nick Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 22.10.10, 17:44
      Dowód wypłaty 3$: www.daceband.com/view-image/99221/009_paymentproof_atlascash

Sprawdzone sposoby zarabiania: najlepszeptc.like.pl
      • karolcia25071990 Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 08.11.10, 17:24
        Uwaga!!! Jeśli chodzi o zarabianie w internecie to mam NIEPOWTARZALNĄ okazje zaprosić wszystkich chętnych do cieszącą się coraz większą popularnością 20$2Surf, numer 1 na świecie ! 100% DARMO 100% LEGALNE 100% KORZYŚCI ! Można sporo zarobić więc zachęcam:pl.20dollars2surf.com/?ref=183080
    • karolcia25071990 Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 08.11.10, 17:18
      Witam, jeśli jesteś zainteresowany prostym zarabianiem pieniędzy przez internet to zarejestruj się: pl.20dollars2surf.com/?ref=183080 100% legalny 100% darmo 100% korzyści . Zapraszam! w razie pytań służę pomocą:)
    • jaro817 Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 08.11.10, 18:03
      Jak zarobić trochę grosza bez żadnego wysiłku i klikania!! Wystarczy się zarejestrować i zainstalować programik.Po zainstalowaniu pojawia się małe okienko z reklamami które cały czas się wyświetlają!!Polecam!!! pl.20dollars2surf.com/?ref=175405 Kliknij na powyższy link.
      W puste miejsce wpisujemy swój email i wciskamy przycisk "Join us".
      Program automatycznie przeniesie nas na stronę aby sciągnac surfbarr.
      Wciskamy napis "Installez 20Dollars2Surf(1,45 Mo)" i surfbarr zacznie sie ściagac.
      Gdy już ściągniemy surfbarr otwieramy go zmieniając na język polski i klikamy "Dalej"
      Pojawi nam sie formularz który trzeba wypełnić.
      Na naszą pocztę powinna dotrzeć informacja z hasłem które należy zachować.
      Mając włączony baner już zarabiasz... nie jest to sposób którym da się zarobić dużo na początku ale kilkanaście złotych na sam początek jest przy takim samym użytkowaniu komputera jak do tej pory a z każdym miesiącem dochody rosną wraz z coraz większą liczbą osób zarejestrowanych z twojego linku i z czasem wynoszą po kilkadziesiąt zł a nawet i więcej czyli najlepiej mieć jak najwięcej poleconych dzięki którym dochody wzrastają.. Również w tym programie są większe możliwości zarobku jak płatne reklamy i konkursy!!
    • karolcia2507 Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 13.11.10, 14:35
      Najlepsza i wiarygodna aktualnie strona, na której sporo zarobisz. Zarabiaj podczas normalnego korzystania z internetu! Zarabiasz kilkanaście, kilkaset złotych poprzez zbieranie punktów za:
      -wyświetlanie małego okienka na Twoim ekranie, w którym będą pojawiały się reklamy.
      -gry
      -polecanie swojego linku (10% punktów Twojej osoby poleconej należą do Ciebie)
      -klikanie i oglądanie reklam
      WYPŁATA: Po miesiącu zebrane punkty zostaną zamienione na pieniądze.Zapraszam do rejestracji : pl.20dollars2surf.com/?ref=183080 Szczegóły:wklej.to/Ph6P
    • olaromanek Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 19.11.10, 14:05
      Witam!

Ja zarobiłam tak.

Weszłam na tą stronę puzz.pl/?p=tMhDje3eiuYr.

W ciągu kilka minut zarobiłam 150zł:)

Polecam bardzo. Wejdź i sam/a się przekonaj.

Pozdrawiam
    • big-nick Czy klikając w reklamy za 1 centa da się zarobić? 21.11.10, 10:19
      Czy klikając w reklamy za 1 centa da się zarobić?
      Czy kasa jest prawdziwa?
      Czy da się ją wypłacić?
      Czy to ma sens?
      Ty zastanawiaj się dalej. Szukaj odpowiedzi.
      Tym czasem ja zrobiłem kolejną wypłatę:www.daceband.com/view-image/121442/012_paymentproof_marihuanabux

Jeśli też chcesz zarobić, zapraszam zarabianienet24.blox.pl/html
    • balbi124 Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 21.11.10, 13:40
      to nie jest żart mozna naprawde dobrze dorabiac do domowego budrzetu...klikajao w ten link pl.20dollars2surf.com/?ref=93985 i zapisujac sie dołanczasz do siatki członków gdzie kazdy zarabia dla kazdego... kazdy twój nowy polecony daje ci mozliwosc zwiekszenia zarobków... szczerze w miesiacu na poczatek mozna zarabiac juz koło 20 $ na miesiac a wystrczy tylko ze masz włączonego kompa nie musisz nic robic.... nie wierzysz sprawdz to ja w ciagu 3 miesiecy zbudowałem taka siatke członków ze co miesiac zarabiam na tym 60$ polecam bo warto:)
    • balbi124 Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 22.11.10, 05:23
      to nie jest żart mozna naprawde dobrze dorabiac do domowego budzetu...klikajac w ten link pl.20dollars2surf.com/?ref=93985 i zapisujac sie dołanczasz do siatki członków gdzie kazdy zarabia dla kazdego... kazdy twój nowy polecony daje ci mozliwosc zwiekszenia zarobków... szczerze w miesiacu na poczatek mozna zarabiac juz koło 20 $ na miesiac a wystrczy tylko ze masz włączonego kompa nie musisz nic robic.... nie wierzysz sprawdz to ja w ciagu 3 miesiecy zbudowałem taka siatke członków ze co miesiac zarabiam na tym 60$ polecam bo warto:)
    • darknes6 Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 03.12.10, 19:43
      Witam jest ktoś chętny do stworzenia piramidki zarobkowej na surfbara

pl.20dollars2surf.com/?ref=201237
      20dollars2surf? Opisze po krótce o co chodzi:
      Piramida - O co chodzi?
      Piramida - Czyli system poleconych i ich poleconych, którzy na nas zarabiają.
      Dokładniej : Jeśli zaprosimy 3 znajomych i potem każdy zaproszony zaprosi
      także 3 znajomych to przy 4 poziomie zapraszania ludzi mamy ich już 18 :)
      Pamiętając że Na każdym poziomie otrzymujesz 10% zarobków osoby polecanej.
      Jeżeli zebrało by się kilka osób to każdy będzie zarabiał co miesiąc minimum
      20$ a nawet i więcej! Jeżeli zbiorę odpowiednią ilość ludzi to będę mógł
      wymieniać ref-link na kogoś któremu będą potrzebne np. 3 osoby i potem
      następnej osobie i tak dalej. Każdy z tego korzysta.

Teraz o serwisie i rejestracji :

Masz już dość klikania i chcesz zarabiać nawet kilkaset zł miesięcznie?

Zarejestruj się: pl.20dollars2surf.com/?ref=201237

Poprowadzę Cię przez rejestracje małego programiku który będzie u Ciebie
      widoczny w formie małego okienka na dole pulpitu.

Zarabianie polega na tym że za każdym razem gdy masz włączony komputer i
      programik zarabiasz punkty które na początek każdego miesiąca są przeliczane
      na pieniążki. Jest to tak zwany surfbar.

Krok 1

Zarejestruj się z linka podanego wyżej

Krok 2

Teraz pokazało Ci się okienko z napisem E MAIL

W puste miejsce wpisujemy swój e mail i wciskamy przycisk "Join us".

Krok 3

Program automatycznie przeniesie nas na stronę. Tam ściągamy programik

To proste, wciskamy napis "Installez 20Dollars2Surf(1,45 Mo)" i programik się
      ściąga.

Krok 4

Gdy już mamy ściągnięty program otwieramy go zmieniamy na język polski i
      klikamy "Dalej"

Pojawi się nam formularz który musimy uzupełnić.

Jak już to zrobimy klikamy "Dalej"

Krok 5

Na nasz mail powinna już dotrzeć informacja z hasłem które należy zachować
      (może być potrzebne do kolejnych logowań na stronie).

Krok 6

Na dole strony powinien być już włączony programik który za Ciebie zarabia
      jeśli nie to na pulpicie na pewno masz do niego skrót. Po prostu na niego
      najedź i włącz. Nie trzeba wpisywać do niego ponownie danych, program je
      zapisał, wystarczy go tylko włączyć.

KROK 7

Teraz już zarabiasz, miej włączony komputer i patrz jak co 30 sek- dostajesz 1pkt.

Punkty są przeliczane na pieniądze na początku każdego miesiąca.

Jeszcze mała pomoc w poruszaniu się po stronie głównej.
      Najważniejsze słowa to:

points- punkty

clicks- dodatkowo płatne kliki (takie jak w buxach, klikamy, czekamy
      wyznaczony czas i dostajemy punkty)

Payment- wypłata

refferals- poleceni (jest ich aż 10 POZIOMÓW!)

Wypłacić pieniądze można na PAYPALA, a minimum do wypłaty to 20$ (może wydawać
      się dużo, ale wystarczy mieć często uruchomiony program i punktów szybko
      przybywa, a co za tym idzie, pieniędzy też).

POLECAM SERDECZNIE NA PRAWDE WARTO SIE TROSZKE WYSILIC I ZROBIC TAKA PIRAMIDE
      JAK SIE W WSZYSCY POSTARAMY TO ZROBIMY MIESIECZNA SREDNIA 20$ A NAWET WIECEJ

PAMIĘTAJ!! To najlepszy surfbar, jaki jest na rynku.
    • neobux Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 04.12.10, 11:34
      Oczywiście że da się zarobić.
      Sprawdź sam kasiora.like.pl
      • 0siwy1988 Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 24.08.12, 22:27
        Ten system jeszcze wypłaca?
        Zapraszam zarabianie przez internet www.zbierajpunkty.cba.pl
    • pawelzn Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 07.12.10, 19:43
      zapoznaj się z tym
      pl.20dollars2surf.com/?ref=201852
      też bardzo ciekawa propozycja
    • mario_85a Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 10.12.10, 12:57
      Witam
      jak chcesz zobaczyć jak łatwo i w sprawdzony sposób zarobić przez internet to wejdź tutaj: pl.20dollars2surf.com/?ref=185701
      nie wymaga to wiele pracy a najważniejsze, że to sprawdzony sposób
    • jm.gold Jak zarobić w internecie 06.01.11, 19:03
      Nowy bux taki jak Neobux i Onbux. Firma zarejestrowana.
      www.vcbux.com/?r=228941460
      - 4 reklamy dziennie
      - twój klik 0.01$
      - klik poleconego 0.005$

Zapraszam www.vcbux.com/?r=228941460
    • jm.gold ..:: Nowy Bux - błyskawiczna wypłata ::., 08.01.11, 18:44
      Przedstawiam nowy bux.
      Bardzo prosty sposób zarabiania.
      - twój klik: 0.01$
      - klik poleconego: 0.005$
      - 4 reklamy dziennie
      - minimum wypłaty 2$ via paypal, alertpay
      www.vcbux.com/?r=228941460Zapraszam.
    • neobux ..:: Dowody wypłat ::.. 11.01.11, 23:12
      Przekonaj się że w PTC można zarobić.
      Oto dowody wypłat: makemoney.com.pl/forum/viewforum.php?forum_id=2
    • fajny-gwiazdor Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 14.01.11, 16:01
      Witam!

Zarabianie w programach partnerskich, jest możliwe dla osób wytrwałych i systematycznych, tutaj można zarobić do 50% ceny sprzedanego produktu, jednak nie wszystkie programy partnerskie oferują tak duży zarobek.
      Jest w sieci bardzo duża liczba programów, nie wszystkie są wygodne dla partnera i zrozumiałe aby natychmiast zarabiać pieniądze, dla osoby początkującej jest to nawet trudne, przy dobrych chęciach da się zrobić wszystko.
      W praktyce programy wymagają bardzo dużego nakładu pracy, nakłady finansowe można uznać, że są uzależnione od osoby przystępującej do programu partnerskiego.
      Poniżej przedstawiam te które mają najwięcej popularności.
      tnij.org/fsgi
      tnij.org/fthr
      tnij.org/jxwj
    • madmax1991 Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 19.01.11, 23:23
      witam polecam zarabianie na stronce:
      dobryzarobek.pl/index.php?id=830d2fa44be5109f46d6687dfa813f63
      • slawomir788 Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 20.01.11, 16:31
        Ja zarabiam dzięki mojemu blogowi. Znajdziesz tam informacje na temat tego, w jaki sposób zarobić pieniądze przez internet. Zapraszam wszystkich zainteresowanych - zloty-partner.blogspot.com
    • big-nick 10 $ - dowód wypłaty ::.. 21.01.11, 09:53
      Zarabianie w Internecie!
      Zobacz jak robią to inni makemoney.com.pl/forum/viewforum.php?forum_id=2
      Przyłącz się. Ty też możesz zarabiać: makemoney.com.pl/
    • obiektywna_online Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 21.01.11, 13:30
      Trzeba mieć pomysł przede wszystkim :)
    • tomekzabielski Re: ..::: Jak zarobić w Internecie ::.. 21.01.11, 22:02
      Chce wam polecić program partnerski Chomikuj
      Sposoby zarabiania
      1. Linki i bannery

Korzystając z zakładki Kreator odnośników i bannerów możesz generować specjalne odnośniki. Mogą one prowadzić do różnych stron serwisu, chomików i mieć różną formę - banner, link tekstowy. Łączy je jednak to, że każdy z nich zawiera informację o tym, że to właśnie Ty ten odnośnik stworzyłeś.

Jeżeli umieścisz go gdzieś w internecie (poza portalem Chomikuj.pl) a inna osoba trafi dzięki niemu do portalu - wówczas otrzymasz prowizję zakupów (np. dodatkowego transferu bądź abonamentu konta) dokonanych przez tę osobę w przeciągu miesiąca od kliknięcia w odnośnik.
      2. Zaproszenia osobiste

Korzystając z zakładki Zaproszenia osobiste możesz wysyłać do swoich znajomych informacje o portalu i zachęcać ich do wyhodowania własnego Chomika.

W każdym wysłanym zaproszeniu będziesz mógł wstawić specjalny link. Jeżeli dana osoba w niego kliknie, to zostanie skierowana na stronę portalu i Chomik zapamięta, że trafiła do niego właśnie dzięki Tobie. Jeżeli w przeciągu miesiąca dokona ona zakupu jakiejś usługi - otrzymasz prowizję! Dodatkowo, w szczegółowych statystykach, będziesz mógł sprawdzić czy Twoje zaproszenie zostało zaakceptowane i jakie usługi wykupiła dzięki niemu dana osoba.
      3. Osoby polecone
      Jeżeli osoba, która dzięki Twoim linkom lub zaproszeniom trafiła na strony portalu w przeciągu miesiąca od kliknięcia w Twój odnośnik zapisze się także do programu partnerskiego Chomika - będziesz otrzymywać prowizję od jej zarobków wygenerowanych dzięki programowi partnerskiemu!

W zakładce Statystyki i zarobki możesz śledzić bieżące przychody, klikalność swoich linków oraz status wysłanych zaproszeń. Możesz dokładnie kontrolować swoje zarobki!
      bezpośredni link do rejestracji: chomikuj.pl/?page=329860 KLIKAJ
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka