Dodaj do ulubionych

Praca na skype kamerce

05.02.15, 14:59
dla tych pan,ktore nie chca ryzykowac wlasnej tozsamosci na polskim rynku.Praca na cam na stronach globalnych lub prywatne pokazy skype dla klienta globalnego.podstawowy angielski wskazany.Zarobki zalezne od zaangazowania.Wiecej info na skype cam-us-sex-uk
Obserwuj wątek
    • spych111 Re: Praca na skype kamerce 11.02.16, 13:30
      Absolutny Hit ostatniego czasu !!!
      Pomagamy każdej osobie , która wchodzi do naszej grupy.
      System tego od nas wymaga, żeby każdy zarabiał równo i stabilnie
      Jeśli osoba nad Tobą ma już 5 osób,
      kolejne wpadają pod Ciebie, i wtedy Ty dostajesz 100% od nich!
      Zapoznaj się ze szczegółami na stronie : i witamy w iCharity Club , Nie pytam, czy chcesz...Pytam, co wybierasz:D
      1 PROPOZYCJA - osoby, które dobrze zrozumiały ten system, chwytają się za głowę... Za spadochroniarza dostajesz jak za normalnego poleconego, a jeśli masz poleconych to 100% ich zarobków!
      Decyduj sam:D Zarobią i osoby aktywne i nieaktywne, chociaż aktywne oczywiście szybciej i więcej Emotikon smile
      2 PROPOZYCJA - dostajesz pieniądze na swój paypal bez żadnych pośredników.
      Jeśli osoba nad Tobą ma już 5 osób, kolejne wpadają pod Ciebie, i wtedy Ty dostajesz 100% od nich!
      W tej chwili dosłownie kilka ostatnich dobrych miejsc w mojej trzeciej linii...
      I proszę nie pytać czy program jest wypłacalny, bo cały czas tłumaczę, że pieniądze omijają program i są bezpośrednio u Ciebie od razu
      A najlepiej być w obu System rewelka bezzwrotne dotacje w dolarach jednorazowa opłata z zewnątrz tylko 20$ na rzecz osoby która cię zaprosiła czychcesz.pl/?id=spych111 jeśli chcesz spełniać swe marzenia zapraszam po info na priv i rejestracji jak najprędzej by zacząć a tu instrukcja krok po kroku czychcesz.pl/Rejestracja%20i%20Upgrade%20w%20iCharit?
      warto zacząć jak najszybciej bo czas ma tu ogromne znaczenie ja nie żałuję zacząłem tydzień temu a już zarobiłem 100$ z czego 60 na czysto bo za resztę opłaciłem 2 poziom
      naprawdę warto ja zarobiłem 100$ w 1 dzień.A tu instrukcja jak dodać nowy przycisk w Pay pal potrzebny do wysyłania dotacji i by dotację dostawać tak by nas nie omijały.Kliknij w ten link i wszystko stanie się jasne www.youtube.com/watch?v=-QKe1g6BGog&feature=youtu.be

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka