agga4 08.03.10, 12:57 Witam, W kwietniu zamierzamy zorganozować chrzciny naszej córeczki. Zależy mi, żeby uroczystość odbyła się w domu. Czy któś mógłby mi polecić firmę cateringową. Mieszkamy w katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monik_a_23 Re: catering - chrzciny 08.03.10, 14:13 Restauracja Ambasador na Granicznej prowadzi catering ale nie wiem jak z cenami. www.restauracjaambasador.pl/menu.asp Jeszcze plackarnia babuni na Kilińskiego zajmowała się jeszcze do niedawna cateringiem (teraz nie wiem bo pozmieniało się: właściciel i kucharz) ale osobiście bardzo często chodziłam tam z rodziną na obiady bo smacznie można był zjeść. www.plackarniababuni.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
artofgrowing Re: catering - chrzciny 08.03.10, 22:02 Polecam firmę www.artaste.pl, korzystam z ich usług, mają bardzo smaczne jedzenie, duże porcje i miłą obsługę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
serducho.0 Re: catering - chrzciny 10.03.10, 12:21 Polecam gliwicką restaurację Zeppelin (tel. 32/2314134). Profesjonalnie podchodzą do każdego przyjęcia. A w Katowicach obsłużyć chrzciny- bez problemu. Nakryją, podadzą do stołu, posprzątają- 100% zadowolenia. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
michal.wandzik Re: catering - chrzciny 06.03.14, 00:22 polecam Halo Catering Katowice są dobrzy, dają duże i smaczne porcje. Menu do uzgodnienia i też są z katowic. Odpowiedz Link Zgłoś