Dodaj do ulubionych

jaskinie / groty solne

16.10.10, 14:40
Szukam, dzwonię i aż uwierzyć nie umiem. Wszystkie pozamykane. sad
W Katowicach na Sienkiewicza, Ceglanej i Gliwickiej numer nie odpowiada, na Poniatowskiego pani mówi, że przez 2 tyg. grota nieczynna. W Knurowie niby przerwa, ale przez telefon pani mi powiedziała, że teraz mają tam pizzerię i groty już nie będzie...
U nas grota bardzo pomagała młodemu w sezonie jesienno-zimowym i teraz co? Zatały mi tylko Gliwice, Mysłowice i Ruda Śląska?
Czy znacie jakąś CZYNNĄ grotę nieco bliżej Mikołowa lub Katowic?
Obserwuj wątek
    • mama-smyka Re: jaskinie / groty solne 16.10.10, 14:56
      Hmmm... W Mysłowicach też telefon nie odpowiada... Odzywa się głos: "Nie ma takiego numeru"...
      • miedziana Re: jaskinie / groty solne 16.10.10, 18:11
        W Chorzowie na basenie miejskim była grota solna, czy jest nadal nie wiem. Mają stronę internetową, można poszukać informacji.
        • monia2506 Re: jaskinie / groty solne 17.10.10, 20:29
          Tez jestem zaintersowana bo chcemy chodzic z córka jak narazie bylismy w Nemo w DG ale moze jest lepsza w mysłowicach czy Katowicach??
          • lillylive Re: jaskinie / groty solne 19.10.10, 07:54
            W Tychach jest.
          • qlerka Re: jaskinie / groty solne 03.01.11, 19:41
            W Będzinie jest czynna.

agavera.pl/jaskinia.html
            • mrsdusia Re: jaskinie / groty solne 13.09.11, 11:20
              W Rudzie Śląskiej też jest czynna. Byliście tam kiedyś? Jakieś opinie?
    • mirkad Re: jaskinie / groty solne 14.09.11, 10:43
      Na basenie "Wodnik" w Paniówkach k. Gliwic jest grota solna - w cenie wejściówki na basen
    • iza9919 Re: jaskinie / groty solne 28.09.11, 09:09
      w Aqua Parku Nemo w Dąbrowie górniczej napewno jest grota solna, korzystam z niej
      • agulka04 Re: jaskinie / groty solne 04.10.11, 21:43
        Park Wodny Tarnowskie Góry
        • annalalik Re: jaskinie / groty solne 13.11.11, 15:06
          W Chorzowie jest czynna www.grota-solna.pl
    • grzegorzfranosz Re: jaskinie / groty solne 15.04.19, 23:08
      Proszę odwiedzić stronę www.komnatasolna.pl Prosty i wygodny dojazd. Wskazane by chociaż tylko przyjechać, zobaczyć a później zdecydować co dalej. Gdyby nawet nie skorzystać od razu z seansu w Komnacie Solnej, to można odpocząć przy smacznej szlachetnej herbacie w Komnacie Herbacianej. Jest możliwość skorzystania z zajęć gimnastyki oddechowej lub z ćwiczeń kinezjologii edukacyjnej, jak się odbywają. Przyjedźcie, zobaczcie - to nie tak daleko (400m od zjazdu z autostrady A4 w kierunku Halemby), to nic nie kosztuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka