miriam_b 26.11.04, 00:10 właściwie dawno nie byłam kiedyś był taki super z ciuchami na wage ogromny!!! ale przenieśli...i teraz nie wiem ghdzie...może ktoś zna adresy ????bo pochodziłabym sobie znowu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzenia2 Re: GDZIE W GLIWICACH FAJNE CIUCHOLANDY???? 26.11.04, 08:49 Jeden jest fajny (ogromny) nad Plusem na przeciw Dworca PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: GDZIE W GLIWICACH FAJNE CIUCHOLANDY???? 26.11.04, 10:12 dziękichyba sie przejde Odpowiedz Link Zgłoś
sylviek1 Re: GDZIE W GLIWICACH FAJNE CIUCHOLANDY???? 28.11.04, 18:51 Ten ciucholand jest fantastyczny, kupuję tam ciuchy dla mojej córci... A ceny niesmaowite ( od 12 groszy!!). Można znaleźć też coś ciekawego w tym na dworcu PKP... życzę owocnych poszukiwań, Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
kamasb Re: GDZIE W GLIWICACH FAJNE CIUCHOLANDY???? 30.11.04, 08:19 Witajcie, może przy okazji odwiedzania ciucholandów wpadniecie do mnie? Mam do sprzedania mnóstwo ciuszków dla dziewczynki w wieku 2-3 lata głównie firm amerykańskich: Disney, Osh Kosh, Gap itd. Większość sprzedam w cenach 4-10 zł. Życzę miłego dnia kama Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: GDZIE W GLIWICACH FAJNE CIUCHOLANDY???? 02.12.04, 00:33 janiestety szukam dla 5 latkiale dzięki dziewczyny ...właśnie jak chcialam sie wybrac do ciucholandu to mi się mała rozłożyła... Odpowiedz Link Zgłoś
sylviek1 Re: GDZIE W GLIWICACH FAJNE CIUCHOLANDY???? 02.12.04, 19:06 Ja też kupuję tam ciuchy dla mojej pięcioletniej córci, są naprawdę extra!! A tak przy okazji to moja Ola tez chora, życzę zdrówka dla córci Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: GDZIE W GLIWICACH FAJNE CIUCHOLANDY???? 03.12.04, 21:56 dziękiLnawzajemzaczęłó się chorowaniemoja właśnie kaszle jak stary dziad!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylviek1 Do Miriam_b 04.12.04, 08:11 Nam się chyba udało trafić do lekarza w odpowiednim czasie i choroba nie zdążyła się rozwinąć!! Po dwóch dniach jest już znacznie lepiej, czego życzę i Twojej córci!! A może wybierzemy się kiedyś razem na wspólne buszowanie po ciucholandach?? Podrowienia, Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: Do Miriam_b 04.12.04, 18:06 bardzo chętnieo wiele przyjemniej jest buszowac z kimś Odpowiedz Link Zgłoś
sylviek1 Re: Do Miriam_b 05.12.04, 06:56 A więc czekam na propozycje, może za tydzień..?? Czy będziesz zajęta szałem przedświątecznym?? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: Do Miriam_b 06.12.04, 09:35 niebędę aż tak szalała żeby niemóc pogrzebać w ciuchachzaproponuj kiedy...ja pracuję ale jakoś sie dopasujemyw sobote do południa jestem wolna Odpowiedz Link Zgłoś
197575a do Kamasb w sprawie rzeczy 23.12.04, 11:19 Ja byłabym zainteresowana ciuszkami dla dziewczynki. Rzadko zaglądam na to forum, dlatego bardzo proszę, jeśli to wciąż aktualne, to napisz do mnie na adres gazetowy. Mam nadzieję,że mieszkasz w centrum Gliwic? Interesują mnie sukienki, spodnie, bluzy, buty , no cokolwiek masz , chciałabym coś dokupić córce. Pozdrawiam Ada Czekam na Twoją odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
sylviek1 Re: GDZIE W GLIWICACH FAJNE CIUCHOLANDY???? 09.12.04, 22:18 Przepraszam, ale teraz to my się pochorowałyśmy Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: GDZIE W GLIWICACH FAJNE CIUCHOLANDY???? 10.12.04, 20:54 nieszkodzimoja nadal chorujeteraz to już na antybiotykui też czekam kiedy skończy// Odpowiedz Link Zgłoś