nicole1910 06.10.05, 15:36 poszukuje dobrego lekarza z dobrym sprzetem usg i oczywiscie nie za drogiego znacie kogos prosze o odpowiedz dodam ze jestem w 18 tc i musze zrobic profesjonalne usg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melanina13 Re: USG bielsko-biała 11.10.05, 11:40 jestem z Bielska I mogę ci polecić super specjlaiste od usg, lepszego w Bielsku nie znajdziesz ma dobry sprzęt a przede wszystkim zna się na tym jak nikt inny, nazywa się dr Seweryn Niemcewicz, przyjmuje na ul.Dmowskiego 15/160, tel.814-94- 47, za wizytę z Usg bierze 50 zł.specjalizuje się w diagnostyce usg. ja jestem w ciąży w 9 miesiącu i miałam niezłe przejścia od początku gdyby nie on to chybe bym przez to nie przeszła. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
libra72 Re: USG bielsko-biała 13.10.05, 11:59 jestem rodowita bielszczanka znam wielu ginow z bielska ajak rowniez tego gbura niemcewicza , ity go na zywasz profesjonalista poczytaj forum o ginekologach niestety dobrzy sa na slasku np. w Katowicach tam rodzilam w ligocie i takiego usg jak lekarz z ligoty w gabinecie swoim mial nie kaja nawet w szpitalu w Bielsku! Odpowiedz Link Zgłoś
magles28 Re: USG bielsko-biała 21.10.05, 11:50 Niemcewicz jest dobrym patologiem tylko jest mrukliwy i nic ci nie powie w trakcie robienia badania. ale jak później powie że jest dobrze to jest dobrze. moja koleżanka chodziłą do niego z ciążą bliźniaczą a miała przejścia z innymi gienkami. u niego donosiła ciąże do końca. jeżeli chodzi o dobre usg to polecam w BIMED-dr Baliś tzw usg doppler czyli mierzy te wszystkie przepływy przez łożysko i inne. koszt 100zł. to jest na ul.Krasińskiego 24, tel. 811-87-74 Jest jeszcze usg w Klinice pod Bukami ale adresu i telefonu nie znam. To jest gdzieś przy drodze na Szczyrk. Tam z kolei 2 albo 3 razy w m-cu przyjeżdza specjalista z Łodzi z Centrum Zdrowia Dziecka i robi to usg. Koszt ok 180zł ale ajk coś jest nie tak to wtedy lepiej od razu do niego bo on to nawet liczy czy dziecko ma wszystkie kręgi. jak piszesz że jesteś w 20tyg. ciąży to masz wybór ważny bo teraz jest najważniejsze usg-połówkowe powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś