klaudunia5 28.12.05, 20:09 Szukam dobrego i konkretnego laryngologa w Katowicach dla mojej 5 letniej córki, która ma wieczne problemy z gardłem.Poradżcie proszę gdzie się udać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: laryngolog 29.12.05, 16:00 Wprawdzie co do K-c nic nie doradzę, ale wiem, ze super-renomę ma Lecznica dla Dzieci i Dorosłych w Chorzowie. Mieści się na ul.Powstańców Śląskich. Pracują tam super specjaliści (m.in. dr.Moś) z wielkimi praktykami itp. Moja znajoma leczyła tam dzieci, inni lekarze też polecają ten punkt. Sama jestem na bierząco - mam dosyć poważnie laryngologicznie chorego męża. Leczył się w bytomskiej poradni, ale od stycznia będziemy działać w Chorzowie. Jak zależy Ci na numerze do nich to odszukam i podam później. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika292 Re: laryngolog 29.12.05, 18:45 www.lecznicadd.pl/ Ja również polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: laryngolog 29.12.05, 19:41 Polecam dok.Bieleckiego,który przyjmuje w www.klinika2000.pl lub w przychodni(prywatnej)na Ligocie. Odpowiedz Link Zgłoś