Dodaj do ulubionych

week-end z maluchem

25.02.06, 13:03
Kochani Rodzice
Może podzielimy sie gdzie zabrać dziecko jeśli jest zimno albo pada np. kino,
sale zabaw, grota solna, basen. Gdzie zabieracie Waszą pociechę? Moje pomysły
się już wyczerpały. Może ktoś podpowie? Pozdrawiam Ania
P.S. A na co można zabrać oprócz "Bambi2"? My byłyśmy jeszcze na "Dzikim
Safari" w IMAX A czy ktoś był w teatrze? Szkoda, że spektakle tam są w
week-endy o 16. To dla nas trochę za późno;-((
Obserwuj wątek
    • bdra1 Re: week-end z maluchem 26.02.06, 00:04
      w rialcie o 12 w niedziele sa filmy dla dzieci jutro np. bolek i lolek.
      teatr super. figlarnia w katowicach
    • ikunia1 Re: week-end z maluchem 26.02.06, 11:00
      Hej
      My od niedawna mamy ten sam problem, podczas gdy w okrsie wiosenno-letnim nigdy
      nie mamy problemu co zrobić z wolnym czasem, tak teraz jak przychodzi weekend
      to po prostu nie wiem co robić. Staramy się jakoś urozmaicić te dni, co weekend
      jeździmy do Morska, był już basen, do groty syn chodzi z przedszkola, wczoraj
      byliśmy w figlolandzie, no ale...co dalej!?? Najgorsza jest ta przedłużająca
      się zima i nie wiadomo ile to jeszcze potrwa.
      Ania, no i jak sprzędziłaś weekend?
      Pozdrowionka=))
    • ann32 Re: week-end z maluchem 27.02.06, 07:39
      Dzięki za postysmile)
      Brda1 dzięki za informacje o rialto. Z pewnością się tam wybierzemy, może juz 26
      marca na Coralgola. A Ty często tam chodzisz?smile)
      ikunia1
      chciałabym Ci się zapytać jak porównujesz figlarnię i figloland. Figloland mamy
      blisko ale nie bardzo mi się tam podoba. Figlarnię daleko ale chyba się raz
      wybiorę dla porównania, myślę też o urwisie w Rudzie Sląskiej. Jak byś miała
      ochotę wspólnie się gdzieś wybrać to daj znac?
      Pozdrawiamysmile)
      • mysiam Re: week-end z maluchem 27.02.06, 09:09
        hej
        byłam w piatek w figlarni w Katowicach-jak dla mnie super-Misiek szalal w
        malpim gaju,fajna rura dozjezdzania...no i dmuchana zjezdzalnia (ma moze 4-5
        metrow wysokości) co prawda nie moglam patrzyc ,jak syn zjeżdzał wink ale ja to
        strachajło jestem strasznewink)
        dla mnie plus- mozna usiaśc przy stoliku,poczytac prasę ,napic sie calkiem
        dobrej kawki z automatu-a to wszystko na tej samej sali ,na ktorej szaleja
        dzieci
        bylismy kilka razy w urwisie w Rudzie ,ale tam jest (jak dla mnie ) jeden minus-
        stoliki dla rodziców sa w innym pomieszczeniu-nie ma sie wiec dziecka "na
        oku"...no i kawa jest ...paskudna crying(
      • ikunia1 Re: week-end z maluchem 14.03.06, 22:57
        Ann32, sorki, że dopiero teraz odpisuje, ale zaczełam troszkę "popracowywać" i
        zupełnie nie daje rady z zorganizowaniem sobie czasu, wieczorkiem jestem tak
        zmeczona że nie chce mi się siadać nawet przed komp, ale myślę, że to tylko
        kwestia czasu i człowiek się przyzwyczai.
        Jeśli chodzi o figloland, to tak naprawdę miałam na myśli wszystskie miejsca
        zabaw znajdujące się w marketach, jakoś zawsze tak je nazywam.
        W figlolandzie i figlarnii to chyba nie byliśmy, ale z chęcią bym się tam
        wybrała, tym bardzie że za oknem zimno i nadal brak pomysłow.
        Pozdrawionka=))
    • bdra1 Re: week-end z maluchem 28.02.06, 00:14
      w rialcie bylam raz.... ale czytam co jest grane i jak bede miala czas na pewno
      sie wybiore, figlarnie lubie wlasnie z tych wzgledow o ktorych kolezanka pisze
      wyzej, jutro tam robie urodziny...
      pozdrawiam i do zobaczenia?
      B.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka