krasulas 09.04.06, 07:33 Witajcie - czy znacie to coś - Interkomis??? CZy znacie godziny otwarcia - a dokładnie czy w niedzielę jest również otwarty?? Chciałabym się tam szybciutko wybrać - najlepiej dzisiaj pzdr weekendowo Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikunia1 Re: Interkomis - Siemianowice Śl. 09.04.06, 22:49 Witaj Interkomis jest otwarty w niedzielę, ale dokładnych godzin nie znam, myślę że tak do 19 napewno można się tam wybrać. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
iw77 Re: Interkomis - Siemianowice Śl. 08.05.06, 13:44 Mam prosbe. Mozecie mi podac adres tego interkomisu. Poza tym interesuje mnie co tam jest, co mozna kupic i w jakich cenach. dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaktw Re: Interkomis - Siemianowice Śl. 09.05.06, 10:22 W Interkomisie można kupić w zasadzie wszystko, ale głównie chyba nastawieni są na meble i urządzenia agd. Właśnie byliśmy tam z mężem w niedziele obejrzeć stare antyki. Są też rowery, wózki, łóżka, ubrania, jakieś urządzenia, iglaki, stare garnki i nawet widziałam worki papieru toaletowego. Ceny są bardzo różne. Nie ma reguły, wszystko zależy od stanu danej rzeczy. Są ceny śmiesznie niskie, ale i nieźle wysokie za np. szafy dobrej jakości. Adresu nie pamiętam, ale jedzie się tam od strony Katowic Aleją Korfantego w kierunku Siemianowic i zaraz za małym kościółkiem na Wełnowcu i stacją benzynową skręca się w prawo i jedzie około 1200 m, w połowie drogi skręcając w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś