Dodaj do ulubionych

Do mam ktore były na sobotnim spotkaniu w Parku Chorzowskim

IP: *.* 26.08.02, 09:48
WitamJeszcze raz dziekuje za mile spedzony czas, moze to powtorzymy poki jest cieplo?Mam jeszcze prosbe - pytanie do jednej z mam (tej od ciasteczek w platkow owsianych - przepraszam ale nie zapamietalam jak masz na imie), czy moglabys mi podeslac przepis na ten smakolyk? Najlepiej na adres: majufka@tenbit.plZ gory dziekuje :)Pozdrawiamwszystkie mamusie i ich dzieciaczkiJustyna z Sebastiankiem i brzusiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ignacy Re: Do mam ktore były na sobotnim spotkaniu w Parku Chorzowskim IP: *.* 26.08.02, 10:59
      Witam! :hello:Nie mam nic przeciw powtórce :).Justynko przepis jest wzięty z forum http://forum.edziecko.pl/view.php?site=edziecko&bn=edziecko_jedzenie&key=1013800010jedyne zmiany jakie wprowadziłam to zamiast śmietany duża ilość jogurtu naturalnego (bo za nic nie chciało mi się skleić), masło (margarynę) najłatwiej rozpuścić przed dodaniem, jeśli dajemy dużo rodzynek to nie trzeba dawać tyle cukru co w przepisie(bo i tak jest słodkie), dodałam wiórki kokosowe - dla aromatu.PozdrawiamP.S. To co zlot nr II ??
    • Gość: beattta Re: Do mam ktore były na sobotnim spotkaniu w Parku Chorzowskim IP: *.* 26.08.02, 12:17
      My również miło wspominamy nasze sobotnie spotkanie i jak najbardziej reflektujemy na kolejne. Z odpowiedzi Julki na zadawane przez tatę pytania wynikło, że piła piwo, nic nie jadła i bawiła się z Dominikiem (synek Irminy). No cóż ... ;) Piwo na pusty żołądek :lol:Pozdrawiamy wszystkich serdecznieBeata z Julką
    • Gość: Agaa Re: Do mam ktore były na sobotnim spotkaniu w Parku Chorzowskim IP: *.* 27.08.02, 21:38
      Popieram pomysł następnego spotkania. :)Jak dla mnie to ostatnie trwało stanowczo za krótko i mam nadzieję na następnym deszcz już nam nie przeszkodzi i będziemy mogli dłużej porozmawiać. Ale i tak wróciliśmy z Pawełkiem zadowoleni a mały tak przeżył to spotkanie, że aż się rozchorował :lol:Pozdrawiam WAS wszystkich cieplutkoAga
    • Gość: DanusiaP Re: Do mam ktore były na sobotnim spotkaniu w Parku Chorzowskim IP: *.* 28.08.02, 08:03
      Witam!My prawdopodobnie też się wybierzemy. Rzeczywiście było bardzo przyjemnie i trochę krótko, ale Kubuś jest jeszcze malutki i chodzi wcześniej spać. Jak się nie połozy o przyzwoitej porze, to potem nie potrafi zasnać przez dwie godziny. Może następnym razem uda się spotkać wcześniej... Pozdrawiam.
    • Gość: Justyn(k)a Re: Do mam ktore były na sobotnim spotkaniu w Parku Chorzowskim IP: *.* 29.08.02, 22:14
      Hej :)Dziękuję za link do ciasteczek, już upiekłam i musiałam Bastka siłą odciągać od nich ;)A jeśli chodzi o spotkanie to proponuję sobotę albo niedzielę (7 lub 8 września). Co Wy na to?Najlepiej żeby było tyle chętnych
      • Gość: Agaa Re: Do mam ktore były na sobotnim spotkaniu w Parku Chorzowskim IP: *.* 29.08.02, 22:20
        Ja się podpisuję pod tym pomysłem. Będziemy z Pawełkiem a jakże. Justynka ja też liczę na tylu chętnych.PA :bounce:Aga
    • Gość: ganga Re: Do mam ktore były na sobotnim spotkaniu w Parku Chorzowskim - prośba IP: *.* 30.08.02, 08:29
      Kochanie mamy, chętnie dołaczę sie do następnego spotkania (7-8 września), bo będę własnie wtedy w Polsce, na Śląsku. Jutro wieczorem już jadę i nie będę miała dostępu do netu. Dlatego proszę niech któraś z Was poda mi swój numer telefonu, bym mogła się dokładnie doinformować co, jak i gdzie. Ja też mogę podać swoje namiary, ale proszę o list na priva edyta.wilk@wanadoo.frPrzyjedziemy całą rodzinką (mama, tata + dwie Okruszynki)Ganga
    • Gość: Ignacy Re: Spotkanie w weekend 7,8 wrzesień IP: *.* 30.08.02, 10:52
      Witajcie :hello:Justynka fajnie, że mu smakowały :)Co do spotkania, może sobota jest lepsza. Tylko gorzej z godziną :(.Ponieważ jest jeszcze ;) trochę czasu może wypowiecie się która pora dnia jest lepsza - przedpołudnie (np 10godz.) czy popołudnie (tak jak ostatnio 15godz.) - bo dzieciaki różnie śpią.Może dla niektórych to nie problem, ale Ignacy nie zaśnie w wózku przy dużek ilości atrakcji :).Pozdrowienia
    • Gość: DanusiaP Re: Do mam ktore były na sobotnim spotkaniu w Parku Chorzowskim IP: *.* 30.08.02, 23:12
      Hej! W sobotę, mówicie... Może jednak w niedzielę, bo w sobotę raczej nie uda nam się pojawić. CO do pory, to się nie wypowiadam, bo Kubuś się trochę rozregulował i zasypia jak mu się podoba. Ale myślę sobie, że nie musimy się umawiać na konkretną godzinę, ale np. pomiędzy 14 a 15 już na placu zabaw- przemyślcie to. Acha! Co ze zdjęciami z ostatniego spotkania??? Ktoś miał aparat cyfrowy- czy może wysłać mi te fotki na priva- umieszczę to na stronie www, żeby wszyscy mieli dostęp.
      • Gość: Justyn(k)a ReSpotkanie IP: *.* 31.08.02, 12:16
        Dziewczyny (chłopaki ;) ) proponuje spotkanie mniej wiecej o tej porze co ostatnio (15.00 - 15.30) przy żyrafie. Czy sobota, czy niedziela musicie same zdecydować - mnie pasuje w obydwa dni, więc się dostosuję.Co byście powiedziały na wypad do zoo, gdyby nie było takiego koszmarnego upału? W razie skwaru możemy odwiedzić miejsca, w których byliśmy ostatnio. W razie deszczu pozostaje Rura Park. A może ktoś ma inne propozycje?Danusiu, zdjęcia cyfrówką robił mąż Gemmy, ale oni teraz są na wakacjach.Czekam na odzew :)JustynaPs. Ja najchętniej przyszłabym do Parku już jutro
        • Gość: beattta Re: ReSpotkanie IP: *.* 31.08.02, 12:31
          Witam !Może tym razem niedziela? :) Przedział godzinowy bardzo mi odpowiada - Julka będzie już po swojej drzemce.Jeśli chodzi o pomysł z wypadem do ZOO to podejrzewam, że może się nie udać. Każde dziecko będzie chciało zobaczyć inne zwierzątko i trudno nam będzie wszystkie nasze pociechy ogarnąć w jednym miejscu :crazy: Ale mogę się mylić.Chyba lepszy byłby duży plac zieleni lub po prostu plac zabaw (tak jak ostatnio). W razie niepogody rura-park tu popieram.Pozdrawiam Beata z Julcią :hello:
    • Gość: Ignacy Re: Spotkanie w niedzielę 8 września IP: *.* 31.08.02, 13:29
      Witam!! :hello:Mnie też jest obojętne, który dzień (z racji bliskości hihi).Zatem proponuję niedzielę 8 września, godzina 15, pod "Żyrafą" jak ostatnio.Z ZOO jest jeszcze taki problem, że czasem nie ma co oglądać - bo zwierzęta się chowają,np jak jest gorąco (ja się tak kiedyś wybrałam z Ignacym i za 7zł oglądaliśmy tabliczki na ogrodzeniach - nawet słonie i żyrafy się schowały).I chyba jedyne ciekawe miejsce wtedy, to dolina dinozaurów.Danusiu!! Miejsce spotkanie ustalamy też dla tych, którzy nie byli ostatnio, a chcieliby się do nas dołączyć.Mam nadzieję, że takowi będą ;)Pozdrownienia
    • Gość: kkasia Re: Spotkanie w niedzielę 8 września IP: *.* 01.09.02, 07:58
      Chętnie się przyłaczę. Jeśli termin uległ by zmianie proszę dajcie znać na prv pantera6363@wp.pl
    • Gość: AneczkaG Re: Do mam ktore były na sobotnim spotkaniu w Parku Chorzowskim IP: *.* 01.09.02, 21:51
      Bu :cry: A mnie znowu nie bedzie! Wy się tam już poznacie, zakumplujecie, a ja dalej będę sama w tych moich Siemianowicach :cry:Niestety wyjeżdżam 8. września, a 7. jadę do rodzinki. Załamana Aneczka
      • Gość: Agaa Re: Do mam ktore były na sobotnim spotkaniu w Parku Chorzowskim IP: *.* 05.09.02, 17:29
        Aneczka nie przejmuj się. To napewno nie ostatnie nasze spotkanie. Na następne napewno uda Ci się przyjść. I zawsze będziesz mile widziana.PozdrawiamAga :hello:
    • Gość: Irma Re: Do mam ktore były na sobotnim spotkaniu w Parku Chorzowskim IP: *.* 02.09.02, 22:24
      Witam!Chętnie ponownie się przyłączymy. Jesli tylko wszystko bedzie ok i nic mi w ostatniej chwili nie wypadnie, to będziemy z Wami.Pozdrawiam serdecznie!Irma
    • Gość: gemma Re: Zdjęcia IP: *.* 04.09.02, 07:49
      Słuchajcie, można juz obejrzeć zdjęcia (te robione przez mojego małżowina ;) ) ze spotkania. Wystarczy wejść na stronę http://www.zuzia.eu.org/spotkania/i kliknąć na "Katowice, 24 sierpnia".POzdrawiam :hello:i do zobaczenia w niedzielę, mam nadziejęgemma
    • Gość: beattta Spotkanie 8.IX. g.15? IP: *.* 08.09.02, 10:15
      Cześć dziewczyny!Czy dzisiejsze spotkanie w parku Chorzowskim pod Żyrafą jest aktualne? Proszę o potwierdzenie.PozdrawiamBeata
      • Gość: gemma Re: Spotkanie 8.IX. g.15? IP: *.* 08.09.02, 10:52
        Beata, jasne że aktualne. :)Czekamy :bounce:gemma
    • Gość: ganga Re: Do mam ktore były na sobotnim spotkaniu w Parku Chorzowskim IP: *.* 18.09.02, 12:04
      Dotarłam wreszcie do swojego domku i mogę Wam w końcu podziekować za to ostatnie spotkanie w Parku. Nie jestem pewna, czy uda mi się jeszcze kiedykowiek z Wami spotkać, ale bardzo bym chciała, bo czuję spory niedosyt. Fajnie, ze mozna z wirtualnej znajomości zmajstrować coś bardziej konktetnego. Oj, brakuje mi jakiejś żywej duszy tuż za rogiem... No cóż, to już zupełnie inna historia.Pozdrawiam serdecznie wszystkie ślaskie emamy :hello:Ganga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka