Gość edziecko: Pyza8 IP: *.* 16.01.03, 19:06 Cześć !Mam problem - moja Zuzia ma już rok i do tej pory nie ma ząbków. Może któraś z Was miała taki problem.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość edziecko: mysiopes Re: gdzie te zęby IP: *.* 19.01.03, 21:05 Czesc,tu mama julki.Moja mala ma prawie rok i ma dwa zeby.Jej rowiesnik ma juz osiem zebow.tez bardzo sie tym przejmowalam, ale po rozmowie z madra pania doktor przestalam.Wytlumaczyla mi, ze kazde dziecko rozwija sie we wlasnym tempie, a to, czy bedzie miec w tym wieku dwa, czy osiem zebow nie jest istotne dla jej rozwoju. Jesli chcesz, mozesz zrobic coreczce przeswietlenie, czy ma zawiazki zebowe, ale jestem pewna, ze juz niedlugo malutka bedzie Cie gryzc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: Pyza8 Re: gdzie te zęby IP: *.* 22.01.03, 18:35 dziękuję za slowa pocieszenia i mam nadzieje ze tak bedzie pa pa Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość edziecko: kamila456 Re: gdzie te zęby IP: *.* 24.01.03, 15:17 moj synek mial rok wypuscil na swiat 10 zebow ale za to nie raczyl chodzic; natomiast dzisiaj ma poltora roku w uzebieniu prawie komplet pieknie chodzi ale ... wszystko nazywa sie u niego "mama" lub "tata"; mam szczescie bo pediatra od mojego syna to madry lekarz i juz wiem ze kazde dziecko rozwija sie inaczej, tzn. w innej kolejnosci i w innym tempie wiec nie zamartwiaj sie tym ze Twoja Corcia nie ma zabkow tylko ciesz z tego co juz umie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś