bilianna79 08.01.07, 19:16 W którym tygodniu ciaży usg może pokazaćpłód ??????? jestem dopiero w trzecim tygodniu i nie mogę się doczekac kiedy już mogłabym zobaczyć "maleństwo" ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena771 Re: usg płodu 08.01.07, 19:26 Gratulacje! To w takim razie zaglądnij na to forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=585 Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: usg płodu 08.01.07, 19:40 forum CiP ze względu na zdrowie psychiczne NIE POLECAM )))) a na serio takie "oko" to około 5-6tyg. widać coś w kształcie krewetki ok.8-9tyg na USG w 12-13tyg widać już człowieczka Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: usg płodu 08.01.07, 22:28 Byłam na USG w około 4 tygodniu, ale to było prawie 9 lat temu w pierwszej ciąży, więc i sprzęt troche innej generacji. Ale widać nawet na zdjęciu malutki płód, a właściwie kropkę, którą lekarz określił jako "GS 6mm". Gdyby nie to, ze miałam pozytywny test ciążowy nie byłoby pewności, że to ciąża. Więc może poczekaj jeszcze 2-3 tygodnie. W drugiej ciąży poszła na pierwszą wizytę chyba w 7 tygodniu, naprawdę wystarczająco. Ale gratuluję i rozumiem Cię doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś