otojestem 09.03.07, 19:20 Dziewczyny znacie może jakiś fajny sklep z odzieżą ciążową w okolicach Katowic, Gliwic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiam Re: Odzież ciążowa 09.03.07, 21:23 hej-na pewno h&m -y-Katowice ,Sosnowiec świetne ciuszki(ale dosc drogo) są w sklpeie "chatka brzuchatka" w Tychach ,al. J.P.II na pietrze wiem ,bo ostatnio wnikliwie ogladalam ciuszki-niektore są fantastyczne Odpowiedz Link Zgłoś
mazia14 Re: Odzież ciążowa 09.03.07, 22:05 W Rybniku na rynku też jest fajny sklepik z ubraniami ciążowymi,polecam duży wybór sama tam kupowałam) Odpowiedz Link Zgłoś
annica1 Re: Odzież ciążowa 10.03.07, 23:29 chatka brzuchatka w Tychach w Baronie na drugim piętrze. obsługa przemiła, ubrania cudne po cenach sklepów internetowych producentów. fajne ciuszki były też w Gemo przy Gancie ale się zlikwidowali. H&M nie polecam bo te ciżowe ciuszki,zwaszcza spodnie liche. Kupiłam jedne i muszę je golić po każdym praniu Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: Odzież ciążowa 15.03.07, 22:00 "Belly" (z ang.brzuszek ) w Silesia CC Odpowiedz Link Zgłoś
annica1 Re: Odzież ciążowa 16.03.07, 14:49 Limonka, a widziałaś tam ceny? POZA tym tam sa ciuchy na poważne imprezy raczej. Ja przynajmniej jak szybko weszłam tak szybko wyszłam. sklep sam w sobie ładny, nie powiem. Podobał mi sie tam sweterek...ponad 400zł Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: Odzież ciążowa 18.03.07, 13:48 nie wiem, sklep widziałam z zewnątrz i spodobała mi sie nazwa oraz to co było widać na wystawie. Odpowiedz Link Zgłoś