czarodziejka000 03.09.08, 15:10 czy mozecie dac mi namiary na ulice w Gliwicach gdzie znajduja sie sklepy typu SMYK i sklepy z odzierza ciazowa? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszamisiowa Re: Do mam z Gliwic. 03.09.08, 15:28 Smyka w Gliwicach nie ma, najblizszy w Zabrzu w CH M1, odziez ciazowa - w Domu Handlowym Ikar na ul.Zwyciestwa (mniej wiecej w polowie), w CH Forum, ul.Lipowa w H&M jest dzial dla kobiet w ciazy; czego konkretnie poszukujesz to moze bede mogla bardziej pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka000 Re: Do mam z Gliwic. 04.09.08, 14:35 dziekuje za odzew szukam spodni ciazowych i jakiej tuniki (ewentualnie) na wesele no i zaczynam kompletowac wyprawke Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ag Re: Do mam z Gliwic. 04.09.08, 14:57 Jeśli mogę Ci coś poradzić, to zajrzyj na dział ciążowy w H&M. Jak byłam w ciąży, to tylko tam kupowałam spodnie. (A bluzeczki i tuniki kupiłam w Promodzie, wcale nie ciążowe, tylko takie z podwyższonym stanem, pasowały jak ulał, a najszczuplejsza nie byłam )) ). Udanych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
duda45 Re: Do mam z Gliwic. 05.09.08, 21:54 boczna rynku najprawdopodobniej raciborska Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 To i ja zapytam... 05.09.08, 23:22 jeśli mozna czy w Tesco na ul. Świętojańskiej jest dział z odzieżą dziecięco cherokee? A i czy jest 5.10.15 jaka ulica? Odpowiedz Link Zgłoś
myszamisiowa Re: To i ja zapytam... 06.09.08, 14:31 5-10-15 jest w CH Arena, kolo Cmentarza Centralnego i ul.Kozielskiej albo w Zabrzu, a Cheroke jest na pewno w Tesco na Łabędzkiej; co do ciuchow to ja tez polecam H&M ciazowy + zwykle sklepy, moda letnia dopisywala ciezaroweczkom bo w wiekszosci kolekcji bluzeczki byly odciete pod biustem, rozkloszowane i dluzsze (moze jeszcze cos zostalo) Odpowiedz Link Zgłoś
eidbell Re: Do mam z Gliwic. 25.09.08, 14:22 ul. witkiewicza- kaja sie tam znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
aicha_fr Re: Do mam z Gliwic. 26.09.08, 09:11 Odzież ciążowa była też w GCH na I piętrze - ceny ciekawe. Nie wiem jednak, czy ten sklepik nadal istnieje. Dla dzieci: polecany już H&M w Forum, tam też jest Kappahl, Cubus, ReKids. 5-10-15 jest w Arenie. Smyk bodajże dopiero w M1 w Zabrzu. Ale ciuszki dziecięce kupuję też w sklepie Kaja na ul. Witkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś