fuerza 18.10.03, 23:09 czy są na forum jakieś mamy z sosnowca i okolic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wewcia Re: e-mamy z sosnowca 19.10.03, 22:30 Cześć, ja jestem z Sosnowca i czasem tu zagladam, mam prawie trzymiesięczną córeczkę Olgę i troszkę problemów z karmieniem i kupkami małej, dlatego bardzo mi sie podoba to forum Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
zuzis Re: e-mamy z sosnowca 20.10.03, 11:40 Hej!!! Melduje się kolejna e-mama ślicznej 6-miesięczniaczki z Sosnowca. Odpowiedz Link Zgłoś
fuerza Re: e-mamy z sosnowca 20.10.03, 12:19 do jakego lekarza chodzicie ze swoimi dziećmi - szukam dobrego pediatry w sosnowcu albo w pobliżu Odpowiedz Link Zgłoś
nika333 Re: e-mamy z sosnowca 06.11.03, 21:19 hej, ja tez z Sosnowca, mama 2.5 miesiecznego Oskara. Rowniez korzystam z przychodni na Wawelu )) Odpowiedz Link Zgłoś
kadorota Re: e-mamy z sosnowca 17.11.03, 22:07 Jestem mamą dwu letniej Ani i przyszłą mamą maleństwa nie wiadomej jeszcze płci,oczywiście jestem z Sosnowca. Odpowiedz Link Zgłoś
malafm Re: e-mamy z sosnowca 18.11.03, 15:49 No cześć, My też jesteśmy z S-ca...Moja Wika ma teraz 2 latka i 8 miesięcy...Często jestem na czacie eDziecka...Jeżeli chodzi o lekarza to ja właśnie nie mam zbyt dobrego zdania o Pani dr.Badeńskiej ale każdy sam się musi przekonać...Polecam Panią dr.Dyduch-Niziorską a jak prywatnie to super jest dr.Boganow (leczy także homeopatycznie)... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nika333 Re: e-mamy z sosnowca 18.11.03, 18:29 My wlasnie od Niziorskiej, ale faktycznie u Badenskiej zawsze tlumy... Pania Boganow mialam okazje poznac, bardzo sympatyczna i konkretna osoba, ale jesli ktos nie wierzy w homeopatie, to nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
malafm Re: e-mamy z sosnowca 19.11.03, 15:43 Hej Nika, Skoro też chodzisz do tego lekarza co my to może się znamy? Jeżeli chciałabys pogadać to napisz na priv malafm@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
echna Re: e-mamy z sosnowca 20.11.03, 06:16 Hej. Pozdrawiam, ja również jestem mamą Sosnowiczanką ale moje dziecię ma już skończone 5 lat. Bardzo chwale panią Dyduch leczy mego synka który jest alergikiem. Ale tak naprawdę to muszę pochwalić najlepszego z lekarzy jakiego znam. Przyjmuje prywatnie (jeździ do domu) jest neurologiem dziecięcym, ale leczy też jako pediatra. Najlepszy , rewelacyjny z powołaniem i co najważniejsze z podejściem do dziecka. TO DR ADAM GORCZYCA. Napradę nie przesadzam . Mój synek go uwielbia. Pozdrawiam Wszystkich. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktora Re: e-mamy z sosnowca 28.11.03, 15:04 witam! melduje się mama dwuletniego Wiktorka. Nasz pediatra to pani doktor Flak, przyjmuje w przychodni na Naftowej. Ale potwierdzam, że pan Adam Gorczyca to bardzo miły lekarz, my akurat korzystaliśmy tylko z opinii neurologicznej, ale odniosłam dobre wrażenie. Mój gg 1019396. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
aniade Re: e-mamy z sosnowca 26.04.04, 09:43 Doktor Gorczyca przyjmuje w Centrum Pediatrii w Klimontowie - trzeba mieć skierowanie i terminy są długie. Niewiem czy gdzieś prowadzi jeszcze praktyke lekarską. Zrobił na mnie dobre wrażenie, zarówno pod wzg. "fachowości" jak i podejścia do dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
echna Re: e-mamy z sosnowca 27.04.04, 06:25 Dla zainteresowanych dr Gorczycą. Jego tel. 0601 473 493.Naprawdę z czystym sumieniem go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1711 Re: e-mamy z sosnowca 06.05.04, 18:12 Witam Również jestem z Sosnowca(Zagórze) mój 6 miesięczny Bobas chodzi do lekarza do p.Gorczycy! Naprawde jest super! A przyjmuje w przychodni F-MED na ul.Lenartowicza(obok Biedronki)! Polecam I pozdrawiam wszystki mamy z Sosnowcs! Odpowiedz Link Zgłoś