lunatica 06.09.06, 14:32 może macie namiary na sprawdzonego neurologa, który przyjmuje prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaj78 Re: Neurolog - prywatnie - poszukiwany 18.09.06, 18:44 Jesli chodzi o neurologa dzieciecego to ja chodze z moja mala do Zofii Piotrowicz, jesli chodzi o niedzieciecego to nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lisabette Re: Neurolog - prywatnie - poszukiwany 20.09.06, 00:14 Odradzam dr Piotrowicz !! Tylko dr Gołąbek, kompetentna i przemiła, czego o Piotrowicz nie można powiedzieć :(. Beata Natwora-Gołąbek specalista neurologii dziecięcej gabinet prywatny ul. Seminaryjska 15A wtorki 17-19 tel 0 602 262 101 Odpowiedz Link Zgłoś
agaj78 Re: Neurolog - prywatnie - poszukiwany 20.09.06, 09:51 lisabette mozesz napisac cos wiecej o dr Piotrowicz? Mialas jakies zle doswiadczenia, czy slyszalas zle opinie? Bo ja z moja mala chodze do niej od roku, zawsze jest bardzo mila i wydaje sie kompetentna (choc nie chodze do niej prywatnie) ale tu chodzi o zdrowie mojego dziecka, wiec bardzo bym Cie prosila o jakies uzasadnienie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś