anet772 02.04.08, 13:02 Czy zna ktos dobrego fryzjera w Kielcach ? Interesuje mnie ktos kto umie fajnie obciac wlosy ,dobrac kolor ...jednym slowem porzadny fachowiec mi potrzebny:)Prosze o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalka111 Re: fryzjer 03.04.08, 15:05 Polecam salon Urody:) na Sieńkiewicza,od sklepu muzycznego jeszcze troszke idzie sie w strone pkp i jest wejscie do kamienicy u gory znajduje sie szyld żółty z napisem umbro:) Super dobierają kolory a tym bardziej nowe fryzury.Zdecydowanie polcem Odpowiedz Link Zgłoś
mamus-ia111 Re: fryzjer 19.04.08, 08:24 Witam Was wszysttkie.Jestem fryzjerka,mam spore doswiadczenie w pracy,ale siebie nie polecam...dlaczego???!Bo jestem 100lat za murzynami!!!!:)!Odkas urodzilam syna nie jestem w stanie chodzic na szkolenia,ktore w tym zawodzie sa niezbedne.Nadrobie w przyszlosci!Fakt,ze jestem teraz w ciazy z drugim dizeckiem,wiec wezme sie aza to moze za jakies 10lat:). Wracajac do tematu,moge z czystym sumieniem polecic dziewczyny z Matrixa na ul.Hozej w Kielcach.Na Nowym Swiecie jest salon Point.Zatrudnia swietne fryzjerki!!!Wysoko wykfalifikowane,szkolone w najlepszej szkole fryzjerskiej na swiecie w Londynie.Z czystym sumieniem polecam. Jezeli ktos bedzie chcial moge podac numer prywatny do fryzjerki z Matrixa,bo jestem jej klientka.Przyjezdza do domu i automatycznie liczy taniej. Pozdrawiam goraco.Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mamus-ia111 Re: fryzjer 22.04.08, 13:41 Anet podaj mi swoj adres email to Ci wysle. Odpowiedz Link Zgłoś