Dodaj do ulubionych

spacery poznań grunwald

22.02.11, 18:04
Witam wszystkie Mamysmile Ja i moja 3,5-miesięczna córeczka szukamy towarzystwa innych Mam z maluchami na spacerach w okolicy os. Kopernikasmile Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • banaszka82 Re: spacery poznań grunwald 04.03.11, 11:08
      Chętnie ale ja troszke dalej jestem,obok cmentarza junikowskiego,ul.Żmigrodzka,zawsze można spotkać się w połowie drogismilemam trzytygodniowego synka i 2,5 letnią córkęsmile
      • grisza111 Re: spacery poznań grunwald 13.04.11, 18:54
        czesc,
        a spacerujecie czasami po parku osiedlowym na Kopernika obok kościoła ? ja z moim synkiem też chętnie byśmy z kimś poplotkowali w czasie spacerów wink mój synuś ma skończone 9 miesięcy.
        pozdro
        • kasiekonik Re: spacery poznań grunwald 22.06.11, 09:26
          i ja!! i ja!!! weźcie i mnie smile Mieszkam na Jugosłowiańskiej i do parku przy kościele mam żabi skok. Chętnie poplotkowałabym sobie podczas spacerów, a jestem mamą prawie 4 miesięcznego synka. smilesmilesmile
          • grisza111 Re: spacery poznań grunwald 17.08.11, 20:46
            hejka,

dopiero dziś po przerwie tu zajrzałam, więc jeśli chcesz możemy się jakoś umówić na wspólny spacer, ja wychodzę codziennie jak dopisuje pogoda wink
    • grisza111 Re: spacery poznań grunwald 02.04.11, 22:36
      cześć,

A z każdym dniem czuć wiosnę coraz bardziej, a przy słonecznej pogodzie aż chce się spędzać całe dnie na świeżym powietrzu wink ja mam trochę starsze maleństwo, synek niedługo skończy 9 miesięcy wink też jesteśmy z os. Kopernika. Jakby co to pisz na maila: grisza13@op.pl

pozdrawiam
      Grisza
    • grisza111 Re: spacery poznań grunwald 05.04.11, 16:09
      hejka,

ja tu bardzo sporadycznie zaglądam, więc jeśli masz w dalszym ciągu ochotę na towarzystwo od czasu do czasu na spacerkach to pisz na maila którego Ci podałam wcześniej (grisza13@op.pl).
      Mi się przyda czasami z kimś pogadać na spacerach wink

pozdro
      • asia_6 Re: spacery poznań grunwald 02.09.11, 09:26
        Witam.Czy do osiedlowych spacerków można się jeszcze dołączyć? Pozdrawiam.
        • grisza111 Re: spacery poznań grunwald 03.09.11, 23:38
          hejka,

ja mam już 14 miesięcznego malca, dla którego największą frajdą są piaskownica i huśtawki, więc większość czasu spędzamy na placu zabaw, ale też trochę spacerujemy, a Ty w jakim wieku masz bobasa ?
          • asia_6 Re: spacery poznań grunwald 04.09.11, 09:48
            Witam.Mój Malec ma skończone 4 miesiące smile Czytałam,że mamy maluchów w róznym wieku były zaineresowane wspólnymi spacerami.Czyżby zrezygnowały?
            • grisza111 Re: spacery poznań grunwald 04.09.11, 15:36
              hej, tak jak z treści wiadomości widać nie doszło do spotkania.
            • grisza111 Re: spacery poznań grunwald 05.09.11, 11:21
              hej,
              jak masz ochotę to się możemy spotkać na jakiś spacer...
              • asia_6 Re: spacery poznań grunwald 15.09.11, 08:08
                Sorki,że dopiero teraz odpisuję.
                Możemy spotkać się na spacerze.Ja wychodzę między godz.10 a 11.
    • sueno Re: spacery poznań grunwald 15.09.11, 14:55
      Hej, chetnie dolaczymy sie do spacerow. Ja i 2 letni synek uwielbiamy place zabaw, jesli jakas mama ma ochote sie z nami wybrac na plac zabaw. Prosze napisac tylko gdzie sie spotykamy.
      Moj GG 1027001.
    • kijek82 Re: spacery poznań grunwald 20.02.12, 07:54
      a moze ustalić jakies miejsce spotkania i konkretna godzinewink?Pod P i P?smile
      Dołączam sięsmile
    • anec_zka1 Re: spacery poznań grunwald 05.03.14, 14:00
      Odświeżam temat wink Mam 3 miesięcznego synka i z chęcią wybrałabym się na spacer z wózkiem w okolicy os. Kopernika smile Jest tutaj ktoś jeszcze? big_grin
      • domi11033 Re: spacery poznań grunwald 12.03.14, 14:28
        hej, ja jestem chętna na spacer mieszkam w okolicy konfederackiej( dodam że nie jestem z Poznania czy daleko jest osiedla kopernika???)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka