joluch 02.11.05, 16:44 poszukuje namiarow na sprawdzonego alergologa dziecięcego z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redzia69 Re: dobry alergolog Poznań ????? 03.11.05, 15:11 Z tego co wiem, to takich brak mogę dać namiary na dobrą dietetyczkę, która specjalizuje się w alergiach pokarmowych u dzieci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mami2001 Re: dobry alergolog Poznań ????? 03.11.05, 15:30 prosze o podanie namiarow na tego alergologa dzieciecego w P-niu, eboryna@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marybg Re: dobry alergolog Poznań ????? 03.11.05, 16:57 Alergologia/pulmonologia na Szpitalnej-pani dr Bręborowicz(nie wiem doc czy prof)!!!Jeśli chodzi na razie "tylko" o problemy skórne to polecam panią dr Stępień z Przybyszewskiego z Dermatologii. Pozdrawiam.Dietetyk owszem ale po konsultacji z lekarzem!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
milla1 Re: dobry alergolog Poznań ????? 04.11.05, 15:01 Ja również ją polecam, przyjmuje również prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
mama403 Mogę polecić... 04.11.05, 01:40 Poradnia Alergologiczna ul. Szamarzewskiego 84, 854-93-63 rej. od 8-14 p. dr n. med. Elżbieta Schoneich Prywatnie: ul. Pajzderskiego 8 tel. 601726517 Potrafi powiedzieć bez ogródek Wszystko (czasem nieprzyjemnie) ale wyprowadziła kuzynkę mojego syna a ostrej alergii i astmy. Odpowiedz Link Zgłoś
plavusa Re: Mogę polecić... 04.11.05, 20:59 A ja właśnie z niej jestem niezadowolona. Moim zdaniem zbyt szafuje lekarstwami. Zapisuje ich za dużo i do tego drogie jak piorun...Właśnie też szukam kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
viola33 Re: Mogę polecić... 07.11.05, 12:58 a ja mogę polecis panią dr iwone ignyś co prawda to specjalista gastroenterolog,i pracuje w szpitalu na szpitalnej,moja córka jeszcze kilka lat temu była ciężkim alergikiem, przeszłam masę lekarzy zanim natrafiłam własnie na ta panią, i dzieki niej moja córka wyszła w 90% z alergii,miała wziewna i pokarmową,przyjmuje, na kościuszki tam sa robione testy i badania, jak również w swoim gabinecie,na ul, za cytadelą 22.nr tel, 603928872,gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
endrzi Re: Mogę polecić... 10.11.05, 10:22 Ja też nie polecam. Nie bardzo pomogła. Obsesja na pkt. karmienia piersią. Pozdrawiam Endrzi Odpowiedz Link Zgłoś
mami2001 Re: dobry alergolog Poznań ????? 07.11.05, 14:50 rowniez polecam dr Ignys, walczymy od czerwca z alergia pokarmowa, po drodze masa ignorantow, dr Ignys rzeczowa,stanowcza. Odpowiedz Link Zgłoś
plavusa Re: dobry alergolog Poznań ????? 08.11.05, 10:02 My też do niej chodzimy ale w związku z chorobami ukłądu pokarmowego. Następną wizytę mamy w grudniu. Poruszę więc sprawę alergii wziewnych (chociaz odsyłała nas na testy do Targońskiej, hmmm). W każdym razie pani Iwona Ignyś to dobry gastroenterolog. No i z tego co wiem, to jest juz profesorem Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: dobry alergolog Poznań ????? 09.11.05, 16:07 My chodzimy do prof. bręborowicz. Wydaje mi się rzeczowa...ale nie jest to spełnienie moich marzen o alergologu Z kolei byłam u dr ignys z córką-dla mnie zupełnie odpada. Nie słuchała mnie wcale. Niecierpię lekarzy,którzy nie słuchają. pozdrawiam,nata Odpowiedz Link Zgłoś
endrzi Re: dobry alergolog Poznań ????? 10.11.05, 09:50 Witam My chodzimy a własciwie byliśmy dopiero raz u doktor Springer i jestem jak na razie zadowolona, przede wszystkim jej rady i zalecenia pomagają jak na razie mojej córci. Na miejscu testy (3 zł za punkt)wizyta 60 pln. Rozmowa trwa tyle ile trzeba, pełna informacja, słuchanie co mam do powiedzenia i nie ma popedzania bo czekaja następni pacjęci. Córce robiono testy na pleckach i w porównaniu z innymi przychodniami np. na Bogusławskiego to tu był luksus. Sala ogrzana dziecko nie marznie, może oglądać sobie bajki na komputerze podczas oczekiwania na wyniki, Pani robiąca testy bardzo miła i ciepliwa z super podejściem do dziecka. Minimalizacja stresu Pozdrawiam Endrzi Odpowiedz Link Zgłoś