Dodaj do ulubionych

dobry alergolog Poznań ?????

02.11.05, 16:44
poszukuje namiarow na sprawdzonego alergologa dziecięcego z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • redzia69 Re: dobry alergolog Poznań ????? 03.11.05, 15:11
      Z tego co wiem, to takich brak sad mogę dać namiary na dobrą dietetyczkę, która
      specjalizuje się w alergiach pokarmowych u dzieci. Pozdrawiam
      • mami2001 Re: dobry alergolog Poznań ????? 03.11.05, 15:30
        prosze o podanie namiarow na tego alergologa dzieciecego w P-niu, eboryna@op.pl
    • marybg Re: dobry alergolog Poznań ????? 03.11.05, 16:57
      Alergologia/pulmonologia na Szpitalnej-pani dr Bręborowicz(nie wiem doc czy
      prof)!!!Jeśli chodzi na razie "tylko" o problemy skórne to polecam panią dr
      Stępień z Przybyszewskiego z Dermatologii. Pozdrawiam.Dietetyk owszem ale po
      konsultacji z lekarzem!Pozdrawiam
      • milla1 Re: dobry alergolog Poznań ????? 04.11.05, 15:01
        Ja również ją polecam, przyjmuje również prywatnie
    • mama403 Mogę polecić... 04.11.05, 01:40
      Poradnia Alergologiczna ul. Szamarzewskiego 84,
      854-93-63 rej. od 8-14
      p. dr n. med. Elżbieta Schoneich
      Prywatnie: ul. Pajzderskiego 8 tel. 601726517
      Potrafi powiedzieć bez ogródek Wszystko (czasem nieprzyjemnie) ale wyprowadziła
      kuzynkę mojego syna a ostrej alergii i astmy.
      • plavusa Re: Mogę polecić... 04.11.05, 20:59
        A ja właśnie z niej jestem niezadowolona. Moim zdaniem zbyt szafuje lekarstwami.
        Zapisuje ich za dużo i do tego drogie jak piorun...Właśnie też szukam kogoś innego.
        • viola33 Re: Mogę polecić... 07.11.05, 12:58
          a ja mogę polecis panią dr iwone ignyś co prawda to specjalista
          gastroenterolog,i pracuje w szpitalu na szpitalnej,moja córka jeszcze kilka lat
          temu była ciężkim alergikiem, przeszłam masę lekarzy zanim natrafiłam własnie
          na ta panią, i dzieki niej moja córka wyszła w 90% z alergii,miała wziewna i
          pokarmową,przyjmuje, na kościuszki tam sa robione testy i badania, jak również
          w swoim gabinecie,na ul, za cytadelą 22.nr tel, 603928872,gorąco polecam
        • endrzi Re: Mogę polecić... 10.11.05, 10:22
          Ja też nie polecam. Nie bardzo pomogła. Obsesja na pkt. karmienia piersią.
          Pozdrawiam Endrzi
    • mami2001 Re: dobry alergolog Poznań ????? 07.11.05, 14:50
      rowniez polecam dr Ignys, walczymy od czerwca z alergia pokarmowa, po drodze
      masa ignorantow, dr Ignys rzeczowa,stanowcza.
      • plavusa Re: dobry alergolog Poznań ????? 08.11.05, 10:02
        My też do niej chodzimy ale w związku z chorobami ukłądu pokarmowego. Następną
        wizytę mamy w grudniu. Poruszę więc sprawę alergii wziewnych (chociaz odsyłała
        nas na testy do Targońskiej, hmmm). W każdym razie pani Iwona Ignyś to dobry
        gastroenterolog. No i z tego co wiem, to jest juz profesoremsmile
    • nata76 Re: dobry alergolog Poznań ????? 09.11.05, 16:07
      My chodzimy do prof. bręborowicz. Wydaje mi się rzeczowa...ale nie jest to
      spełnienie moich marzen o alergologuwink
      Z kolei byłam u dr ignys z córką-dla mnie zupełnie odpada. Nie słuchała mnie
      wcale. Niecierpię lekarzy,którzy nie słuchają.
      pozdrawiam,nata
    • endrzi Re: dobry alergolog Poznań ????? 10.11.05, 09:50
      Witam
      My chodzimy a własciwie byliśmy dopiero raz u doktor Springer i jestem jak na
      razie zadowolona, przede wszystkim jej rady i zalecenia pomagają jak na razie
      mojej córci. Na miejscu testy (3 zł za punkt)wizyta 60 pln. Rozmowa trwa tyle
      ile trzeba, pełna informacja, słuchanie co mam do powiedzenia i nie ma
      popedzania bo czekaja następni pacjęci.
      Córce robiono testy na pleckach i w porównaniu z innymi przychodniami np. na
      Bogusławskiego to tu był luksus. Sala ogrzana dziecko nie marznie, może oglądać
      sobie bajki na komputerze podczas oczekiwania na wyniki, Pani robiąca testy
      bardzo miła i ciepliwa z super podejściem do dziecka. Minimalizacja stresu
      Pozdrawiam Endrzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka