Dodaj do ulubionych

tanie wózki, ubranka, ubiory ciążowe-Wielkopolska

21.03.06, 19:55
Hej
Z wzwiązku z ciągle powiekszającym sie moim ciałem zaczełam sezon
poszukiwania fajnych tzn modnych a zarazem tanich ubrań ciążowych.
Odwiedziłam kilka sklepów z taką odzieżą ale sama nie wiem są dość drogie jak
na kilka miesięcy, a może tylko kilka tygodni. Czy nie znacie jakiś hurtowni
lub tanich sklepików w Poznaniu lub w okolicach. Jeżeli macie jakieś namiary
na tanie wózki i art. niemowlęce. Moja znajoma robiłą tanie zakupy w hutrowni
BAJAMA ale to btlo 5 lat temu.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jaonna1 Re: tanie wózki, ubranka, ubiory ciążowe-Wielkopo 21.03.06, 21:30
      hurtownia akpol na ul kraszewskiego w poznaniu (stara modena) ale tylko art dla
      dzieci, ciuszki ciążowe najlepiej poszukać w komisach lumpekasach-ciuchy czesto
      firmowe a za grosze
      • kasiamel Re: tanie wózki, ubranka, ubiory ciążowe-Wielkopo 23.03.06, 12:29
        W Akpolu jest rzeczywiście ogromny wybór i naprawdę można znaleźć coś w
        odpowiedniej cenie, bo i rozrzut jest spory. My ogromną ilość rzeczy kupiliśmy
        na wyprzedażach w Auchan, dresiki za 15zł, body za 4zł, rewelacja gatunkowa i
        kolorystyczna!! Ale od lutego zmieniła sie kolekcja i już takiego wyboru nie ma.
        W ciąży i po urodzeniu szerokim łukiem omijałam Polną, bo ceny i dla mam i dla
        dzieci są kosmiczne. Miałam kilka rzeczy z H&M (teraz nosi je moje koleżanka).
        Ale najłatwiej szukać na wyprzedażach (niestety, wiekszość sie skończyła).
        Ubrania są przecież uniwersalne, wcale nie trzeba kupować XXL. Np spodnie na
        gumce to hit od zawsze, praktycznie wszędzie takie sie znajdzie. Kombinuj, na
        pewno będziesz wyglądać super. A co do wózka, my kupiliśmy świetny i chyba
        niedrogi (nosidełko=głęboki i spacerówka w jesdnym) w miejscowości, z której
        pochodzimy, kosztował nas ok. 700zł, ale jest rewelacyjny i na pewno będzie
        służył przez następne 3lata. Jestem z Lubonia i ostatnio przypadkiem, szukając
        usług krawieckich odkryłam firmę szyjącą pościel i wszystko do łóżeczek. Piękne
        kolory itp. I jeśli cena pościeli (23zł), bawełnianej, na zamek jest dla Ciebie
        przystępna, prześcieradełka (12zł) też itp, to mogę dać Ci namiary. Mają też
        ochraniacze do łóżeczek i wszystko, co trzeba. Pozdrawiam i dobrego samopoczucia.
        • kate20 do kasiamel 28.03.06, 11:09
          Witam!

Zainteresowała mnie Twoja informacja o firmie szyjącej pościele.
          Ja pochodzę z Wir, a wiec niedaleko Lubonia.
          Mój skarbek ma juz 6 m-cy i potrzebowałabym jeszcze ze dwie zmiany pościeli,
          ale te co mam kupiłam po 60 i 80 zł, więc sporo.
          Jeśli mogłabym Cię prosić o namiary na tę firmę, byłabym wdzięczna.
          Mój adres kate.x@wp.pl

Pozdrawiam
          Kasia z Polą
          • jaonna1 kasiamel 28.03.06, 13:22
            mozesz napisać gdzie szukać tego miejsca jaka ulica w luboniu? bo ceny naprawde
            dosc konkurencyjne. można kupować detalicznie?
        • kasik200 Re: tanie wózki, ubranka, ubiory ciążowe-Wielkopo 18.05.06, 13:19
          Czesc,bardzo zainteresowala mnie ta firma z lubonia co szyje posciele,czy moge prosic o namiary na nia poniewaz oczekuje dziecka i to juz w czerwcu,dziekuje to moj mail: malym3power@poczta.onet.pl
    • martawie2 Re: tanie wózki, ubranka, ubiory ciążowe-Wielkopo 23.03.06, 16:13
      Witam,
      mogę ci polecić, jeśli jescze nie odkryłas tego sklepu- outlet Mama Mia na ul.
      Słowiańskiej 55 c ( bloki TBS przy Castoramie- wejscie od ul. Murawa)Na prawde
      warto wybrać się tam, ciuszki firmowe, lecz drugiego gatunku ale na prawde ceny
      bez porównania z polną. Poza tym tez na przeciwko sklepu z ciuchami ciążowymi
      na polnej- róg polnej i szamarzewskiego jest ciążowa odzież używana.
      Udanych zakupów
      pozdrawiam
    • gwal74 Re: tanie wózki, ubranka, ubiory ciążowe-Wielkopo 23.03.06, 17:59
      Cześć.Też polecam Tobie wspomniany outlet Mama Mia. Są tam super ciuszki,chyba
      wszystkich największych producentów,po super cenach. Są to końcówki kolekcji
      lub kolekcje z minionych lat, najczęściej I gatunek. Są też rzeczy II gatunku z
      niewielkimi błędami. Z tego co wiem, to właścicielka prowadziła rozmowy z
      9fashion na temat sprzedaży kolekcji najnowszej-ale te rzeczy będą trochę
      droższe. Warto sprawdzić.
    • gavagai1 Re: tanie wózki, ubranka, ubiory ciążowe-Wielkopo 28.03.06, 11:27
      Na skrzyżowaniu Szamarzewskiego i Polnej jest komis odzieży ciążowej a nowe
      ciuszki dla siebie w cenie do przełknięcia znajdziesz na Górnej Wildzie, za SP42
      a przed przystankiem "Różana" oraz na Dąbrowskiego za Polną w sklepie "9 miesięcy".
    • asia971 ubranka, ubiory ciążowe-Wielkopolska 23.05.06, 10:57
      Witam !!!

Gdyby któraś z przyszłych lub już szczęśliwych mam potrzebowała śpiworek dla
      dziecka: do wózka, fotelika samochodowego, do łóżeczka, lub śpiworek do spania
      albo na spacer, to pragnę poinformować że razem z mężem prowadzimy firmę która
      zajmuje sie produkcją śpiworków, szyjemy także na dowolny wymiar, można
      podjechać (Grunwald), zobaczyc, wybrać kolor, a ceny na pewno niższe niż w
      sklepie, bo bez marż sklepowych.

Poza tym ostatnio wprowadziliśmy też letnie komplety ciążowe i spódniczki.

Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o maila na adres: misio331@wp.pl, lub
      można też zobaczyc naszą ofertę na allegro, pod nickiem: misio331

pozdrawiam
      Asia
      • katep_1 Re: ubranka, ubiory ciążowe-Wielkopolska 09.06.06, 22:45
        Jeżeli chodzi o produkty dla dzieci to polecam bardzo hurtwonie na ul.
        Kopanina. Nazywa sie Kajko. Kupiłam tak kupe rzeczy o wiele taniej niz w
        normalnym sklepie
    • mamadawidka3 Re: tanie wózki, ubranka, ubiory ciążowe-Wielkopo 17.06.06, 19:37
      Witam!

Co do ciuszków polecam sklep Peppco na osiedlu Czecha (dawna Biedronka) zólty
      budynek wolostojący bardzo duzy wybór ciuszków nie tylko dla dzieci dla
      dorosłych rowniez sie cos znajdzie sklep polaczony jest z zabawkami a nawet
      artykulami gospodarstwa domowego. Osobiscie bylam tam w zeszlym tygodniu i
      kupiłam mojemu synkowi spodenki firmowe zip zapa za 2,99/sztukasmile. Powiem tak
      jak sie ma troche czasu mozna wybrac na prawde ciekawe i bardzo dobre gatunkowo
      ciuszki.Ja jestem bynajmniej zadowolonasmile. Dostawy sa tam dwa razy w tygodniu we
      wtorki i czwartki.

Pozdrawiam
    • prakseda_ka Re: tanie wózki, ubranka, ubiory ciążowe-Wielkopo 22.06.06, 14:47
      a ja jednak polecę Polną - na rogu z szamarzewskiego jest scond hand dla
      ciążówek, kawałek dalej komis z ciuszkami dla dzieci i jeszcze kawałek dalej
      sklepik z butkami dla dzieci. Pati I Maks - tam polecam zaopatrywać się w
      pieluszki - Huggisy najtańsze w mieście, poza tym często mają promocje w soboty
      jest rabat -10% jest też stała karta klienta -5%. Z doświadczenia - wpadaj
      jednak do sklepów firmowych - 5-10-15 np. zawsze ma przeceny i ja tam zawsze
      znajdę coś fajnego, H&M - tutaj płacisz za jakość ale ciuchy nie do zdarcia,
      widziałam też przeceny -50% w croccodillo w KC Marcelin. No i pobuszuj na
      allegro - sama nabyłam tam kupę fajnych ciuszków dla Maćka - czesto od
      producenta. Aha i dobra rada - kupuj minimum rzeczy - na prawdę na poczatku
      dzięcku starczą 3 kaftaniki, 3 bodziawki, 3 śpiochy, 3 pajace i najlepiej
      zacząc od rzom. 62 - nawet jak na poczatku maluch w utoni, to w ciagu 2-3
      tygodni spokojnie "dorośnie" smile

Pozdarwiam

Kasia
      • kasia1605 Re: tanie wózki, ubranka, ubiory ciążowe-Wielkopo 10.07.06, 22:14
        Pati i Maks przy Polnej.
        Tanie pieluszki, ceny najniższe w okolicy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka