baranek44 14.06.06, 16:23 Wkrótce zostanę mamą i chciałabym zrobić zakupy dla mojego Maleństwa.Byłam już w BabyCenter, ale sklep nie wzbudził mojej sympatii.Moje koleżanki są zachwycone Pati i Maksem.A co z innymi sklepami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gerandia Re: Sklepy Poznań 19.06.06, 10:46 fantastyczny wybor pieknych ubranek jest w hurtowni Akropol(chyba taka nazwa) dawna Modena nidaleko rynku jeżyciego maja chyba wszysko co potrzebne jest dla maluszka wozki nosidelka foteliki lozeczka kojce kosmetyki pieluszki wanienki itd itd polecam prze zakupach na kwote 200 zl dostaje sie karte rabatowa Odpowiedz Link Zgłoś
martawie2 Re: Sklepy Poznań 19.06.06, 11:58 faktycznie duży wybór mają w Akpolu, ale obsługa okropna- może przez to ze to hurtownia i nikt tak się nie zajmuje, poza tym ruch jak w ulu. My kupowalismy tam dużo rzeczy- faktycznie jest taniej. Możesz zajrzeć też do hurtowni w komornikach- wózki, pościel , ciuszki, łóżeczka, materacyki itd. Pati i maksa też polecam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hania216 Re: Sklepy Poznań 19.06.06, 21:34 Szcerze polecam Allegro-czyli zakupy w necie.Ja jestem uzaleznionaNaprawde warto!!Przewaznie robie tak,ze ogladam cos w sklepie, w realu, a potem kupuje te rzecz duuuuzo taniej na Allegro.To wg mnie, najlepsze miejsce)) Pozdrawiam Hania216 Odpowiedz Link Zgłoś