gerandia 22.06.06, 19:10 czy macie namiaary na jakiegos dobrego neurologa dzieciecego u dr Mileckiej sa straszne kolejki na 1,2 PAZDZIERNIK pierwszy wolny termin szok a prywatnie nie moge sie dodzwonic prosze pomozcie czas mnie nagli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysz0405 Re: neurolog w Poznaniu 23.06.06, 11:00 tel.komórkowy 603 774727.W kwietniu płaciłam prywatnie 60 zł.Wiec nie jest żle Odpowiedz Link Zgłoś
joll28 Re: neurolog w Poznaniu 23.06.06, 21:14 Przy Olimpii jest taka przychodnia gdzie jest neurolog.Ja z moim dzieckiem chodzę do dr Kluczyńskiego.Jest dobrym specjalistą i ma w miare szybkie terminy. Polecam i pozdrawiam.Jola Odpowiedz Link Zgłoś
joll28 Re: neurolog w Poznaniu 23.06.06, 21:15 joll28 napisała: > Przy Olimpii jest taka przychodnia gdzie jest neurolog.Ja z moim dzieckiem > chodzę do dr Kluczyńskiego.Jest dobrym specjalistą i ma w miare szybkie > terminy i co najważniejsze nie płaci się za nie.Polecam i pozdrawiam.Jola Odpowiedz Link Zgłoś
patris77 Re: neurolog w Poznaniu 23.06.06, 22:47 Centrum Neurologii Dzieci i Młodzieży,Grunwaldzka 50.Można się zarejestrować w ramach NFZ,potrzebne tylko skierowanie. Terminy szybkie,ja czekałam tydzień na wizytę. Byłam u dr Pietrzaka-polecam. Prywatnie przyjmuje na Sadowej. Jak będziesz chciała napisz na prov mam numery tel. Odpowiedz Link Zgłoś
gerandia Re: neurolog w Poznaniu 24.06.06, 15:28 Dziekuje wszystkim mamom za odpowiedzi i podpowiedzi napewno skorzystak dziekuje jeszcez raz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś