Dodaj do ulubionych

Gdzie Tańszy Nutramigen??/

30.06.06, 16:08
Na forum Alergie znalazłam wątek że jest lub ma być tańszy nutramigen ,że
gdzieś w POlsce ktoś kupił za 10 i 13 zł.
Ja płace za nutr 15.06zL
CZY spotkałyście sie w POznaniu z tanim nutramigenem?????
Obserwuj wątek
    • lucia1 Re: Gdzie Tańszy Nutramigen??/ 30.06.06, 22:41
      To wygląda tak (wedlug farmaceutki z mojej apteki - kupuje juz ponad rok tam
      Nutramigen): powiedziala ze ma zmienic cene, ale nie wiedziala czy zdrozeje czy
      ztanieje. Generalnie leki tanieja, ale u producenta, a doplata do lekow z NFZ
      jest coraz mniejsza, więc paradoksalnie moga zdrozec. Powiedziala ze sie dowie
      i po kilku dniach oznajmila, ze u niej cena pozostanie taka sama. A tak w ogole
      to Nutramigen ma cene (powinien miec) taka samą wszedzie, wiec nie wiem skad te
      niskie ceny? Chyba ze dana apteka daje swoje rabaty. Jesli tak to chetnie sie
      dowiem gdzie takie sa. Pozdrawiam smile
      • joll28 Re: Gdzie Tańszy Nutramigen??/ 01.07.06, 10:12
        Ja również kupuję Nutramigen i też w okolicznych aptekach jest po 15zł.troche
        drogo bo miesięcznie wydaje na nie 120zł za 8 puszek.Będę się rozglądac jeszcze
        gdzieś za tanszym mlekiem i jakby co dam znać.
    • m0nam Re: Gdzie Tańszy Nutramigen??/ 01.07.06, 23:14
      Od 3,5 roku kupuje nutramigen i w kazdej aptece, w której kupowałam płaciłam ze
      znizka 15 zł.
    • dawn7 Re: Gdzie Tańszy Nutramigen??/ 03.07.06, 19:38
      a nie jest juz wszędzie tańszy?
      pytałam w dwóch aptekach i powiedziano mi, że jest po 13,1 albo 13,2 (nie pamiętam)
      • joll28 Re: Gdzie Tańszy Nutramigen??/ 03.07.06, 21:13
        Właśnie ostatnio kupowałam Nutramigen i też się zdziwiłam bo płaciłam 13zł z
        groszami.fajnie,bo na 4 opakowaniach zaoszczędziłam 10zł.smilePozdrawiam
        • krasnoludekw Re: Gdzie kupiłaś po 13 zł możesz napisać??? 04.07.06, 07:45
          • dawn7 Re: Gdzie kupiłaś po 13 zł możesz napisać??? 04.07.06, 15:17
            na pewno w aptece w Kauflandzie na Serbskiej jest
            a dziś kupiłam w aptece na Os.Śmiałego za 13,1 (koło banku PKO)
            ponoć to ogólnie obowiązujące ceny od początku lipca...

• krasnoludekw Re: Gdzie kupiłaś po 13 zł możesz napisać??? 04.07.06, 15:21
              Dzięki .Sprawdze czy tam gdzie kupuje zmienili ceny a jak nie to wyśle męża
              do Kauflandu
              • czupurek3 Re: Gdzie kupiłaś po 13 zł możesz napisać??? 10.07.06, 13:58
                Ja kupuje na os, chrobrego i ostatnio się zdziwiłam bo zamiast 15 zapłaciłam 13
                oczywiście na receptę.
                • krasnoludekw Re: Od lipca wszędzie ma być w tej cenie 10.07.06, 14:44
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka