olazur 18.08.06, 19:44 Gdzie w Poznaniu są sklepy z odzieżą ciążową? Wiem, że był ten temat niedawno poruszany, ale nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ainna79 Re: Sklepy ciążowe w Poznaniu 18.08.06, 20:10 1. W plazie 2. W TBS-ach na Murawie od strony Murawy 3. Na rogu Polnej i Jackowskiego 4. Na Dąbrowskiego na przeciwko Wiepofamy, tzn. jak sie idzie od rynku jeżyckiego w kierunku Ogrodów to za Polną na Wysokości wysepki tranwajowej ( to jest taki sklep obuwniczo-odzieżowy. Odnośnie pkt. 1 i 2 trudno mi cos blizęj powiedzeić o cenach bo ten na murawie odkryłam dopiero po porodzie Ten na Polnej jest droższy od tego na Dąbrowskiego. Ja osobiscie polecam ten na Dąbrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: Sklepy ciążowe w Poznaniu 19.08.06, 09:14 w H&M w Browarze też jest mały dział z odzieżą ciążową. Czy orientujecie się czy w pozostałych H&m w Poznaniu też są takie działy? Odpowiedz Link Zgłoś
ellaella Re: Sklepy ciążowe w Poznaniu 19.08.06, 11:55 H&M w M1 też ma dział ciążowy. Poza tym jest sklep na Wilczaku, tam gdzie są te bazary. Ce3ny tam są niższe niż na Polnej na pewno. Poza tym na drugim rogu Polnej i Jackowskiego jest jeszcze komis z odziezą ciążową. Polecam też Allegro, gdzie za małe pieniądze kupiłam sobie dwie pary używanych spodni dobrych marek. Nowe rzeczy też są sprzedawane, jeżeli komuś nie odpowiada second hand. Pozdrawiam, Ella Odpowiedz Link Zgłoś