martawie2 26.09.06, 17:54 gdzie w poznaniu prywatnie moge zrobic usg serduszka 3 miesiecznej córeczki? moze znacie kardiologa dzieciecego, ktory ma u siebie sprzet i wykonuje takie badania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_poz Re: usg serduszka 27.09.06, 09:12 ja robiłam w Cordisie - dr Mroziński Odpowiedz Link Zgłoś
kerstin2 Re: usg serduszka 27.09.06, 20:02 Ja też polecam Cordis - dr Górzna (pracuje również w instytucie pediatrii, ale tam nie sposób się dostać - próbowałam kilkakrotnie i dałam za wygraną. W Cordisie przyjmuje też pani profesor, której nazwiska nie pamiętam (tylko jedna pani prof kardiolog dziecięcy tam jest), ale to przemiła kobieta, tyle że wizyta jest trochę droższa niż u dr Górznej (którą mi poleciła moja przyjaciółka kardiolog - niestety od dorosłych). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zzzuzia Re: usg serduszka 29.09.06, 11:49 W Centrum Pediatrii na ul. Bogusławskiego przyjmuje dr. Paluszak. Jest ona ordynatorem na szpitalnej. Jak się do niej idzie na wizytę (koszt 60zł) to następnego dnia przyjmuje u siebie w szpitalu i robi wszystkie badania na kasę chorych. radzę zadzwonić i pogadać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś