mineko1 Re: Czy są jakieś mamy z Jeżyc! 05.10.06, 20:08 Ja jestem Magda, moj nr GG 6624292 Odpowiedz Link Zgłoś
4_beata Re: ja jestem , osiedle Literackie - Strzeszyn gr 05.10.06, 22:32 My (Ja i Szymek)jesteśmy z Sołacza. Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
rochenka Re: ja jestem , osiedle Literackie - Strzeszyn gr 06.10.06, 13:11 czesc ! Miło ze odpisałaś na forum. może mialabys kiedys czas na krotki spacer np. do Sołacza. Wprowadzam sie na Słowackiego za jakieś 3tyg. i kompletnie nikogo tam nie znam . Mam 26 lat i jestem mamą 10 miesięcznego Igora. Nie pracuję jak narazie i caly cza spedzam z malym . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
4_beata Re: ja jestem , osiedle Literackie - Strzeszyn gr 06.10.06, 15:05 Jestem chętna. Na spacery po parku Sołackim chodzę prawie codziennie około południa. Jak już się przeprowadzisz daj znać to się umówimy! Mam na imię Beata i mam 29 lat. Nasz Szymek ma 6 miesięcy.Pozdrawiam i czekam na wiadomość! Jak chcesz to pisz do mnie na 4_beata@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey Re: ja jestem , osiedle Literackie - Strzeszyn gr 06.10.06, 16:18 rochenka napisała: > czesc ! > Miło ze odpisałaś na forum. może mialabys kiedys czas na krotki spacer np. do > Sołacza. Wprowadzam sie na Słowackiego za jakieś 3tyg. i kompletnie nikogo tam > nie znam . Mam 26 lat i jestem mamą 10 miesięcznego Igora. Nie pracuję jak > narazie i caly cza spedzam z malym . > Pozdrawiam ojej - własnie się stamtąd wyprowadziłam, dokładnie ze Słowackiego. Może do mojego mieszkania się wprowadzasz? Naprzeciwko placu Asnyka. Odpowiedz Link Zgłoś
rochenka Re: ja jestem , osiedle Literackie - Strzeszyn gr 06.10.06, 20:42 oj chyba nie, ja bliżej rynku jezyckiego! ale pewnie spotkamy sie kiedyś na spacerze, chyba że wyprowadzilas sie gdzies calkiem daleko! pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey Re: ja jestem , osiedle Literackie - Strzeszyn gr 07.10.06, 19:39 czasami tam bywam. Szkoda, ze wczesniej sie nie przeprowadzilas. Odpowiedz Link Zgłoś