Gość: olaj IP: *.* 14.05.02, 08:54 Ja rozumiem, że od czasu kiedy Piła przestała być miastem wojewódzkim nic się tu nie dzieje , no ale chyba mieszkają tu jakieś mamy ???Mam synka, który ma 16 miesięcy. Odezwijcie się, może pójdziemy razem na spacer? olaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milenalapa Re: eMamy z Piły... IP: *.* 26.07.02, 20:56 Czesc Ola (mysle, ze sie znamy - chyba chodzilysmy razem do podstawowki hihi). Ja mam tez synka z ta roznica ze moj ma 4 m-ce, a co do spacerkow to jestem za.Pozdrawiam Milena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaj Re: eMamy z Piły... IP: *.* 06.08.02, 07:26 Hahahah, ale numer!! Zdecydowanie chodziłyśmy razem do szkoły !!!Musimy się umówić...Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beataij Re: eMamy z Piły... IP: *.* 11.08.02, 11:10 No cześć Ola. Witam Cię serdecznie. Niestety jutro już jadę do Poznania, ale gdyby się coś zmieniło to przedryndam i wybierzemy się gdzieś razem z Dominisiami. Przyjadę za jakieś trzy tygodnie, to może wtedy. Jestem teraz u Marcina mamy w pracy i tak mi się spodobało, że postaram się pisać częściej, korzystając z kafejki, a może sobie jednak założymy internet w domu. Pozdrawiam i ściskam. Napisz, jak Kuluś i ucałuj go w brzuszek. Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecikowa Re: eMamy z Piły... IP: *.* 23.09.02, 14:59 Cześć Olaj!!!!!Uciekłasz mi z czata małą musiałam ululać.Chętnie nawiązę z tobą kontakt.Pozdrawiam Krecikowa Odpowiedz Link Zgłoś