letuska 28.11.06, 10:11 Witam, proszę o opinie nt. przedszkola nr 163, os. Bolesława Chrobrego 106 w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiula30 Re: Przedszkole nr 163 28.11.06, 11:20 Ja tylko wiem ze strasznie ciezko sie tam dostac, nawet wydzial oswiaty urzedu miasta nic nie wskoral zeby umiescic tam moje dziecko musze wozic go na drugi koniec miasta Odpowiedz Link Zgłoś
letuska Re: Przedszkole nr 163 28.11.06, 11:46 Dziękuję za wiadomość. Taka informacja też do mnie dotarła. Wnioskuję z tego, że przedszkole cieszy się bardzo dobrą opinią. Czekam na dalsze maile w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mihoo2 Re: Przedszkole nr 163 31.12.06, 22:46 moje kolejne dziecko juz chodzi do tego przedszkola - pierwszy syn konczyl zerowke a dugi zaczynal maluszki - jestem bardzo zadowolona z przedszkola - a teraz jest przepieknie wyremontowane - nie wiedzialam ze takie problemy sa z dostaniem sie do przedszkola - wiem ze kiedys bylo tak ze pierwszenstwo mialy np dzieci ktorych rodzenstwo uczeszcza do przedszkola - ja mialam taka wlasnie sytuacje i nie bylo zadnych problemow z przyjeciem drugiego syna wiec sie nie zastanawialam nad tym specjalnie - w kazdym razie polecam Odpowiedz Link Zgłoś