Dodaj do ulubionych

Opiekunka od czasu do czasu

IP: *.* 08.07.02, 14:02
Poszukuję osoby, która od czasu do czasu zajęłaby się moim synkiem. Wiem, że czasem mamy polecają sobie jakąś studentkę, albo dobrą panią. Jestem jeszcze na urlopie macierzyńskim, potem idę na wychowawczy,nie mamy w Poznaniu rodziny a mąż często wyjeżdża. Ja w takiej sytuacji nie mogę nawet iść do dentysty... Potrzebna mi jest pomoc. Dodam, że mieszkam na Winogradach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ente Re: Opiekunka od czasu do czasu IP: *.* 19.07.02, 22:45
      Hej!Jestem mamą 4-miesięcznej Juleczki. Znam conajmniej dwie osoby, które spokojnie mogłabym Ci polecić. Jedną z nich jest mama chrzestna mojej córci, moja wielka przyjaciółka. Nie będę Jej zachwalać, powiem jedynie, że kwalifikacje ma, skończyła bowiem pedagogikę (jak ja). O dzieciach wie już chyba wszystko, od czasu gdy zajmuje się moją Małą. Powiem tylko, że właśnie Jej ufam najbardziej (po raz pierwszy została z Julką, gdy Mała miała 8 (SIC!) dni, co prawda na godzinkę, ale jednak. Poradziła sobie doskonale. Na razie nie pracuje i myślę, że mogłaby Ci pomóc. Jeśli jesteś zainteresowana nadal, oto moje namiary: telefon - 826 71 91 (ja też mieszkam na Winogradach a Monika, o której Ci piszę na Batorego) lub 0692 142 440. Nie pytałam Jej jeszcze o zdanie, dlatego wolałabym, byś najpierw ze mną się skontaktowała. Druga osoba to też moja przyjaciółka, też po pedagogice (kończyłyśmy w zeszłym roku), także z praktyką. Pozdrawiam serdecznie! Sunna alias Kasia
      • Gość: kasia24 Re: Opiekunka od czasu do czasu IP: *.* 19.07.02, 23:34
        Bardzo dziękuję Ci za tę iformację. W przyszłym tygodniu sie odezwę i wtedy pogadamy o szczegółach. Naprawdę jestem Ci bardzo wdzięczna. Serdecznie pozdrawiamy - Kasia i Wojtuś
      • Gość: Ente Re: Opiekunka od czasu do czasu IP: *.* 19.07.02, 23:43
        Heh, to fajnie, że tak szybko odpowiedziałaś a przecież jest tak późno! :) Będę czekać na Twój odzew. Dobranoc! Sunka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka