Gość: regiomal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:08 Mój brat ma takiego i ciągle go remontuje. Ale jak skończy będzie niezłe cacko:) Ale pewnie i tak sknera nie da mi sie przejechać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sufler2007 Zlot fanów forda capri IP: *.lodz.mm.pl 02.08.07, 19:29 Może kiedyś pozwole sobie na takie auto.Też mi sie bardzo podoba choć Mustang oczywiście jeszcze bardziej:).Ale niestety Ford Capri jest drogi w utrzymaniu (ciągłe naprawy i koszty paliwa),niestety nie jest to samochód ekonomiczny jak na dzisiejsze czasy ale mam ochote takiego mieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el oko Re: Zlot fanów forda capri IP: *.chello.pl 02.08.07, 19:48 ropa się kończy, życzę miłej zabawy wszystkim miłośnikom samochodów z silnikiem spalinowym Odpowiedz Link Zgłoś
fc_pl dzieki! 02.08.07, 20:18 mam prawie cwiercwiecznego patrola, 3,3d. jak skonczy sie ropa to bede smigac na rzepaku. testowalem - jedyna roznica to slabsze odpalanie z rana no i smrod palonych frytek. i zgadzam sie z artykulem - stare auta maja dusze i niepowtarzalnu klimat. a jesli na dodatek to japonczyki, to nie trzeba ich ciagle naprawiac :) pozdr dla wszystkich fanow starego zelaza Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Zlot fanów forda capri 02.08.07, 20:09 A kto wam ten zlot otworzy ? Edgar jest w Szczecinie na regatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x 1980-85 jeździłem w Polsce Fordem Consulem IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.07, 21:41 potem 1986-1989 w Niemczech miałem Capri. Fajnie było;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falo Re: Zlot fanów forda capri IP: *.chello.pl 02.08.07, 22:40 Mialem kiedys dylemat Capri Mk3 czy crx 2gen. Wybralem to drugie ale carpi jako weekendowy samochod chetnie bym posiadal :) Pozdowienia dla fanow samochodu z dlugasnym przodem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radq Re: Zlot fanów forda capri IP: *.kalisz.mm.pl 03.08.07, 01:04 ehhh, kupię sobie za czas jakiś taką furmankę, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Zlot fanów forda capri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 08:35 Tylko szkoda, że Michał K. nie powiedział, że PUchar jest imprezą zamkniętą tylko dla namaszczonych z klubu. Kiedyś przyświecała tej imprezie piękna myśl aby wyłonić najszybsze Capri, niestety prawda jest brutalniejsza osóby o odmiennej myśli niż stowarzyszenie nie mają po co przyjeżdzać na tor. A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taunomaniak Re: Zlot fanów forda capri IP: *.centertel.pl 03.08.07, 09:01 istotnie, nikt tam buraków nie potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Zlot fanów forda capri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 09:11 Buraki, łysi, ogoleni panowanie niemile widziani, o odmienej orentacji sexualnej także, dewianci na motocyklach też. Najlepiej tolerowani Warszawiacy. Startować mogą wyłącznie klubowicze zarejestrowani na stronie, zalecane smarowanie grupie z Wawy w szczególności członkom stowarzyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazownik Dobrze mają rozbudowany dział LPG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 09:22 Rewelacyjnie mają rozbudowany dział LPG, jak zagazować swojego prawie zabytka. Bardzo polecam dla miłośników taniej i ekonomicznej jazdy. Wiele ciekawych uwag dotyczących problemów z instalacjami LPG. Chyba najbardziej rozbudowany serwis dotyczący ekpoatacji LPG. Polcam. Tu naprawdę spotyka się sama śmietanka towarzyska miłośników old FORD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmieciarz. Też nie lubicie śmrodu wokół siebie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:22 Miło to tak innych obsamrowywać. Polecamy Puchar Capri warto przyjechać i obejrzeć śmietankę towarzyską OLD FORD POLSKA, stowarzyszenia i wszystko jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palio Puchar Capri IP: 212.2.101.* 03.08.07, 11:33 Istotnie - jest to impreza zamknięta w tym sensie, że mogą tylko startować auta produkowane w czasie kiedy produkowany był Ford Capri, bądź parę modeli przed nim:)) Poza tym każdy może się pojawić i podziwać jak się pięknie prezentują te klasyki na torze. Może byc jeszcze jeden powód tego,że posiadając forda nie można zostać dopuszczonym do zawodów - stanowcza niechęć do danej osoby większości uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogue Re: Puchar Capri IP: *.range217-42.btcentralplus.com 03.08.07, 11:44 Zajebiste autko... Zakochalem sie w nim jak je pierwszy raz zobaczylem, i moze kiedys sobie kupie... Ale niestety jak narazie to za droga impreza dla mnie... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRX Re: Puchar Capri IP: 81.219.212.* 03.08.07, 11:56 Ma ktoś może plan imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vel smasher Re: Puchar Capri IP: *.acn.waw.pl 03.08.07, 12:04 Plan imprezy, regulamin, etc. www.capri.pl/club/cup-2007-info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obeserwator Link prezentującey poczynania stowarzyszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:50 www.capri.pl/forum/69790 Uwaga, masz odmienne zdanie na pewno nie będzie ci lekko, a jeżeli nie jesteś z Wawy to już na wstępie mam przegrane. Warszawiacy są THE BEST! Tylko Oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Bond Re: Link prezentującey poczynania stowarzyszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:02 Kolego Lesiński, Jeśli wchodzisz do kogoś do domu i zaczynasz rozrzucać obornik po kątach, bo uważasz że skoro Cię wpuszczono, to Ci wszystko już wolno, to nie dziw się, że dostajesz kopa w tyłek i zakaz wstępu po raz kolejny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Te 007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:08 Zajmij się swoim zagazowanym OLD Fordem zanim jeszcze raz skierujesz jakieś UWAGI do PANA L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Bond Re: Te 007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:22 Na Te to Tramwaj staje ćwoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Link prezentującey poczynania stowarzyszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:05 Dodam jeszcze, że niewygodne dla stowarzyszenia wątki na formu w bardzo szybki i sprawny sposób są usuwane, często wypowiedzi więc treść linka na pewno może wydawać się dziwna, no niestety ale w tym klubie to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illusion Re: Zlot fanów forda capri IP: *.streamcn.pl 03.08.07, 12:28 Piękny samochód. Zakochałem się w nim jak tylko go pierwszy raz zobaczyłem. Moim marzeniem jest Capri MK1 sprzed face liftingu, po prostu przepiękne auto. Kiedyś sobie je kupię i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posiadacz Forda Re: Zlot fanów forda capri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:02 Najbardziej mile widziani Warszawiacy. Startować mogą wyłącznie klubowicze zarejestrowani na stronie. Nielubiani w gronie ŚMIETANIKI stowarzyszenia nie mają po co przyjeźdzać. Zaleca się smarowanie grupie z Wawy. A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE patrz - wytypować najszybsze Capri w Polsce. Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taunomaniak Re: Zlot fanów forda capri IP: *.centertel.pl 03.08.07, 14:06 Rejestracja w klubie capri.pl trwa około kilku minut więc to w sumie żadne ograniczenie... A wylecieć z klubu można tylko na własny wniosek lub notorycznie zatruwając życie innym klubowiczom. Tą drugą opcję wybrał człowiek który tutaj w kilku postach, pod różnymi nickami opluwa teraz klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Zlot fanów forda capri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:37 Opluwa, to chyba ta osoba została przez ŚMIETANKĘ towarzyską OLD FORD oczerniona, dzięki tej tu oto stronie można bez obawy, że zostanie usunięta wyrażać swoje opinie. Niestety nie da się tego powiedzieć o Klubie, w którym rządzi niepodzielnie i jak dyktatkor MK. On ustala regóły i choćby się mylił też nigdy tego nie przyzna. A takich co to wiedzą wszystko i o wszystkim w klubie jest tu pełno. Wypowiadają się na tematy na które nie mają zelonego pojęcia. Włacznie z tematami dotyczącymi spraw technicznych co zresztą tez swego czasu było skomentowane usinięciem wątku PANA L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szp Re: Zlot fanów forda capri IP: *.186.15.034.vip-net.pl 05.08.07, 20:52 Panie! zastanów się, pewne reguły muszą być żeby był porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Bagno klubowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:15 www.capri.pl/forum/18599 oni to lubią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Bond sam od siebie dodam "O wyższości gazu nad benzyną" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:30 www.capri.pl/forum/67461 ten wątek mógł powstać tylko i wyłącznie w tym stowarzyszeniu i porównaj to z celami stowarzyszenia. Koń by się rozbeczał.Proszę brać poprawkę, że pewne wypowiedzi, pewnych osób są usuwane jeżeli to nie na korzyść klubu lub stowarzyszenia. Więc jeżeli komuś się wydaje, że na podstawie tej lektury wyrobi sobie opinię to jest w wielkim błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Legenda zagazowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:51 to by był dobry temat - patrz klub capri poland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Zlot fanów forda capri IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 05.08.07, 08:47 ok Odpowiedz Link Zgłoś