Gość: alicja77 IP: *.* 12.09.02, 07:46 Szukam dobrze zaopatrzonego sklepu z ciuszkami używanymi dla dzieci.Zależało by mi na ubrankach dla 3-latki.Z góry dziękuję za pomoc -pozdrowionka dla MALUSZKÓW.Ala i Zuzik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucynadb Re: Lumpex wPoznaniu IP: *.* 12.09.02, 20:46 w kazdy wtorek/wtedy jest dostawa/ można kupić fajne ciuszki dla dziecka i nie tylko w Lumpeksie na ulicy Szamarzewskiego powyżej ulicy Polnej.Na narożniku jest sklep z rzeczami dla ciężarnych i kawałek dalej jest ten fajny secend hand .Jak będziesz na Szamarzewskiego to idąc w drugą stronę czyli do Rynku Jeżyckiego jest komis z rzeczami dla dzieci tam jest drożej niż w lumpeksach ale bardzo atrakcyjne są tam również zabawki .Powodzenia ! Może odpiszesz jak Ci się udały zakupy jeśli znasz inne adresy ciuchlandów to odpisz ! Lucy mama rocznego Wojtusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: Lumpex wPoznaniu IP: *.* 13.09.02, 17:11 Cześć Ala! W czwartai na rynku Jezyckim jest kobitka ktora ma ciuszki dla dzieci nieraz mozna cos ladnego znalesc. Moja mama kupila tez ostatnio pare ciuszkow na rynku łazarskim chyba w poniedziałek. Polecam rynki tam zawsze jest taniej niz w lumpeksach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniagp Re: Lumpex wPoznaniu IP: *.* 13.09.02, 21:18 Na Osiedlu Sobieskiego w bloku na przeciwko szybkiego Tramwaju widziałam komis z rzeczami dla dzieci, podobny i dobrze zaopatrzony na ul Słowiańskiej koło blaszaka mniej więcej na wysokości ul Pasieka jest dobrze zaopatrzony i miła obsługa. Pozdrawiam aniag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucynadb Re: Lumpex wPoznaniu IP: *.* 14.09.02, 21:51 Dzięki za informacje .Ja zamierzam odwiedzić za namową dziewczyny z Forum stragany na poznańskich rynkach/Jezycki,Łazarski i inne / opowiem o wrażeniach po dokonaniu zakupów,mam nadzieję pomyślnym.Serdecznie pozdrawiam ,dużo zdrówka ,Pa ,Pa Lucy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Lumpex wPoznaniu IP: *.* 18.09.02, 16:07 Polecam Lumpex na ul.Wierzbięcice między ulicami Chwiałkowskiego i Żupańskiego..Towar jest co wtorek... i często też w piątek..Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itanka Re: Lumpex wPoznaniu IP: *.* 27.09.02, 20:51 Cześć!!! Jest taki sklep))) KUP CIUSZEK!! Na osiedlu Kopernika, Na os. Zwycięstwa i na Piątkowie. Dostawy są co dwa tygodnie (w kazdym punkcie w inn dzień - wtorek, środa, czwartek. Ciuszki są naprawdę swietne, kupiłam duzo firmówek (Topolino, Absorba, Kanz itd)w idealnym stanie a co ważne za "smieszne" (w porównaniu z nówkami) ceny. Wazne zebys pojechała tam właśnie w dzień dostawy i to najlepiej od rana..wtedy extra zakupy murowane!!! Acha, jeszcze jedno - w odróznieniu od innych lumpexów, cena jest za kilogram!!! Obecnie 37 zł / 1 kg. w dniu dostawy. Pozdrawiam, UDANYCH "ŁOWÓW" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Lumpex wPoznaniu IP: *.* 28.09.02, 23:47 A gdzie na Piątkowie? Ktoś wie?Lida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiM Re: Lumpex wPoznaniu IP: *.* 01.10.02, 11:46 W którym miejscu na os. Kopernika?KiM i 37-tygodniowa Zabka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: Lumpex wPoznaniu IP: *.* 01.10.02, 17:09 Przy ulicy Galileusza w kompleksie handlowym, na przeciwko polecam tez sklep z ciagla wyprzedaza tanie i fajne rzeczy dla mamy taty i dzidzusia!Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś