Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer

IP: *.* 26.10.02, 06:30
Witam Drogie Mamy, czy możecie polecić mi dobrego i niedrogiego fryzjera w Poznaniu. Dodam, że bardzo obawiam się wizyt u fryzjera, szczególnie nieznanego. Dziękuję za pomoc. Dodam, że jastem z Jeżyc.Pozdrawiam.Asik.
Obserwuj wątek
    • Gość: MagdaAQQ Re: Dobry fryzjer IP: *.* 26.10.02, 21:13
      To zależy, co chcesz robić. Jeśli strzyżenie, to ja polecam panią Dorotkę z Crazy Salon na Winogradach (pierwszy pawilon na Starowiejskiej, to jest ta uliczka, na którą wychodzi Batman - budynek Atanera - wysiada się na przystanku Słowiańska pestki)Pani Dorotka strzyże mnie od 9 lat. Poleciłam ją też mojej siostrze, mamie (która dojeżdża do niej z Opola) i szefowej, która jest Niemką dosyć wybredną.Wszyscy zadowoleni.Strzyżenie bez mycia kosztuje u niej 16-18 zł, w zależności, czy bardzo musi się namęczyć.Telefon do Crazy Salonu - umówić się można na godzinę - 821 68 60.Pozdrawiam
      • Gość: Gusiak Re: Dobry fryzjer IP: *.* 30.10.02, 10:11
        Cóż - ceną nie przebiję P. Doroty, ale mogę polecić dwóch fryzjerów, w zależności czego oczekujesz. Pierwszy to Kornel - rewelacyjne strzyżenie, włosy nawet po kilku miesiącach dobrze się układają (zapuszczałam do ślubu, więc około 10 miesięcy nie było problemu z fryzurą). Kornel też świetnie czesze koki. Kornel czesał dziewczyny do sesji zdjęciowych, ma dryg i wyczucie. Niestety ma straszne maniery i długo opowiadamy sobie z koleżankami anegdoty na jego temat - ciekawe przeżycie wizyta u niego. Salon Crazy Hair na Piątkowie, na pętli 9 i 11.Drugi bliżej Ciebie - salon Belissima na Kościelnej, pan Klaudiusz. Strzyżenie może nie tak dokładne, ale zawsze takie jak potrzebuję, delikatność, punktualność, subtelność, znakomita koloryzacja. Obcina wszystkie moje koleżanki z pracy i jednego kolegę ;-). Ostatnio obcinał mnie z długich włosów na zupełnie krótkie i byłam zachwycona.U obu panów strzyżenie bez koloryzacji kosztuje 40 zł, czyli, ze tak powiem, normalnie. Telefony:Kornel: 8268949Klaudiusz: 6631948PozdrawiamGusiak
    • Gość: emama Re: Dobry fryzjer IP: *.* 30.10.02, 10:51
      Dziekuję Wam bardzo serdecznie. Już sobie zapisałam, na pewno skorzystam.Pozdrawiam. Asik.
    • Gość: Lilly Re: Dobry fryzjer IP: *.* 30.10.02, 12:48
      Wasze posty potwierdzają to co słyszałam, że ponoć najlepsi fryzjerzy to faceci. Holender, możę się odważę - tylko ja mam dość skomplikowane włosy, bo naturalnie kręcone, totalnie niepokorne, nie układalne, nie reformowalne. Niby nic trudnego je przyciąć, ale w zasdzie nigdy jeszcze nie miałam fryzury takiej jakbym chciała. W miarę zadowolona jestem z pani Marii Katcher, utytułowanej trenerki polskiej drużyny fryzjerskiej, ale to też nie do końca to... choć zdecydowanie najbliższe ideału.Pani Maria Katcher przyjmuje w swoich dwóch salonach, na Hetmańskiej na początku tygodnia tel; 833 29 57i pod koniec w Victorii przy AWF-ie tel: 858 11 00Przy czym nic wam nie pwiiem co do cen, bo ja płacę 37 złotych, ale to tylko za mycie i strzyżenie, bez układania, lakierowania, piankowania itd bo moje włosy tego nie znoszą.Pozdrawiam Lilly :hello:
      • Gość: martusek Re: Dobry fryzjer IP: *.* 16.11.02, 12:14
        Mogę polecić salon na Polnej. Ale TYLKO Aldonę. Byłam u niej ze trzy razy i było bardzo ok., dwa razy poszłam do innej (niestety nie pamiętam jej imienia) i jak wyszłam to płakałam... Strzyżenie z myciem bez modelowania - 18 złotych.Marta
    • Gość: baga Dobry fryzjer dziecięcy IP: *.* 19.11.02, 22:11
      A gdzie drogie emamy chodzicie strzyc swoje dzieci? Ja chciałabym ściąć długie włosy mojej 2,5-letniej Kasi na średniokrótko, tzn. żebym nie musiała robic kucyków, ale nie całkiem "na chłopaka". Kogo polecacie? (Grunt, żeby byl dobry/a w strzyżeniu, koloryzacja mniej istotna ;-) )
      • Gość: Gusiak Re: Dobry fryzjer dziecięcy IP: *.* 20.11.02, 12:59
        Synka strzygę sama... Niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka