Dodaj do ulubionych

OPIEKUNKA PILNIE POTRZEBNA - Os. Kosmonautow

IP: *.* 16.12.02, 21:30
Kochane Mamy!Moj urlop macierzynski nieublagalnie dobiega konca. POszukuje wiec dla mojej malej Oli sprawdzonej opiekunki. Najlepiej gdzies z okolic Winograd (os. Kosmonautow -tu mieszkamy).Wiem, ze moge liczyc na Wasza pomoc. Czekam na wszelkie wiesci - najlepiej na prywatnym mailu lub tu na forum. Dzieki.Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: Ente Re: OPIEKUNKA PILNIE POTRZEBNA - Os. Kosmonautow IP: *.* 21.12.02, 13:35
      Cześć :)Nie wiem czy masz już kogoś, ale mam dla Ciebie wiadomość :) Moja przyjaciółka, mama chrzestna mojej córci, poszukuje pracy. Opiekowała się już dziećmi, z czego wywiązuje się wspaniale :))) Nikomu innemu z takim zaufaniem nie powierzam mojej 9-miesięcznej Entuni :) Opiekowała się też dorywczo synkiem jednej dziewczyny z forum (jest z Niej bardzo zadowolona :) Monika ma 25 lat, skończyła pedagogikę w zeszłym roku. Jest osobą bardzo zrównoważoną, spokojną, niezwykle odpowiedzialną :) Wiem, ze zrobi wszystko dla DZIECKA a nie dla kasy. Mieszka niedaleko Was, bo na Batorego :) Dam Ci Jej namiar: tel. 8 21 77 44. Powołaj się na mnie :) Ostatnio prosiła mnie nawet, żebym zobaczyła czy ktoś na forum nie potrzebuje opiekunki, bo jest już nieco podłamana szukaniem pracy w przeróżnych instytucjach, w których mówią, że nie ma etatów i może później :))) Jeżeli chciałabyś jeszcze ze mną pogadać - mój telefon 8 25 71 92 :) Wiesz, jeszcze dwa lata temu mieszkałam na Kosmonautów, tam się wychowałam i bardzo tęsknię za tymi rejonami, choć obecnie mieszkam niedaleko, bo na Przyjaźni... Pozdrawiam :)Sunna, Entunia i 4 miesięczny Brzusio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka