ggrroo66 02.12.07, 14:03 Witajcie! Czy orientujecie sie, gdzie mozna w Poznaniukupic Sub Simplex? Czy jest taka mozliwosc? Bede bardzo wdzieczna za informacje Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nati364 Re: gdzie kupic Sub Simplex w Poznaniu? 02.12.07, 14:21 ja mam takie krople.Napisałam na gazetowy.z tego co się orientuje to takich kropli w Poznaniu nie ma,ale mogę się mylić bo szukałam dość dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
skwierek Re: gdzie kupic Sub Simplex w Poznaniu? 02.12.07, 15:18 W Polsce nie sprzedaje sie tego leku! Ja mam jedno opakowanie bo kupiłam 2 jak mały miał kolki ale ku mojemu zaskoczeniu po niecałym pierwszym kolki minęły. madzia.wp@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
minio07 Re: gdzie kupic Sub Simplex w Poznaniu? 07.12.07, 20:47 Mam jedną nienapoczętą buteleczkę do odstąpienia (mąż specjalnie pojechał po nie do Niemiec 2 miesiące temu, kupił zapas a tu na szczęście naszemu maluszkowi przeszły kolki po miesiącu). Jeśli jesteś zainteresowany to proszę o kontakt - jestem ze Swarzędza. Odpowiedz Link Zgłoś
przemozk Re: gdzie kupic Sub Simplex w Poznaniu? 02.01.19, 09:07 Nie trzeba kupwać leku wystarczy zmienić dawkowanie espumisanu. Wyjaśnienie poniżej: taniezycie.blogspot.com/2019/01/sub-simplex-vs-espumisan-porownanie.html Odpowiedz Link Zgłoś