Dodaj do ulubionych

Taryfa prawnika. Ile zapłacisz adwokatowi? Czy ...

• Gość: jaaaa Re: Taryfa prawnika. Ile zapłacisz adwokatowi? Cz IP: 83.238.175.* 27.02.09, 21:56
      Znam taką kancelarię. Mieści się na ulicy Grodzkiej.
      • Gość: rozczarowana Re: Taryfa prawnika. Ile zapłacisz adwokatowi? Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 13:36
        na Garncarskiej a nie na Grodzkiej:)
    • Gość: Layla Re: UWAGA: notariusz justyna litwa z ul.starowisl IP: 91.196.28.* 08.05.10, 17:50
      Naciaga nie tylko klientow w kancelarii, ale rowniez swoich
      lokatorow. Swoja droga babka po tym wszystkim spi na pieniadzach,
      zycze jej najgorszego...
    • Gość: edyta rozwód IP: *.flash-net.pl 23.05.10, 13:52
      odbyły się trzy rozprawy i sad orzekł rozwód z winy obu stron, teraz ja
      złożyłam apelację - ale mam związku z tym czy mój mąż dalej jest moim mężem
      bo nie kim naprawdę jest dla mnie?
    • Gość: karol dobry prawnik w krakowie IP: 62.69.223.* 20.07.10, 00:49
      Pomóżcie proszę. Sprawa dotyczy podziału nieruchomości i spadku. Nie jestem z Krakowa, a potrzebuję prawnika który dobrze i uczciwie pokieruje moją sprawą. Nie znam się też na kosztach prowadzenia sprawy, i z jakimi kwotami należy się liczyć. Słyszałem o Kancelarii Mec Jolanty Kolanko, czy ktoś może mi udzielić informacji na ten temat?
      • Gość: Ja Re: dobry prawnik w krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 14:17
        Witam! nie znam tej kancelarii, ale mogę ew.polecić kancelarię, z której usług
        sam skorzystałem. Kancelaria Adwokacka na ul. Lubicz 34 w Krakowie. Korzystałem
        z usług adw. K. Roś. Bardzo kompetentna obsługa, a co najważniejsze miły dla
        klienta oraz dba o prowadzoną sprawę. Jestem zadowolony że do niego trafiłem,
        zresztą też z polecenia.
        Pozdrawiam, i powodzenia.
        • Gość: tez ja Re: dobry prawnik w krakowie IP: *.net.autocom.pl 31.01.12, 23:26
          Nie zgadzam sie z ta opinia. Pan Ros lekcewazy klientow, lekcewazy terminy, nie zna ani procedur sądowych ani przepisow dotyczących spraw, których sie podejmuje.
      • wrosik Re: dobry prawnik w krakowie 07.11.11, 11:54
        Witam,

Myślę, że mogę Pani pomóc. W rozwiązywaniu moich problemów rodzinnych pomógł mi Pan mecenas Mariusz Boruch. Przeszłam przez trudny rozwód. Mąż wyciągał wszystkie nieprzyjemne sprawy i za wszelką cenę chciał wszystko utrudnić, a jednak się udało. Myślę, że warto się skontaktować z jego kancelarią.
        • Gość: Anna Mękarska Re: dobry prawnik w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 17:39
          Z czystym sumieniem mogę polecić kancelarię prawną Piotr Biernat, rzetelny, energiczny prawnik który bardzo dokładnie i sumiennie zajmuje się każdą sprawą. Został mi polecony przez znajomych i nie zawiodłam się. W ręce Pana mecenasa Biernata oddałam juz 2 sprawy i obie dla mnie wygrał, a nie było łatwo..
      • Gość: Irek Re: dobry prawnik w krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.11, 14:03
        Może nie na temat, ale potraktuj to jako ostrzeżenie żebyś nie naciął się jak ja. Odradzam kontakt z kancelarią Kurek,Kościółek,Wójcik (KKW) z ul Dekerta.
        Traktują obsługe klienta jako przykry obowiązek a rozmowa z którymś z mecenasów wręcz zmusza do wyrzutów sumienia że odważyłeś się wejść do ich siedziby. w dodatku kasują jak za wodę na pustyni. Jeszcze bym to zrozumiał gdyby obsługa była profesjonalna. Zamiast tego zawalają dokumentację na którą czekałem o 5 dni za długo a gdy sie w koncu dodzwoniłem prawnik wmawiał mi że dokumentacja już dawno poszła. Jak się później okazało wcale jej nie wysłali (zapomnieli i tu padło jedyne słowo "przepraszam" z ich strony) a kiedy już doszła zawierała tyle błędów że trzeba było ją poprawiać przez kolejne dwa dni.
        Totalna porażka, nie radzę korzystać z ich usług.
    • Gość: Stefania Wiedza adwokacka IP: *.ghnet.pl 22.12.10, 00:43
      Wiedza adwokacka często jest żadna, zerowa.Sukces adwokatowi zapewnia posiadanie ojca lub matki prawnika lub pociotków ze znajomościami.W Polsce , która jest bezprawiem prawnym /jeszcze/ prawnicy czyli adwokaci,sędziowie, prokuratorzy posługują się schematami i "ustawodawstwem" sądu najwyższego, czyli tz. orzecznictwem..Prawo interpretuje się tak,jak chce tego sąd,a nie jak zamierzał to uczynić ustawodawca.Prawo polskie jest owocem ustroju totalitarnego,gdzie "władza",a więc też i sądownictwo zawsze miała rację.To prawo dalej obowiązuje, a na dodatek są pośpieszne nowelizacje przystosowujące to komunistyczne prawo dla potrzeb strasburskich.Właśnie tam w Strasburgu polskie bezprawie dostaje po nosie,a rząd nie nadąża z wypłacaniem odszkodowań.Sędzia lub prokurator w Polsce to jedyny pracownik,który nie odpowiada za swoje błędy,płaci za nie skarb państwa,czyli de facto my,podatnicy.Jednak wierzę,że i w Polsce, mojej ojczyżnie, któreś tam pokolenie doczeka się prawdziwej demokracji,gdzie osąd nie będzie stanowił wypadkowej zawartości portfela czy znajomości.
      • Gość: demoll Re: Wiedza adwokacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 04:28
        Ja mam nadzieje, że demokracje uda się zlikwidować całkowicie zamiast czekać na "tą prawdziwą".
    • Gość: ssumm Re: UWAGA: notariusz justyna litwa z ul.starowisl IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.11, 12:23
      co Ty w ogole tutaj mówisz... ja miałem sprawe w Subsydium, bardzo szybko ją załatwili, dostałem odszkodowanie i rente. Koszty ? Wiadomo zawsze za usługi się płaci.. ale nie powiem żeby prowizja była jakaś "bardzo duża", no i odszkodowanie mnie zadowoliło, tak że jak dla mnie wszystko w porządku, bez zbędnego ściemniania i płacenia jakiś horendalnych sum, naprawde polecam !
    • Gość: JR Michał Szymeczko!!! IP: *.przemysl.hypnet.pl 07.06.12, 20:47
      Nowy,młody adwokat, jest rzetelny i konkretny. Doradzał mi w spr. rodzinnych, jestem Zadowolona!
    • Gość: wal uwaga na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.12, 11:28
      uwazajcie na jedna pania ktora rejstruje spolki
    • Gość: jan adwokaci --oszuśc i IP: *.xdsl.centertel.pl 15.07.12, 12:37
      Na terenie Kakowa jest kilkunastu oszustów w tej branży ,powinni już dawno być za kratkami ,ale solidarność zawodowa nie pozwala
    • babbit55 Re: Taryfa prawnika. Ile zapłacisz adwokatowi? Cz 25.07.12, 21:23
      Młodzi rzeczywiscie są wszechstronniejsi i bardziej dzisiejsi. Ale trzeba sprawdzać opinie o nich, bo im dopiero spieszy się do kasy. Suer obsługa jest w kancelarii A.Adamczyk. Nie są tani ale fachowi,wiarygodni i języki jakie chcesz. Śpisz spokojnie.
    • Gość: pawlikowski30 Re: Taryfa prawnika. Ile zapłacisz adwokatowi? Cz IP: *.75.78.170.h2dns.net 09.01.19, 14:17
      prawnicy nie są tani ale jak się wie gdzie szukać to znajdzie się dobrego wartego tej ceny.. ja od siebie mogę polecic Panią mecena Węgrzynowicz Cichońską z jwc kancelaria z Krakowa - bardzo profesjonalna i zaangażowana, ze świecą szukać takiego adwokata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka