Dodaj do ulubionych

Prezes Pilszczek odchodzi ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 09:16
Poczytajcie sobie w DP na stronach krakowskich.
Najpierw odszedl Wąsowicz, teraz p. Pilszczek bierze udzial w konkursie na
prezesa MPK we Wroclawiu. Kto nastepny i jaki to bedzie mialo wplyw na firme?

pozdrawiam
SW
Obserwuj wątek
    • Gość: mouset Re: Prezes Pilszczek odchodzi ? IP: *.cm-uj.krakow.pl 20.01.04, 10:02
      No jak to jaki? Kijowy. Nastaną rządy ekipy wg której tramwaje mają co 4-7
      minut jeździć, czekam z niecierpliwoscią
    • Gość: Michał Wojtaszek Re: Prezes Pilszczek odchodzi ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 17:01
      > Najpierw odszedl Wąsowicz, teraz p. Pilszczek bierze udzial w konkursie na
      > prezesa MPK we Wroclawiu. Kto nastepny i jaki to bedzie mialo wplyw na firme?

Taki wpływ, że odejdą fachowcy, którzy na prawdę dobrze znali firmę. Prezes
      Pilszczek pracuje w MPK chyba z 25 lat, zaczynał od jazdy na Sanokach.

Michał Wojtaszek
    • Gość: Misiek K Re: Prezes Pilszczek odchodzi ? IP: *.chello.pl 20.01.04, 18:49
      Odszedl Wasowicz, odejdzie Pilszczek, po nim jeszcze paru fachowcow i
      efekt bedzie taki ze nasz ukochany Bubble-Bee bedzie mial wolna reke i rozwali
      wszystko do reszty.
      Gratulacje dla Majchrowskiego, naprawde zachwouje sie jak dziewczynka z
      zapalkami w rafinerii!!!
      • Gość: J-23 Re: Prezes Pilszczek odchodzi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 21:06
        Gość portalu: Misiek K napisał(a): ukochany Bubble-Bee
        Już wiem kim jest ten pan.
        Ale skąd ta nazwa...kojarzy mi się z gumą do żucia a może to bohater jakiejś
        kreskówki.
        Pozdr.
        J-23

• pavlack Re: Prezes Pilszczek odchodzi ? 20.01.04, 21:14
          Ppowinno być chyba Bumble-Bee, a jest to po prostu angielskie tłumaczenie
          nazwiska tego pana :)
          • Gość: J-23 Re: Prezes Pilszczek odchodzi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 21:48
            pavlack napisał:

> Ppowinno być chyba Bumble-Bee, a jest to po prostu angielskie tłumaczenie
            > nazwiska tego pana :)

A nie czasami - Dumbledor :-))

A zresztą jak zwał tak zwał - wiemy o kogo chodzi.

Pozdr. J-23
            • pavlack Re: Prezes Pilszczek odchodzi ? 20.01.04, 21:54
              Obie wersje są poprawne :)
            • Gość: mouset Re: Prezes Pilszczek odchodzi ? IP: 62.233.214.* 20.01.04, 21:54
              Bumble Bee nie jest z gumy do żucia, tylko z przeboju Aquy.
              A prezesem MPQ już był, no i co?
              • pavlack Re: Prezes Pilszczek odchodzi ? 20.01.04, 22:15
                No był, ale to inne czasy były...
    • Gość: mouset Re: Prezes Pilszczek odchodzi ? IP: 62.233.214.* 20.01.04, 21:55
      Wśród odchodzących dopiszmy Filomenę
    • Gość: jurko44 Re: Prezes Pilszczek kupuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 22:47
      W GW prezes mówi o nowych " wiedeńczykach" o małych autobusach . Qur.. jak
      odejdzie to o dupe rozbić, czy to taka zagrywka.?????
      • Gość: J-23 Re: Prezes Pilszczek kupuje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 22:54
        Nie podniecaj się tak.
        Daj na luz.
    • Gość: Locutus Prezes Pilszczek odchodzi :,-( IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.01.04, 05:41
      No ja już się w jakimś innym wątku wypowiedziałem co sądzę na ten temat, ale
      mogę powtórzyć:

Wprawdzie pana Juliana nie darzyłem jakąś szczególną sympatią, denerwowało mnie
      w nim to, że często nie umiał się postawić UMK, a czasami wręcz właził im do
      dupy bez masła, ale jednak był to fachowiec dbający o rozwój swojej firmy; za
      jego kadencji MPK Kraków zabłysło jak gwiazda na firmamencie przedsiębiorstw
      zbiorkomowych (może lekko przyćmiona blaskiem Gdyni i Poznania)... mam szacunek
      do jego roboty. A teraz... a teraz jak wkroczy Bumblebee i obsadzi wszystkie
      stanowiska swoimi kolesiami z klucza partyjnego, to możemy się spodziewać
      drugiego gopu :,-(

Pozdrawiam.
      LOKI
      • Gość: mouset MPK menadżerowie IP: 62.233.214.* 21.01.04, 22:10
        Wąsowicz i Pilszczek stworzyli nową jakość w przedsiebiorstwie i za to im
        chwała, podstawowym minusem są biurokratyczne procedury i sterty papierków, ale
        zalety widać gołym okiem: w miarę nowy tabor, niezły przebieg tras, rozsądna
        gospodarka p. np podmiany.
        Niestety prawdziwy menadżer wymięka w obliczu praw republiki bananowej czy
        rosyjskiej teorii gospodarki "wolnorynkowej" i szuka ucieczki do normalnego
        świata gdzie swoje normalne wizje zrealizuje bez przeszkód w postaci zgrai
        populistów jak radni i zarząd miasta Krakwy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka